Úgy szólt a megállapodás elvben hogy az ami kormány ingyen adja a gépeket és a horvát kormány csak a felújítást fizeti ki , ez 10 misi / gép amúgyHat ha ezt a 757 misit nem az amcsi kormany fizeti akkor WTF?![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy szólt a megállapodás elvben hogy az ami kormány ingyen adja a gépeket és a horvát kormány csak a felújítást fizeti ki , ez 10 misi / gép amúgyHat ha ezt a 757 misit nem az amcsi kormany fizeti akkor WTF?![]()
Nem! A megnevezésed - ahogy a nevében is benne van - az a neved. Azzal, hogy mögé tették, hogy honvéd, azzal a 0-ás rendfokozatodat mondták szebben. Tudod, a bonus-malus rendszerben az A0.![]()
Igazi üzlet. Ennyi pénzert ha kicsit megtoldják inkább vettek volna új vasakat. Még a 8x8 as finn Patria is komolyabb felszereléssel kijött volna a darabszám. Tán még több is. Lehet hogy a Bradley láncos de 20-30 éves vasak.
Nem ők fizetik. Maguk a vasak "majdnem" ingyen vannak. A kedvezmény ott van.Hat ha ezt a 757 misit nem az amcsi kormany fizeti akkor WTF?![]()
http://www.kozlonyok.hu/kozlonyok/Kozlonyok/13/PDF/2020/4.pdf
![]()
A "közlegénnyel" lehet nem is jártam olyan messze az igazságtól...
Kérdezd attól, aki ezt kitalálta...Es ha nő?Akkor közlány(bár a legényanyában kiegyezek)?
nem tudom eldönteni hogy most trollkodsz huszár vagy tényleg azt mondod hogy nem ők fizetik ?Nem ők fizetik. Maguk a vasak "majdnem" ingyen vannak. A kedvezmény ott van.
A sok a felújítás, meg a fegyverek.
De ezért lett volna marhaság annak idején elhozni a Huey-eket.![]()
Kérdezd attól, aki ezt kitalálta...![]()
Akkor a közkatonának mégis van rendfokozata? Vagy a HM -ben sem tudják jól?http://www.kozlonyok.hu/kozlonyok/Kozlonyok/13/PDF/2020/4.pdf
![]()
A "közlegénnyel" lehet nem is jártam olyan messze az igazságtól...
Ne zavarjuk össze.Valaki megmondja Coldvelnek, hogy ezt nem egy összegben fizetjük... ?![]()
Egyébként rosszul írja sztem 4/5-e a magyar védelmi költségvetés a csehnek.Valaki megmondja Coldvelnek, hogy ezt nem egy összegben fizetjük... ?![]()
Igazi üzlet. Ennyi pénzert ha kicsit megtoldják inkább vettek volna új vasakat. Még a 8x8 as finn Patria is komolyabb felszereléssel kijött volna a darabszám. Tán még több is. Lehet hogy a Bradley láncos de 20-30 éves vasak.
Lehet félreérthető voltam. Szóval ezt a 750+M USD-t a horvátoknak ki kell fizetni.nem tudom eldönteni hogy most trollkodsz huszár vagy tényleg azt mondod hogy nem ők fizetik ?
A sok felújítás meg fegyverről meg csak annyit hogy ez eléggé inkább egy alap csomag
Amúgy pont azért írtam azt hogy ismerős e mert nekem is az a 30 valahány Huey ugrott be aminél "csak a felújítást" kellett volna fizetnünk![]()
Leharcolt 30 éves Bradley 10 millió dollár/db áron? Ha nem segélyként kapták akkor nehéz elképzelni, hogy ép elméjű ember ilyen döntést hozzon. Még egy indok, hogy a magyar Lynx program menyire jó döntés volt.Úgy szólt a megállapodás elvben hogy az ami kormány ingyen adja a gépeket és a horvát kormány csak a felújítást fizeti ki , ez 10 misi / gép amúgyés ez a csomag egy nagyon nagyon nagyon alap csomag , ha bármi ici-pici extrát kértek volna garantáltan 1 milliárd fölé lőttek volna
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..