fejelesztések során nem emlékszek hogy valaki megemlítette volna, de aranyos a kicsike.
850 km ? Ez reális ?
http://hu.wikipedia.org/wiki/BM%E2%80%9330_Szmercs
850 km ? Ez reális ?
http://hu.wikipedia.org/wiki/BM%E2%80%9330_Szmercs
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem meg megint mond valami semmiséget.... Azaz, hogy milyen jól együttműködünk az ohio-i nemzeti gárdával, meg milyen jók a honvédség nemzetközi elismerései... és kb. ennyi. amikro meg a fejlesztésekről kérdezik, bevágja, hogy kiöregedett a technika és le kellene cserélni....Terminator said
Hátha megint mond majd valamit amiről napokig lehet majd beszélni/vitatkozni/értelmezni
Csak nekem jött le úgy vagy jól értettem, hogy Hende arrafele próbált "meggyőzni", hogy nekünk új és nyugati helik kellenek?honved said
http://mno.hu/hirtv
Nekem sem gond... Bár szvsz csak akkor van nagy választék nyugaton, ha szállítóheliről van szó. Támadó heli választék szvsz annyira nincs. Pláne ha valami olyat szeretnénk, hogy egy típussal oldjuk meg a kettőt.therob said
Igen Hende nyugati helikoptereket említett. Nem lenne ezzel semmi baj. Tudom vannak olyanok akiknek csak a orosz és semmi más mert az igénytelen stb, de arról kevesebb szó esik, hogy már ők se adják olcsón a helikoptereiket, az alkatrészellátás nem folyamatos szóval olyan oroszos.... Nekem tetszik az elképzelés van elég gyártó nyugaton akiknek a termékeiből lehet válogatni.
+1gigabiga said
Továbbra sem értem miért kell "virágnyelven" beszélni. Évek óta semmi konkrétum nem hangzik el.
Ezt biztos nem a NATOnál előírt GDP/honvédelmi költségvetés arány indokolja. Sőt inkább mintha NATO beleugatása alól próbálnák kivonni a zsét.honved said
4. kormányzati pénzből lesz a beszerzés, nem HM keretből.
Hát hogy itt nem fognak AH-64-et és Tigrist venni, az hót ziher. AH-1 és A-129 talán.. Bár az előbbiből új, korszerű verzió megintcsak olyan árban lenne, hogy nem hiszem... A másik, hogy ha orosz helikkel az a bajuk, hogy alkatrész, meg logisztika, akkor amcsi gépek nem hiszem, hogy AH1 ebben jobb lenne. A-129 meg tudtommal annyira nem korszerű... és akkor még mindig ott van ugye, hogy lehet, hogy csak 1 típus lesz. Amit eltudok képzelni, hogy veszünk ilyen Cougarokat vagy AW139-eket és ESETLEG raknak rá pár nem irányított rakétát ebből 2-re vagy 4-re... Juhúú!therob said
<a title="Profile" href="http://htka.hu/forum/magyar-vonatkozasu-hirek-elemzesek/a-magyar-hadero-lehetseges-fejlesztesi-iranyai/page-36/" rel="nofollow">zotyek78</a>
Nyugaton nincs támadó helikopter? Ezt nem mondhattad komolyan. AH-1, AH-64, A-129(T-129), EC-665. De nem valószínű, hogy ilyen kategóriájú helikoptert vennénk a közeljövőben vagyis nem említette ezt.