Na mondd okoska hogy van akkor.Mert úgy latszik,hogy te megtaláltad a temaban a bölcsek kövét aki meg ebben dolgozik az meg csak hülye mint a segg.
Ne személyeskedj!
Rém ostobaságokat írsz, ha meg lebuksz vele, akkor személyeskedsz. Nem elegáns.
Minden lövész tudja hány alegység van. Minden katona tudja mi az a B rendszeresített beosztás, mi az a feltölthető (F) és mi az, hogy zárolt, nem feltölthető. Ha konkrétan nem tudod mi van, akkor bölcsebb maradtál volna ha hallgatsz. Ha meg olyat írtál ami nem valós, és ez nyilvánvalóvá válik számodra (kérdezz katonákat), akkor még egy dolgot mindig megtehetsz. De az messze nem a személyeskedés!
Olyanokat irkáltok amik sose voltak! Csak hisztek valamit, de nem tudjátok, ezért baromságokat irkáltok.
Azért mert már nem vagyok bent, ne gondold, hogy nem tudom mi van.
Lehet, hogy nem lehet elmondani a felépítést, nem is várom el senkitől. Te megpróbáltad, nem túl bölcs módon. Ha privátban érdekel elmondom.
Az én provokatív kérdésem (a választ pontosan tudom, mint ahogy nagyon sokan tudják), arra irányult, hogy tisztán lássatok itt a fórumon, ne hordjatok össze olyat, ami messze van a valóságtól.
És ne kavarodjatok össze, nem a feltöltöttségről van szó, hanem a béke szervezetről.
Egyébként a mondatod utolsó részével egyetértek.