De miért akarnak f35 -öt??Rafalet vettek a franciáktól idén. 12 használt és 6 új. Kijött 218 Lynx árából.
Aztán most megjött az étvágy az F-35-re.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De miért akarnak f35 -öt??Rafalet vettek a franciáktól idén. 12 használt és 6 új. Kijött 218 Lynx árából.
Aztán most megjött az étvágy az F-35-re.
Nem a kanadai légierőre gondolsz?Sot, emlekszel, amikor nemregen (tavaly nyaron?) az angolokat kellett megkerniuk NATOn belul jarorre is, mert a Migek is a foldre lettek parancsolva honapokra?
Nem a kanadai légierőre gondolsz?
Azt senki sem mondja hogy a Gripen jobb mint az f-35 a kérdés az, hogy jelenleg nekünk megéri-e a csere.De miért akarnak f35 -öt??
A katasztrofális állapot stimmel.En a britekre emlekszem, de ez mennyiben lenyeges a roman legiero tavalyi katasztrofalis allapotat illetoen...?
Te elhiszel minden marketing szöveget?Jajj... esetleg onnan, hogy nemcsak rogton ott vannak az oroszok mellett, de raadasul nekik van a vilag egyik legfejlettebb rendszere, lasd a Saab ill korabban Ericsson altal lassan 40 eve gyartott airborne EAW/SIGINT gepeket...?
Komolyan, legalabb az alapokkal illene tisztaban lenned, mielott folenyeskedni probalsz, rem ciki az egesz kommented.
Akkor még egyszer megkérdezem a Görögök miért akarnak F-35 -öt??Azt senki sem mondja hogy a Gripen jobb mint az f-35 a kérdés az, hogy jelenleg nekünk megéri-e a csere.
Már engem is kezdesz idegesíteni pedig nekem birkatürelmem van....Akkor még egyszer megkérdezem a Görögök miért akarnak F-35 -öt??
És ha háborúra készülnek nem elég nekik a Gripen?Ők is vehetnének gripent!Már engem is kezdesz idegesíteni pedig nekem birkatürelmem van....
Azért mert a törökök ellen készülnek háborúra? De már leírtam feljebb.
A kérdés a ki ellen?És ha háborúra készülnek nem elég nekik a Gripen?Ők is vehetnének gripent!
A NATO második legerősebb hadserege adja a közvetlen ellenségképüket aminek a technikája most bizonyított egypár helyi háborúban szerinted mennyire vannak szarban?
Te elhiszel minden marketing szöveget?
Én nem értek az EW -hez.
De azt tudom, hogy mindenki gyűjti az adatokat az összes ellenséges és baráti rendszerről, mert enélkül fel sem ismered hogy mivel állsz szemben. És ebben az amerikaiaknak sokkal nagyobbak a lehetőségei.
Ha az oroszok nem viszik a balti tengerhez a legújabb rendszerüket, akkor a svédek hogyan fognak információt róla? Vagy a kínai cuccokról?
Ez is olyan dolog, mint sok más az életben, hogy akinek több erőforrása van, az előnybe kerül.
Hát ez az!!!És honnan tudjuk hogy romániát az usa 10-15 éven belűl nem fegyverzi fel úgy mint ahogy most törökország áll??Patriot,Himars,stb!És ki tudja mit vetetnek velük még ha lesz rá pénzük( de tegyük fel hogy lesz)!Rémlik esetleg!!!ÉN A LEHETŐSÉGRŐL BESZÉLEK.....!A kérdés a ki ellen?
S400-al felszerelt török légvédelem, rémlik esetleg?
A görögök nem vehetnek gripent. Fizetésképtelenek. Arra játszanak, hogy az USA megszánja őket és "tartozom neked" igéretre megkapják.És ha háborúra készülnek nem elég nekik a Gripen?Ők is vehetnének gripent!
Ez már pénzügyi kérdés!A görögök nem vehetnek gripent. Fizetésképtelenek. Arra játszanak, hogy az USA megszánja őket és "tartozom neked" igéretre megkapják.
A lehetőség megvan a kérdés mennyire reális fenyegetés? ÉN nem tartom egyelőre annak meg a katonai és politikai döntéshozók sem.Hát ez az!!!És honnan tudjuk hogy romániát az usa 10-15 éven belűl nem fegyverzi fel úgy mint ahogy most törökország áll??Patriot,Himars,stb!És ki tudja mit vetetnek velük még ha lesz rá pénzük( de tegyük fel hogy lesz)!Rémlik esetleg!!!ÉN A LEHETŐSÉGRŐL BESZÉLEK.....!
Az üzlet az üzlet. Te adnál annak kölcsönt aki a feje búbjáig merült a szarba (adósságba)? Én nem.Ez már pénzügyi kérdés!
Most őszintén? Szerinted mikor lesz a románoknak F-35 flottája?
Ez kezd arra hasonlítani, hogy miért kell nekünk a T 72-eseinket modernizálni, mert a románok modernizálták az T 55-ösöket.
Kvázi önfenntartó honvédséget írtam. Persze hogy nincs önfenntartó. De a folyamatos fejlesztések egy részét fedezhetik az export- és adóbevételek. Varga nem véletlenül szemlézte az Arzenált a hadiipari együttműködések bejelentése előtt. ( Unique Alpine, DND, folyt. köv. FN Herstall )
Hát ez az!!!És honnan tudjuk hogy romániát az usa 10-15 éven belűl nem fegyverzi fel úgy mint ahogy most törökország áll??Patriot,Himars,stb!És ki tudja mit vetetnek velük még ha lesz rá pénzük( de tegyük fel hogy lesz)!Rémlik esetleg!!!ÉN A LEHETŐSÉGRŐL BESZÉLEK.....!