Van benne olyan példa is.Ez már volt, most a kebaboskocsira szerelt verziót várjuk!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van benne olyan példa is.Ez már volt, most a kebaboskocsira szerelt verziót várjuk!
Ez nyilvánvaló! Ez a smile jobban illik mögé:Szervezik a masodik szazadot.
A kecskeméti roncsszállításról még néhány kép.
https://www.jetfly.hu/mh-59.-kecske...ozok-elszallitasa-a-kecskemeti-repulobazisrol
https://iho.hu/hirek/tapioszecsore-...nkLKrCaY7elmQ4g9HZQZaMixGQgR28G661CWzT0nlN3rE
Nézd a jó oldalát, újat akarnak venni helyettük, hogy leírják őket!Azért ezek a roncstól messze állnak. Alig lehet bennük km, na meg olyan alkatrész is, ami teljesen tönkremehet.
Azért ezek a roncstól messze állnak. Alig lehet bennük km, na meg olyan alkatrész is, ami teljesen tönkremehet.
Tegnap itt a toborzásról volt szó Ez sztem profi videó!
Szervezik a masodik szazadot.
Vasáron odaadják Mivel oda lesznek értékesítve.Hat akkor hajra, mert szerintem boldogan atadjak neked egy kepletes ezer forintert, ha azonnal elviszed oket.
Nekem spec. udvari dísznek lenne jó, párat be is fogadnék, de azért, hogy tovább rohadjon használatlanul, minek? Rendszámozható uaz, pláne platós még érdekelt is volna 1-2 éve, de most nem aktuális. Erdészetek valószínűleg eltudnák használni. Ilyen Csepellel még szoktam látni fát szállítani.Hat akkor hajra, mert szerintem boldogan atadjak neked egy kepletes ezer forintert, ha azonnal elviszed oket.
Na mondjuk szétvágni nagy kár. Arra tényleg sajnálom.Vasáron odaadják Mivel oda lesznek értékesítve.
ezek alsó hangon 10 éve állnak, a cseréjük már rég megtörtént, csak eddig a laktanya egy eldugott sarkában eszegette őket a rozsda, mivel a rozsda ingyen van elszállítatni meg pénzbe kerül.Nekem spec. udvari dísznek lenne jó, párat be is fogadnék, de azért, hogy tovább rohadjon használatlanul, minek? Rendszámozható uaz, pláne platós még érdekelt is volna 1-2 éve, de most nem aktuális. Erdészetek valószínűleg eltudnák használni. Ilyen Csepellel még szoktam látni fát szállítani.
Nyugibogyót beveheted. Nem azt írtam, hogy ezt kell használniuk, vagy, hogy miért viszik el letárolni, hanem azt, hogy ezek annyira nincsenek lerohadva és valószínűleg alig mentek velük.
Mellesleg mi jön a helyükre? Mert, hogy a Rábától nemigen vannak beszerzések.
Na mondjuk szétvágni nagy kár. Arra tényleg sajnálom.
Minek állitanák vissza?Van,csak Rendőrségnek hivják.
Azért ezek a roncstól messze állnak. Alig lehet bennük km, na meg olyan alkatrész is, ami teljesen tönkremehet.
Bocs, de a csendőrség egy katonai alapon szervezett rendvédelmi testület. A magyar vidéken szükség lenne egy ilyen szervezetre, mondjuk szerintem az elnevezés mindegy is.
Most ugyanezt képzeld el Nemeth Szilarddal.Nekem megfelel helyettes államtitkárnak!