Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igazából én sem...Arra gondoltam, hogy a Zlín-L39NG-Gripen D hármasban gondolkodunk.
Nem látom a Tucano-k helyét, de lehet, hogy tévedek.
Hát Maróth nyilatkozatából kiindulva nem tudom, hogy a lengyelek komolyan vesznek-e már minket...Szeretnénk mi itt tartani:
WB GROUP
WARMATE https://www.wbgroup.pl/produkt/warmate-rozpoznawczy-r/
FLYEYE https://www.wbgroup.pl/produkt/bezzalogowy-system-powietrzny-klasy-mini-flyeye/
Lehet én vagyok az egyetlen, de a cyber security miatt is aggódnék.
Kedvenc Klaus Schwabunk nagyon beigérte a globális cybertámadást, valamint a romulánok is erre kezdenek nyomulni. Remélem a magyar gerinchálónak is van kill switch-e mint az orosznak és az összes strat ágazatunk megfelelően védve van cybersec szempontból. Víz, gáz, elektromos áram szolgáltatók, kommunikáció, kórházak és államigazgatás lesz a beígért célpont. Ja és remélem van B terv a SWIFT elvesztésére is.
És legyen Rába Bronco, csak nevezzük Rába Cukikockának
Nem tudom még mire lesz jó, de tényleg cuki és elmegy a sárban....is.
Ez a rész teljesen érthetetlen. Kifejted nekünk?Kedvenc Klaus Schwabunk nagyon beigérte a globális cybertámadást, valamint a romulánok is erre kezdenek nyomulni.
Hú, jogos, de nem tudom, hol lehet.@vasszekely
A Maróth - Demkó podcast nem került fel a netre?
Ez egy magáncég, korábban vettünk tőlük kisebb felderítődrónokat, így nem zárnám ki.Hát Maróth nyilatkozatából kiindulva nem tudom, hogy a lengyelek komolyan vesznek-e már minket...
Kezdjetek el ismerkedni vele is. Lesz minden, mint a falusi búcsúban.
Embraer EMB-314 Super Tucano
Most Portugáliában haknizik vele az Embraer, de felkerültünk az étlapra.
"A gyári EMB-314 Super Tucano repülőgépek jelenléte Európában szintén eredményezhette a promóciós kampány kiterjesztését a kontinens más országaira. A lehetséges célpontok közé tartozik Magyarország, Svédország és Ukrajna is."
Az Embraer marketing offenzívája Portugáliában egy új szerződés esélyével
A World Economic Forumon mondta a főni, hogy covid után jön a "digitális covid" amit a gonosz orosz hackerek csinálnak, akik a választásokba is beavatkoztak és egy globális cybertámadás lesz. Ez kiüti a szolgáltatókat, kórházakat, pénzrendszert stb stb.Ez a rész teljesen érthetetlen. Kifejted nekünk?
Találjunk ennek egy másik topikot és folytassuk ott.A World Economic Forumon mondta a főni, hogy covid után jön a "digitális covid" amit a gonosz orosz hackerek csinálnak, akik a választásokba is beavatkoztak és egy globális cybertámadás lesz. Ez kiüti a szolgáltatókat, kórházakat, pénzrendszert stb stb.
Itt egy 17 perces angol video: beszéd + némi kiegészítés David Cullentől. https://www.bitchute.com/video/cp190eDFltU/
Tekintve, hogy a nemlétező Great Reset és Agenda 2030 része így a covidhoz hasonlóan garantált, hogy be fog ütni egy-másfél éven belül.
A románok meg kb 1 hónapja volt hír, hogy ráállnak a cyber hadviselésre. Ne felejtsük el, hogy a világ egyik top security cége a bitdefender román, szóval nemcsak a tudás van meg, de sokmillió számítógépen ott van a programjuk a legmagasabb hozzáféréssel.
Mielőtt ezt a fenyegetést lenézzük, gondoljunk bele, milyen lenne az életünk telefon, internet, tv, áram, víz, gáz, online pénztárgép, bankterminál, átutalás és szállítmányozás nélkül.
A World Economic Forumon mondta a főni, hogy covid után jön a "digitális covid" amit a gonosz orosz hackerek csinálnak, akik a választásokba is beavatkoztak és egy globális cybertámadás lesz. Ez kiüti a szolgáltatókat, kórházakat, pénzrendszert stb stb.
Itt egy 17 perces angol video: beszéd + némi kiegészítés David Cullentől. https://www.bitchute.com/video/cp190eDFltU/
Tekintve, hogy a nemlétező Great Reset és Agenda 2030 része így a covidhoz hasonlóan garantált, hogy be fog ütni egy-másfél éven belül.
A románok meg kb 1 hónapja volt hír, hogy ráállnak a cyber hadviselésre. Ne felejtsük el, hogy a világ egyik top security cége a bitdefender román, szóval nemcsak a tudás van meg, de sokmillió számítógépen ott van a programjuk a legmagasabb hozzáféréssel.
Mielőtt ezt a fenyegetést lenézzük, gondoljunk bele, milyen lenne az életünk telefon, internet, tv, áram, víz, gáz, online pénztárgép, bankterminál, átutalás és szállítmányozás nélkül.
Nekem kb mint most na jo nem htka zanak /na jo aramot is hasznalok./ egyebkent par napos fennakadas lenne a fobb kozmuvekbe max aztan visszallnanak a nem is olyan regi rendszerre /sok helyen azthiszem meg mindig nem digitalizalt./A World Economic Forumon mondta a főni, hogy covid után jön a "digitális covid" amit a gonosz orosz hackerek csinálnak, akik a választásokba is beavatkoztak és egy globális cybertámadás lesz. Ez kiüti a szolgáltatókat, kórházakat, pénzrendszert stb stb.
Korábban nem,...ma már igen.Hát Maróth nyilatkozatából kiindulva nem tudom, hogy a lengyelek komolyan vesznek-e már minket...
Ez nem csak akkor lett volna, ha német légvédelmi rendszert veszünk ?Német Légvédelmi raketarendszerhez hazai beszállítás
Még vehetünk....Ez nem csak akkor lett volna, ha német légvédelmi rendszert veszünk ?
Még vehetünk....
Másrészt a DND-t és Unique Alpine-t sem mi környékeztük meg, a hazai beruházási lehetőségekre jöttek. Elég befektetésösztönző az adórendszer, állami támogatások, bérköltsegek a nyugathoz képest, meg az euro árfolyam. (ezt félve irom, nem akarok vitát szítani ebben
)
Persze utólag erre-arra rácsatlakozunk.
Közben azért szépen lassan működésbe lépett a VBU oldala is:
https://www.vbuzrt.hu/ext-beszerzesi-eljarasok/index
Érdemes lesz néha rápillantani...
- Repülőhajózó ruházat beszerzése 2021.
- Schweidel utca 2-4. szám alatti objektum részleges felújítása, karbahelyezése
- SAMOC – föld-levegő rakéta műveleti központ műveleti alkalmazhatósága megteremtéséhez szükséges rejtjelző eszközök beszerzése
- Sugárzásmérő műszerek üzemben tartása (2020-2022)
- Mentesítő anyag beszerzés
- Rejtjelző eszközök beszerzése
Találjunk ennek egy másik topikot és folytassuk ott.