Elmondtuk már sokszor: előbb meg kell venni mindemt, máskülönben sosem lesz elég pénz normális infrarabes hardverre, ha egybol fizetesemelessel inditunk (ti nincs 3-4% GDP es nem lesz soha.)
Ezeknek jó része már megvan. A tiplit meg nemnlehet kontrollálni, mert akkor keg kevesebben jonnek. Az elv a nem erőszak a disznótor kell, hogy legyen.
FYI en dolgoztam 3 évvel ezelőtti "Warriors Wanted" US Army toborzokampanyon (aka "Leathal. Ready." - Technical consultant voltam, nem creative, de itt az ügynökségeknel megszokott, hogy mindenkit megkerdeznek, mit gondol errol-arrolz amit lat es rolam meg tudtak, hogy voltam katona, ami mondjuk az egesz ugynoksegnel senki masrol nem volt elmondható.
)
Napokig-hetekig forgattak a 75th Ranger Regimentnel, a 101st Airborne Divisionnal, valamelyik Special Air Ops csoportnal es az egyik Special Forces ddnal, csak a vágatlan, de mar logolt anyag volt vagy 8-10 ora, abbol keszultek a spotok, amelyekkel utana konkrétan varosonkent (!) avagy városrészenként (!!) mentek a célközönség után a legnépszerűbb csatornákon, ahogy az Armys creative magyarázta egyszer kávézás kozben ebed után.