Konkrétan az sem esik le neki, hogy ha még lenne is az általa géppuska = radaros CIWS, az se nagyon lőne le egy kisebb drónt, nemhogy több párhuzamosan érkezőt...Az ám a helyzet Kamm, hogy vannak itt néhányan, akik legalább annyira értenek ám ahhoz, amit csinálnak, mint te. Szóval amellett, hogy láthatóan értesz néhány dologhoz, el kéne fogadni, hogy vannak, akik meg más dolgokhoz értenek. Ez az arcoskodó, beszólogató stílus (amit másoknak felhánytorgatsz, de te is aktívan használsz), számomra éppen eléggé idegesítő. Engem minden ilyesmi idegesít, megmondom őszintén, a nyugodt szakmaiság az, amit tetszik, beszólásmentesen. De ez csak én vagyok. Egyébiránt te sem követsz minden beszélgetést, és te is beszállsz közben, majd úgy csinálsz, mintha más nem volna képben, szóval az általad bedobott dolgok pont annyira nem arról szólnak, mint, amit másoknál sérelmezel.
Jótanács mindenkinek: higgadjatok le, nem kell minden vitát megnyerni. Nem is lehet, meg értelme sincs.
Arcod az van, ahogy a géppuskából radaros CIWS lett.Lehet, en viszont siman rabolintok, ha kiderul, hogy tévedtem, nekem ezzel semmi bajom.
Ami a vitat illeti, az elejen en nagyon nyugodtan valaszolgattam, de sportot uzott pont ez a Molni gyerek abbol, hogy ordenare stilusban valaszolt (nemcsak nekem), azert is szoktam le az úriember stilusrol (no meg kb sehol nem hasznalok magyart, nehez megitelni, mi manapsag az, ami elmegy normalisnak.)
Engem igazabol csak a logika hianya idegesit.
Nem zavar, ha valaki arrogans, ha logikus es igaza van, de ha nincs benne logika, az bosszanto...
Bár a cikket ezek szerint meg nem olvastad el...
Vagy nem értetted meg...