Amíg ingyenes.AAVP7A1 RAM/RS-t egy zászlóaljra valót a balatoni flotta tavászgyalogságának.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amíg ingyenes.AAVP7A1 RAM/RS-t egy zászlóaljra valót a balatoni flotta tavászgyalogságának.
Na jó, ha kicsit kevésbé nagyratörő akarok lenni, mivel nem volt olyan hű de rohadt nagy biznisz, nagyon nagyban nem gondolkodnék. Némi Javelin, ha van nekik elfekvő, nem ukránoknak való lejárt. Az ilyen ezt nézzétek románok dolog lenne.Ha lett volna eszünk, és az amerikai rakétákért meg radarokért kértünk volna ellentételezést amerikai hadfelszerelésből (surplus), mire lenne szerintetek szükségünk, ill. mit kértetek volna?
(F22, USS Nimitz stb. baromságokat most ne
Sisakok optikával, M240 és 249 optikákkal, M32A1, HMWWW-k a tartalékosoknak, és....használt M270 ATACMS-valNa jó, ha kicsit kevésbé nagyratörő akarok lenni, mivel nem volt olyan hű de rohadt nagy biznisz, nagyon nagyban nem gondolkodnék. Némi Javelin, ha van nekik elfekvő, nem ukránoknak való lejárt. Az ilyen ezt nézzétek románok dolog lenne.
Annak lejar a szavatossaga, a Chinooknak nem es tudnank hasznalni millio dologra, arvizkor, malac meretu dolgokat (pl Elta 2084 radar) feltenni dombokra-hegyekre stb.Na jó, ha kicsit kevésbé nagyratörő akarok lenni, mivel nem volt olyan hű de rohadt nagy biznisz, nagyon nagyban nem gondolkodnék. Némi Javelin, ha van nekik elfekvő, nem ukránoknak való lejárt. Az ilyen ezt nézzétek románok dolog lenne.
Sisakok optikával,
M240 és 249 optikákkal,
M32A1, HMWWW-k a tartalékosoknak,
és....használt M270 ATACMS-val
Persze, ingyenesen nem, tudom.Annak lejar a szavatossaga, a Chinooknak nem es tudnank hasznalni millio dologra, arvizkor, malac meretu dolgokat (pl Elta 2084 radar) feltenni dombokra-hegyekre stb.
Nekunk az kell, amit a svedek rendszeresitenek.
Jon a FN Herstal, ez felesleges...
Isten ments. Igazi gas guzzler es semmire nem jo akar egy dzsihadmobilhoz kepest sem.
Realisan ilyen sosem lesz ingyenes surpluskent atadva.
Oregebb Chinookot belekalkulatak volna az arba az szerintem messze a legjobb opcio lett volna...
Azok az idők sajnos elmúltak amikor "ingyen" szórtak mindent kifeléPersze, ingyenesen nem, tudom.
De szerinted olyan van, hogy mondjuk M270 1 dollárert/euróért es a felújítast fizetjük? Nemetekkel ezt el lehetne jatszani?
Tudom, lehúznak a felújítason....
Szerintem abbol az arbol PULSt kapsz a zsidoktol keszen, sajat HX3 6x6-ra meg Gidranokra rakva oket, es kozosen gyartod veluk a raketakat hozza, 122-160mm, PGM 150 es 300km tavra, mellette vehetunk standard MRLS podokat ra stb.Persze, ingyenesen nem, tudom.
De szerinted olyan van, hogy mondjuk M270 1 dollárert/euróért es a felújítast fizetjük? Nemetekkel ezt el lehetne jatszani?
Tudom, lehúznak a felújítason....
Igen, de egy ilyen milliardos raketarendelesbe esetleg bele gyurni nemi surplus cuccot olcson... en a par Chinookot mondtam, a realitas talaj maradva te mit tennel bele?Azok az idők sajnos elmúltak amikor "ingyen" szórtak mindent kifelé
Amíg ingyenes.
Ha lett volna eszünk, és az amerikai rakétákért meg radarokért kértünk volna ellentételezést amerikai hadfelszerelésből (surplus), mire lenne szerintetek szükségünk, ill. mit kértetek volna?
(F22, USS Nimitz stb. baromságokat most ne
S-3B Viking, A-37D Dragonfly, OV-10D Bronco
A Budaiak partraszállása Pesten! Történelmi pillanat!Na most, ha ezt valami döntéshozó látta, lehet már a homlokára csapott.
Lynx meg a PZH jövőre jön, nem?Micsoda dőzsölés lesz itt 2023-ban! Lynx, Pzh2000, Leók, NASAM, helikopterek....minden hónapra fog jutni valami!
megjegyzem az az üzbég reptéren parkoló hat afgán UH-60A Blackhawk egy lengyelországi Lockheed gyárban (PZL Mielec) átépítve a Fülöp szigeteknek szállított S-70i verzióhoz hasonlóan azért jól jönne magyar különlegeseknek, gyakorlatilag gazdátlanok, kis amerikai nyomásra talán átvehetnék török testvéreinktől, mielőtt valami twitter-ellenállástól épségben zsákmányolják a tálibok!)
nagyon szerettek volna Blackhawkot