Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
„ egy ganz dizel”
Ha jól tudom a ganz csak vasúti motorokkal foglalkozik; a pielstick motorokat fejlesztik, de azok dög nagyok, mozdonyba valók.
Nem mondom hogy egy csoda, de amit megígért azt fél év késéssel ,de betartotta. 2015 jan.1-től igérte a fizetést emeléseket és új modellt.
Szóval ez a kategória kézhez kap majd 110 ezret az eddigi 80 al szemben.
<blockquote rel="desertfox">Nem mondom hogy egy csoda, de amit megígért azt fél év késéssel ,de betartotta. 2015 jan.1-től igérte a fizetést emeléseket és új modellt.
torsen
http://ganzmotor.hu/termekek/dizelmotorok/90-a-ganz-pa4v-185-vg-motorcsalad
Ezek szerint tudnak dízelmotort építeni, egyébként meg egyről beszélünk, mert harckocsiba valót meg nem képesek.
A csörgő remot pedig megállt akkor és ott vagy egy évtizede, van és marad is egy rakat classic csörgő.
Szerény véleményem szerint a honvédségnél bűn euro3 feletti kategóriát erőltetni. Ráadásul sok éve nincs rába motor, a D10-es meg kb 300LE volt, tehát nem is foglalkozott a rába soha olyan nagy teljesítményű motorokkal, amilyen egy harckocsiba kell.
Amúgy 160000 Forintos bruttómból(*ebben benne van:beosztási illetmény,honvédelmi pótlék,illetménykiegészítés,szolgálati időpótlék,kompenzáció,kiegészítő juttatás,bankszámla hozzájárulás) csak 100000 marad meg.
Én szakaszvezető vagyok azaz a legjobban kereső legénységi állományú katona.
*Ez gyakorlatilag a full alap illetményemet jelenti azaz semmilyen + nincs benne pl szolgálatok után vagy gyakorlati pótlék,túlóra díj stb.Szóval ha semmit nem csinálok egész hónapban mert vagyok két hetet szabadságon meg kettőt eü.szabadságon akkor ennyit kapok.