Te nem értesz semmit. Most mondod, hogy nem vagy szakértó.
De az izraeli háborús technológiát lesz@rozod.
Ha valamit nem ertesz, nyugodtan kerdezz, nem kell hoborogni meg szemelyeskedni.
En nem ertek
hadaszati ill katonai muveleti tervezeshez, ezt a hk szamat illetoen irtam - hogy jon ez a hk modernizaciohoz?
Annak kapcsan en pusztan a Negantol indult alapveto tevedesre mutattam ra, amire te epitetted az egesz ervelesed.
Felmilliobol semmit nem lehet
modernizalni, nemhogy egy T72-est, igy aztan az egesz elmeleted osszedol, mert hibas a kiindulo feltetelezes.
Mivel lathatoan nem erted, mirol beszelek az izraeliek kapcsan, itt van ujra: a zsidoknak nincs igazan semmilyen neheziparuk, plane nem
az ehhez (T72 modernizalashoz) szukseges nehezipari-technologiai hatteruk. Ez amugy a sajat cuccaiknal is latszik: a mai napig a szenne futtatott (amugy eleg atlagos) Merkavajuk minden verzioja amerikai meg nemet rendszerekre epitkezik (motor, valto/mechanika, ontvenyek stb.) Igen, maguk gyartjak, de a
technologia mind transzferbol jon, nem sajat.
Amihez
van technologiai hatteruk az az elektronikai felujitas meg a meglevo dolgok hekkelese es - lass csodat! - az valoban kb felmillio-egymillio dollarbol megoldhatonak tunik, pl par uj szenzort, radiorendszert uplinkkel, displayt stb betenni. Egymillioba meg talan egy korrekt generalozas is beleferne, ezt jarmuipari gepeszek jobban meg tudnak mondani.
Ettol viszont ugyanugy T72-es marad, sehol sem lesz "modernizalva" egy mai hk szintjere.
Ez az egesz 'felmillios modernizacio' egy jo nagy ostobasag a kobon.
...határozott véleményt osztassz.
Sot. En meg helyesen is irok magyarul, hiaba 20+ eve szinte csak angolul kommunikalok napi 8-10 oraban.
???
Ezek szerint a mennyiség és minőség összhangja kettősből az egyikről fogalmad sincs
Hat, nem en vagyok, aki azt hiszi, hogy 100 kivenhedt kohoszokeveny modernizalt radioval meg kipofozott motorral, marek uj K5 lapokkal feler 40-50 2A7HU hk-val...
...nem, nem ezt mondtam.
de ennek ellenére minősíted a másik tényezőt.
Olvass utána, és adatokkal tudsz érvelni, nem: "sz@r, öreg, régi..." marketing bla-bla érvekkel.
Egyreszt mernok vagyok ~25 eve, ezeket a dolgokat muszaki szempontbol erdekesnek tartom es kovetem, masreszt ha valakinek el kell magyarazni, mitol "oreg" (netan "szar") egy 30-40 eves T72-es hk a mai viszonyok kozott (pancelzat, fegyverzet, tamado elektronika, vedelmi rendszerek, teljesitmenyi mutatok stb), akkor nem nekem kellene sokat olvasgatnom...
...ha irsz ertelmes ervet, akkor szivesen vitazom - de ahhoz kicsivel tobb kell, mint deklarativen kijelenteni, hogy X osszegbol a T72 modernizalhato avagy ezekbol X tobbet er, mint X/2 a mai csucstechnikabol, mert a te elkepzelt, szimpla szituacios jatekodban ok gyoznek es punktum.