A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
8 275
22 609
113
Ennek semmi koze Dezsohoz, @krisss is amerikai viszonyokra hozta peldanak (amelyeket en is mint extrem viszonyokat hoztam fel.)
Udo Ulfkotte a Frankfurter Allgemeine Zeitung újságírója volt, azaz CIA-től kapta a cikkeket, amihez a nevét adta.

Nekem Dezső ugyanaz pepitában.
Nagyon naivan állsz a magyar oknyomozó újságíráshoz. Ilyen gyakorlatilag nincs és sztem Nyugaton sem. Eszközök, amiket politikai, gazdasági érdekek mentén használnak. Pl. a legutóbbi osztrák kormányváltás egy tipikus titkosszolgálati akció volt. Elvileg a német sajtó oknyomozása volt, aztán mégse....

Biztos vannak kivételek, de hogy ez a csóka nem az, az elég sanszos. Ettől még nem hazaáruló, nem is mondtam, csak mást tekintünk annak. Tudod ilyen kuruc-labanc.
 

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
344
765
93
A túlélés a tét!

,,Menekülni reggeltől-estig, nyers birkabelet enni, egy aprócska csónakban sodródni a végeláthatatlan tengeren, miközben alattunk egyre nagyobb halak árnyékai gyülekeznek – mindez nem egy kalandfilm néhány jelenete, hanem valós emlék. Dr. Bali Tamás ezredessel, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis parancsnokhelyettesével beszélgettünk a SERE kiképzésről."
 

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
4 766
3 875
113

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
2 040
2 139
113
Valaki érti?
Nekiálltam a google fordítóval angolra, de teljes zagyvaság. Az Egyesült Királyság figyelmeztette Oroszországot a lejáró AN-26-osokról, Litvánia gyártja a KC-390-est, meg ilyenek.

Csehrol angolra forditsd ne magyarrol angolra mert akkor nem tud vele mit kezdeni a szerencsetlen fordito. :D