Az volt a baj vele, hogy aki tervezte csak arra nem gondolt hogy ezt emberek fogják használni. Tipikus jóvanazúgy fejlesztés, maga a minősége kifejezetten jónak mondható ( a válltámaszt kivéve, mert könnyen tört)
Annyi kellett volna az egésznek, hogy jó legyen, hogy a válltámasz megerősítik még egy fémszállal illetve egy lehelletnyivel vállhoz illeszkedőbb lett volna a talpa, illetve nem egy ugyan azt a markolatot alkalmazni elülső markolatnak mint a hátsót hanem egy olyat ami alkalmas is a célra. Egy rövidebb egyenes markolatra simán rá lehet fogni anélkül, hogy a tárat zavarja (ami a fő indok volt az előre fordítás mellett)
(itt egy jó példa egy még rövidebb csőhossznál is alkalmazható rövid elülső markolatra (Én a bren 2-ről is leszedtem a gripodot és ilyen van rajta)
A desszant csőhoszt megtartani azoknak akiknek szüksége van rá, nem ráerőltetni a lövészekre. (ez a 63D-nél is kurva nagy hiba volt a deszant változtatot mindenkire rátolni, mert emiatt nem lehettett modernizálni a fegyvert normálisan csak a fatusást) A lövész változatnak vagy megtartani a fa válltámaszt, vagy ha a megerősített válltámaszt alkalmasnak ítélik akkor, hogy a nemzetgazdaság ne szívjon vele akkor megtartani azt. Illetve a lövész verziónál maradni az AKM kompenzátornál mivel az AMD lángrejtője drabális egy darab és majdnem elviszi a vámon amit a réven nyertünk a csőhossz csökkentéssel mivel olyan hosszú lesz tőle az AMD majdnem mint egy AKM szóval azt lehet újra kellett volna még kicsit gondolni.
Itt egy példa az elgondolásaim egy részére.
Meg (mondjuk ez a használhatóságot nem befolyásolja) én raktam volna egy hasonló kivágott lemezt a gázdugattyú vezetőre mint ami az alsó ágyon van és az roppant szexin nézne ki