Klausztrofóbia kizáró tényező.
Ez vajon mi lehet?
https://www.cvonline.hu/hu/allas/harcjarmuvezeto-szerzodeses-katona-tata-483457
Ez vajon mi lehet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindenfajta harcjármű.Klausztrofóbia kizáró tényező.
Ez vajon mi lehet?
Szerinted, mondjuk egy harckocsit miért neveznek guruló koporsónak?Klausztrofóbia kizáró tényező.
A minisztériumi infó év vége volt.
"A Magyar Honvédség 2018 októberében kötött keretszerződést egy török céggel páncélozott többcélú moduláris járművek beszerzésére. Az első megrendelés 2019 decemberében volt, ezek a járművek a tervek szerint 2020 végén fognak megérkezni – válaszolta a Magyar Nemzet megkeresésére a Honvédelmi Minisztérium."
https://magyarnemzet.hu/belfold/sarkanyok-es-nomadok-erkeznek-a-honvedseghez-nezze-meg-8264415/
Sztem a terv szerint jön, nincs zavar, csak fake dátumok. Az MN-t kell figyelni.
En már ittam ott kumiszt. Soha többet, bakker...Nyugalom csak akkor veszélyes ez a látogatás ha a dél-afrikai kulugyér is csatlakozik.Szerintem azért van itt mert (mivel azt halotta O.V-l hogy mi valahol kipcsakok vagyunk) ránk akarják sózni a beragadt kumisz készletüket.
Tudod mit szoktak mondani a helyzetek dinamikus változásairól?Ezt én értem.De nem gondolom hogy az érinett állomány "fake" dátumokkal dobálózna,mert őket meg a feletteseik téjékoztatták.Sőt,szinte mindenki tudta már a dátumot...tehát nem gondolnám hogy fake lett volna...
Tudod mit szoktak mondani a helyzetek dinamikus változásairól?
En már ittam ott kumiszt. Soha többet, bakker...
Csak nem kell meglepődni ha valami csúszik az előzetes bejelentésekhez képest.Piacot kutatunk?
Ezt én értem.De nem gondolom hogy az érinett állomány "fake" dátumokkal dobálózna,mert őket meg a feletteseik téjékoztatták.Sőt,szinte mindenki tudta már a dátumot...tehát nem gondolnám hogy fake lett volna...
A leó a4-ek dettó.Csak gondolj bele, hogy a H145M-ek érkezésével kapcsolatban mennyi verziót hallottunk... és nem tudjuk hogy nyilatkozók csak rosszul emlékeztek a számokra, vagy tényleg ennyiszer változott menet közben az elképzelés.
Pedig régi, nyári cikk. Ezt kommunikálta hivatalosan a minisztérium, úgy látszik ez is lesz.Ezt én értem.De nem gondolom hogy az érinett állomány "fake" dátumokkal dobálózna,mert őket meg a feletteseik téjékoztatták.Sőt,szinte mindenki tudta már a dátumot...tehát nem gondolnám hogy fake lett volna...
Ha így lesz Vargát is elvihetik egy próbakörre a katonák az új LeoA7+HU-val, úgyis mintha kezdené érdekelni a sztori.
Honnan tudod, hogy nem próbálták ki ?
Cak szólok,... KC-t is teszteltük idehazaPzh/Leó szerintem feltünt volna ha hetekig próbálgatják, hacsak nem németben.
Lynx nincs.
Helik sem voltak 90 napot pl Szolnokon.
Amikor itt voltak teszt lövészeten gondolom megnézegették de az nem ugyanaz.
Azt valószínűleg nehéz is lenne próbálni. Pilótát kellene rá képezni.
@krisss írta török vasak voltak. Mea culpa.
Én kicsit azt hiányolom amit pl @dudi rakott be a karabélyok topicba.
Ahol az amcsik 3 lehetséges gyártó fegyvereit vetik össze.
Ők ezt fölteszik videóban a netre.
Persze lehet 10 évig nem döntenek, mi meg a cz-ről döntöttünk 1-2 év alatt.
A szerencsétlen ak modernizáció után.
Amúgy ha jól emlékszem ott 7milliárdból akartak 7000 fegyvert modernizálni.
Itt 20milliárdba kerül az egész?
Vagy a licensz meg a gyár volt annyi?
A fegyverek + összeg?
Ki nem szarja le a próbálgatást. A jelenlegi technikánál minden jobb proba/teszt ide vagy oda. Amiket meg most szerezz ma a honvédség űrtechnika a mostani cuccokhoz. Nincs már mibe belekötni?Pzh/Leó szerintem feltünt volna ha hetekig próbálgatják, hacsak nem németben.
Lynx nincs.
Helik sem voltak 90 napot pl Szolnokon.
Amikor itt voltak teszt lövészeten gondolom megnézegették de az nem ugyanaz.
Azt valószínűleg nehéz is lenne próbálni. Pilótát kellene rá képezni.
@krisss írta török vasak voltak. Mea culpa.
Én kicsit azt hiányolom amit pl @dudi rakott be a karabélyok topicba.
Ahol az amcsik 3 lehetséges gyártó fegyvereit vetik össze.
Ők ezt fölteszik videóban a netre.
Persze lehet 10 évig nem döntenek, mi meg a cz-ről döntöttünk 1-2 év alatt.
A szerencsétlen ak modernizáció után.
Amúgy ha jól emlékszem ott 7milliárdból akartak 7000 fegyvert modernizálni.
Itt 20milliárdba kerül az egész?
Vagy a licensz meg a gyár volt annyi?
A fegyverek + összeg?
Ki nem szarja le a próbálgatást. A jelenlegi technikánál minden jobb proba/teszt ide vagy oda. Amiket meg most szerezz ma a honvédség űrtechnika a mostani cuccokhoz. Nincs már mibe belekötni?
Ki nem szarja le a próbálgatást. A jelenlegi technikánál minden jobb proba/teszt ide vagy oda. Amiket meg most szerezz ma a honvédség űrtechnika a mostani cuccokhoz. Nincs már mibe belekötni?
Beechcraft T-6 Texan II is az ő termékük. És a Textron AirLand Scorpion-ra is próbáltak vevőt találni Kelet-Európában.
Klausztrofóbia kizáró tényező.
Ez vajon mi lehet?