Ohh...Ne akarj ilyet max ha csak falidísznek használnád! Nekem van egy és a tus adapter törik mint a ropi! 

De ennek valami Airsoft/Paintball/T4E topikban lenne a helye ha lenne...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ohh...Ne akarj ilyet max ha csak falidísznek használnád! Nekem van egy és a tus adapter törik mint a ropi! 
![]()
Ez a Bren "2" majdnem megtévesztett, de ha jól látom ez egy airsoft Bren a1? A válltámasz, a tűzváltó kar jelzései, a tár, a tár foglalata, a lángrejtő és gázszabályzó is más. És az elülső markolat sem az, amit rendszeresítettek a többihez.
Kész vagyokASG Bren A1 airsoft replika, volt még KJW P09 meg Cyma CM.057 SzVD-replika is.
Amikor kérdeztem az illetékeseket, hogy miért airsoft van kiállítva valódi fegyverek helyett, azt mondták, hogy "nem akkora gond, ha netán lába kél"![]()
Kész vagyok.Ezen magyarázat után kivert a víz mekkora kockázatot vállalt a honvédség tavaly amikor valódi Leo2A4-t mutatott be
![]()
A drónok korában már végképp nincs értelme a széttelepítésnek, éppenhogy koncentrálni kell az erőket a minél erősebb helyi légvédelmi ernyő alá!A kizárólag a Kecskeméti szent betonról üzemeltethető híveknek sok szeretettel:
RAF considering operating jets from motorways
Felhívás keringőre. Elhoztad?....Amikor kérdeztem az illetékeseket, hogy miért airsoft van kiállítva valódi fegyverek helyett, azt mondták, hogy "nem akkora gond, ha netán lába kél"![]()
Van otthon 8 elektromos meg 2 gázos, a feleségem nem örülne neki, ha beállítanék még eggyelFelhívás keringőre. Elhoztad?![]()
Esetleg a nagyköveti nyilatkozatot lehet úgy értelmezni, hogy az eddig lebegtetett hivatalos megállapodás a Kaposvári gyártásról megszületett???
Azt hittem vmi érdekes lesz... De nem.
Ahogy olvasom, ez csak a májusi interjú felmelegítése.Esetleg a nagyköveti nyilatkozatot lehet úgy értelmezni, hogy az eddig lebegtetett hivatalos megállapodás a Kaposvári gyártásról megszületett???
Gripen-jellegzetesség, hogy a svédek autópálya-szakaszokról is üzemeltetik.A kizárólag a Kecskeméti szent betonról üzemeltethető híveknek sok szeretettel:
Ja véletlenül erre jártak mint a Britek...!
Augusztusban is végig tesztelni fognak. Lehet hogy igazad lesz, mert a HM Modernizációs Intézet szervezi a teszteket.De ha nincs konkrét infod akkor az lehet valami kezdetleges magyar drón is...!
ASG Bren A1 airsoft replika, volt még KJW P09 meg Cyma CM.057 SzVD-replika is.
Amikor kérdeztem az illetékeseket, hogy miért airsoft van kiállítva valódi fegyverek helyett, azt mondták, hogy "nem akkora gond, ha netán lába kél"![]()
Gondolom kevésbé az érték lebeg a szemük előtt e tekintetben, inkább az effektivitás.Egy 120.000 hufos replikának ha lába kel nem akkora gond! Az szép...
Azt hittem vmi érdekes lesz... De nem.
Lassan eljutnak oda, mint a svedek 70 evvel ezelőtt...A kizárólag a Kecskeméti szent betonról üzemeltethető híveknek sok szeretettel:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..