K
kamm
Guest
De rossz sem. Siman hozhatjak peldanak, hogy ez nem harci gep, tessek azt rendelni, ha olyat szeretnenek, amit kibir egy gepagyut.Mondom lassabban: Nem lesz jó reklám.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De rossz sem. Siman hozhatjak peldanak, hogy ez nem harci gep, tessek azt rendelni, ha olyat szeretnenek, amit kibir egy gepagyut.Mondom lassabban: Nem lesz jó reklám.
Az hagyjan, de ordit:
A fenti képen nem a nálunk rendszeresített állvány látható,
Err, az ugye megvan, hogy MANPADS = VSHORAD, inherently avagy per definitionem?ez a mienk:
A fent látható szöveg szerint a magyar Misztrál konfiguráció VSHORAD.
Ez a platform a harmadik világbeli technicalok szintjét közelíti...A fenti képen nem a nálunk rendszeresített állvány látható, ez a mienk:
A fent látható szöveg szerint a magyar Misztrál konfiguráció VSHORAD.
Nem, de nem is az allvanyrol van szo, mint mar 3x leirtam.
(Ez emlekeztet a TWISTERes "korrekciodra", ami mar azon elhasalt, hogy (nyilvanvaloan) osszekeverted az interceptort es a rendszert ti az interceptornak nincs neve, a rendszernek van.)
Err, az ugye megvan, hogy MANPADS = VSHORAD, inherently avagy per definitionem?
(Tudod, bogar = rovar, de rovar != bogar. )
Pontosan.Ez a platform a harmadik világbeli technicalok szintjét közelíti...
Valahol itt kezdődik szerintem egy normális platfrom.
Én is erre gondoltam mindenesetre bevállalós pilótákat kell rakni ezekre a gépekre a nigériaiaknak.És én javasolnám nekik,hogy tanulmányozzák tüzetesebben a Cessna L-19/ O-1 pilóták visszaemlékezéseit a vietnámi háborúbólNem lesz jó reklám a Magnusnak mikor a BH szanaszét szedi a gépeket nehézgéppuskával.
Leirtam mar 3-4x a temaban, tudod nagyon jol. (Mindannyiszor feltunoen teljes hallgatas volt a valasz ra, helyette azon rugoztal latvanyosan, hogy nem voltam eleg preciz es valahol az ICBM acronymot hasznaltam. Total gyerekes. Ne kezdjuk el itt is, mert itt teljesen offtopic, ha tovabb is erdekel, ballagj at a TWISTER temaba es ott intezd)Beidéznéd nekem konkrétan, hogy hol kevertem össze és mit???
Acsi, ezeket nem treningre vagy felderitonek stb veszik?Én is erre gondoltam mindenesetre bevállalós pilótákat kell rakni ezekre a gépekre a nigériaiaknak.És én javasolnám nekik,hogy tanulmányozzák tüzetesebben a Cessna L-19/ O-1 pilóták visszaemlékezéseit a vietnámi háborúból
Ott a cikkben amit feljebb linkelt silurusglanis kollégaAcsi, ezeket nem treningre vagy felderitonek stb veszik?
Leirtam mar 3-4x a temaban, tudod nagyon jol. (Mindannyiszor feltunoen teljes hallgatas volt a valasz ra, helyette azon rugoztal latvanyosan, hogy nem voltam eleg preciz es valahol az ICBM acronymot hasznaltam. Total gyerekes. Ne kezdjuk el itt is, mert itt teljesen offtopic, ha tovabb is erdekel, ballagj at a TWISTER temaba es ott intezd)
Sajnos megint butaságot írtál.
Az Aster-30 Block-2 MRBM-ek ellen készül, ott sincs szó ICBM elfogásról, mint ahogy a TWISTER (Timely Warning and Interception with Space-based TheatER surveillance) next generation endo-atmospheric interceptor esetén sincs, csak hogy nevén nevezzük a tervet.
Fentebb fantáziáltál TWISTER ICBM elfogó képességről, majd idéztél egy angol nyelvű szöveget, amiben az pont nincs benne.
Itt ugye nagy kérdés, hogy kapacitáshiány vagy pénzhiány áll fent, mert ez baromira nem mindegy. Nem vagyok tisztában, csak a Jelcz gyártósoruk képességeivel és az félgőzön sem megy, mert ennyi rendelés esik csak be, pedig 8000 körüli mennyiségben van még a rendszereben nagyrészt Star, de akad mindenféle szovjet teherautó, meg régi nyugati levetett szarjaik is vannak, amiket cserélni kéne.Az a baj a lengyelekkel, hogy saját magukank se nagyon tudják időre legyártani amit rendeltek nem hogy még exportáljanak is
Sajnos te csak fogalmatlanul trollkodsz, és mindenkinek olyat adsz a szájába, amit nem is mondott.
Imhol amit írtam:
Igen, ez az, ami a hulyeseg, ugy, ahogy van.Sajnos megint butaságot írtál.
Az Aster-30 Block-2 MRBM-ek ellen készül, ott sincs szó ICBM elfogásról, mint ahogy a TWISTER (Timely Warning and Interception with Space-based TheatER surveillance) next generation endo-atmospheric interceptor esetén sincs, csak hogy nevén nevezzük a tervet.
Fentebb fantáziáltál TWISTER ICBM elfogó képességről, majd idéztél egy angol nyelvű szöveget, amiben az pont nincs benne.
Sajnos az a gond, hogy felületesen olvasol, minden szakmabeli hozzáértés nélkül, majd nagyhangon előadod a képzelgéseidet, majd besértődsz és idehánysz egy össze vissza csapkolódást.
Na ezt jelzem a barátomnak.5 ÖMT-s tűzoltót ismerek!
És ebből most mi következik?"A NATO védelmi miniszteri ülés margóján Benkő Tibor honvédelmi miniszter aláírta a NATO Európai Repülőkiképző Program (NFTE) kibővített szándéknyilatkozatát, valamint egy már működő innovatív NATO-projektet rugalmasabbá tevő egyetértési megállapodást.
Az NFTE alapgondolata, hogy a repülőkiképzés többnemzeti keretek között, különböző európai helyszíneken valósuljon meg katonai vezetéssel, de ipari finanszírozással, és jelentős mértékben támaszkodna a NATO Kanadai Repülőkiképző Program (NFTC) tudásbázisára, valamint tapasztalataira.
Az NFTE nemcsak vadászrepülőgépekre terjed ki, hanem egyéb merevszárnyú repülőgépekre, helikopterekre és pilóta nélküli repülőgépekre is. A program alkalmas Magyarország katonai légijármű-vezetői létszámigényének biztosítására, és lehetőséget biztosít a modern repülő kiképzési programokról szerzett információk hazai integrálására.
Szintén a védelmi miniszterek virtuális találkozóján került sor, a magyar részvétellel is zajló levegő-föld precíziós irányított harcanyagok közös beszerzésére vonatkozó együttműködési megállapodás kiterjesztésének aláírására. A kiegészített megállapodás nem változtatja meg az eredeti szerződés főbb irányait, csupán lehetőséget biztosít arra, hogy a korábbi levegő-föld precíziós kategória kibővíthető legyen.
A szándéknyilatkozatot a védelmi miniszterek a koronavírus-járvány elleni óvintézkedések miatt a fővárosokban írták alá, ezzel biztosítva, hogy a NATO rendhagyó körülmények között is képes a szövetségesek közötti együttműködés fokozására."
Hazánk is részt vesz a NATO többnemzeti képességfejlesztési kezdeményezéseiben
A NATO védelmi miniszteri ülés margóján Benkő Tibor honvédelmi miniszter aláírta a NATO Európai Repülőkiképző Program (NFTE) kibővített szándéknyilatkozatát, valamint egy már működő innovatív NATO-projektet rugalmasabbá tevő egyetértési megállapodást.honvedelem.hu
Ha van isten akkor nem veszünk L39-et...És ebből most mi következik?
Ezt miből matekoztad ki?Ha van isten akkor nem veszünk L39-et...
Hát ezt a kört párszor már lefutottuk szerintem ittEzt miből matekoztad ki?