Meggyőződésem, hogy az a papír, ami a riporter kezében volt - és abból olvasta a kérdéseit -, az még egy órával korábban Maróth dossziéjában figyelt.
A röhögések inkább annak szóltak, hogy a riporter szerintem kevéssé volt felkészülve, és csak a kiemelt kulcs szavakat dobálta fel interjúnak tűnő, bratyizós stílusban. ....amit szerintem Maróth már a végén csak kínos röhögéssel tudott konstatálni.
@kamm -hoz hasonlóan nekem is úgy tűnt, hogy ez a török szál kicsit túl volt tolva.
Ha tippelnem kellene, akkor már megvan az a 2-3 gyártó, akikkel a végfázisban vannak a tárgyalások. És nem véletlen, hogy elhangzott a Bayraktar, meg az is, hogy "a kollégák jövő héten is mennek" a törökökhöz.
Biztos vagyok benne, hogy mind az izraeli, mind a török vonal komoly, de ez az interjú most egy igen intenzív nyomásgyakorlás is az izraeliek felé.
Szóval jövő héten megint jönnek a RM fejesek a Skyguard/Ranger miatt. A gesztusokból és az elmondottakból az jött le, hogy az már egy Done Deal. És ha tippelenm kellene, akkor azok a tornyok nem csak magukban fognak heverni a bicikli csomagtartóján.