Pont, hogy nem.Na várjatok. Akkor most mi unmanned toronnyal rendeltünk?
Manned toronnyal.
Ez aggasztja, hogy németek/oroszok ebbe az irányba mennek, mi meg nem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont, hogy nem.Na várjatok. Akkor most mi unmanned toronnyal rendeltünk?
Tudod ki volt Németország legfontosabb gazdasági partnere a II vh elött?Franciaország.
Na várjatok. Akkor most mi unmanned toronnyal rendeltünk?
Elhiszem, de ez melyik preziből, honnan derül ki?az rm szerint manned a torony.
https://www.rheinmetall-defence.com...ic_relations/news/latest_news/index_24576.phpElhiszem, de ez melyik preziből, honnan derül ki?
Nincs kész Lynx.Én Lynx párti vagyok,dehogy rajzasztalrol rendelünk meg egy járművet,az nagyon kockázatos.Egyszerűen ilyen kockázathoz nem vagyunk elég gazdagok.
Saját tapasztalataim (munka) alapján mondom neked,hogy ilyen esetben a megrendelő csak minimális kockázatot vállal nincs olyan hülye megrendelő még a civil életben sem aki magára vállalná a kockázatot a gyártó helyett.
az rm szerint manned a torony.
az rm szerint manned a torony.
Valóban?HOL VAN EGY VILÁGOS PROGRAMTERV LETÉVE?Sehol.Hát, nem tudom Neked mi nem világos...
Sztem most ne puffogj!Valóban?HOL VAN EGY VILÁGOS PROGRAMTERV LETÉVE?Sehol.
Vonulj be szerezz par csillagot egy parkettara es jo beo mellett kinyithatod azt a fuzetet. Termeszetesen titoktarasi alairasa utan.Valóban?HOL VAN EGY VILÁGOS PROGRAMTERV LETÉVE?Sehol.
Sztem most ne puffogj!
Kicsit örülj, nyiss egy sört!!
Az ilyen nagy bejelentésekre illik koccintani!
Figyelj, az F35 programnak mi volt az eredti költsége? és most hol is járnak? Azt ki fizeti szerinted...mert leginkább az USA adófizetők
Valahol Maróth asztalán,...nemtom, az előbb még láttam...Valóban?HOL VAN EGY VILÁGOS PROGRAMTERV LETÉVE?Sehol.
Sztem most ne puffogj!
Kicsit örülj, nyiss egy sört!!
Az ilyen nagy bejelentésekre illik koccintani!
Bennünk is felmerült, hogy miért nem tudják megoldani az általunk "megvalósíthatóra elemzett" -az Achzarit gyakorlati példából kiinduló - T-72-es modrnizálás technikai kombinációt, holot minden eleme rendelkezésre áll, a gyakorlatban használják.
Nem is értettük miért ? ? ?
Abban sejtjük a kudarc okát, hogy az izraelieknél fennálló (vesztes háború) motivációs kényszere" nincs meg, sőt, mindegyik országban különböző (katonai/politikai/gazdasági) lobbi-érdekek igényeinek keveréke teszi nehézzé/lehetetlenné a valódi megoldást, csakúgy, mint ahogy az F-35B közismert eseteben(mindenkinek/lobby-knak megfelelni akarás ).
Vagyis valójában meg lehet oldani, nem "Én/Mi" vagyunk A "helikopter", a többiek meg mind hülyék. Nem, hanem nem látjuk tisztán a belső ellentéteiket/vitáikat, amik lehetetlenné teszik a sikeres megoldást.
Nabazdmeg,ez aztán egy tipikus szar fityiszes agitprop válasz volt.Valahol Maróth asztalán,...nemtom, az előbb még láttam...
Viszont a kovetkezo evtizedekre beragadtatok a 30mm gépágyúnál - nem lesz konyú ezután egyhama átálni nagyobb kaliberre. Ráadásul az ágyú nyilván Mauser lesz. És a RM majd novemberben azzal megy a cseh tesztekre, hogy "pont ilyen konfigurációt vettek a Magyarok is".
Az ágyú tuti nem mauser lesz, mert olyan már nincsen. Ha esetleg a puma rk 30-ra gondolsz az sem valószínű mert az rm a wotannal promozza mindenhol a gépet
Nabazdmeg,ez aztán egy tipikus szar fityiszes agitprop válasz volt.
Beképzelt gúnyolodás,lekicsinylés,0 (nulla) tartalommal.
Nabazdmeg,ez aztán egy tipikus szar fityiszes agitprop válasz volt.
Beképzelt gúnyolodás,lekicsinylés,0 (nulla) tartalommal.