Igen csak abból az adófizetők pénze mindig rosszul jönk ki.Ebben a konkrét esetben két forgatókönyv lehet szerintem,amennyiben megvásárolják a céget.Az első verzió az,hogy mint fentebb is írtam,kap a cég egy valag állami támogatást amit aztán 50 évre titkosítanak,így aztán a halandó magyar állampolgár sohasem fogja megtudni,hova is tűnt el a közpénz.A másik verzió az,hogy állami tulajdonú bank,fog nagyon kedvező hitelt adni a cégnek de az is lehet,hogy már a vásárlást is így fogják megoldani,ennek még lehet egy másik verziója,hogy a piacról vesznek fel hitelt, de a magyar állam hitelgaranciát nyújt,ennek a legkisebb a valószínűsége szerintem.Így vagy úgy látva a céget az tökéletes alap a pénz lenyúlásához,az viszony tény,hogy ha megveszik a céget milyen jól lehet majd komunikálni a közvélemény felé,hogy mennyire életbevágóan fontos volt a cég megvásárlása,hiszen ezzel a vásárlással ugrásszerűen megnőnek a hazai hadiipar lehetőségei és ezáltal erősödik az ország biztonsága.Ez valahol igaz is hiszen jelenleg ebben a szegmensben a hazai hadiipar képességei a papírepulő hajtogatáshoz konvergálnak.