Nem tudod mi bajod vele, mikor pécset volt kiképző tiszt full rendes, korrekt és normális arc volt
Az hogy a Zrínyi programmal nem vagy megelégedve nem az Ő hibája , főleg úgy hogy azért nem sok ideje van még ott , adj már neki időt
na ezen jót mosolyogtam
miért Te tán ismered hogy mi lesz még a kövi 10 évben a programban?
de akkor bontsuk le
ezzel nem értem mi a bajod, elmondanád mit vétettek a kockák?
ezzel mondjuk egyet tudok érteni , ilyen formában ez így nem jó, mondjuk elég sokan jöttek át hivatásosba onnan, már ezért is mondanám hogy volt egy kevés értelme
mi a f@sz? melyik beszerzéssel van bajod most itt? Lynx? AiH? Leo2? PzH? Gidrán? NASAMS? oké hogy az eszement ötleteket el kell vetni , nem is értem honnan vetted ezt a 155-öst Lynx alapon mert szerintem hivatalosan szó nem volt ilyenről, de főleg a mondtaod elsőp fele aggaszt
végre van új vas , (elég jó vasak amúgy....) megint a szar sem elég büdös esete vagy valami más?
aha , akkor mondjuk a cseh modell megfelel Neked? csak mert akkor pl nem lenne Leo2 vagy PzH , a másik , honnan a tökömből vetted hogy nem tesztelünk?
kuuurva sok mindent teszteltünk/tesztelünk most is alap dolgoktól elkezdve egészen a nagyobb vasakig , ami meg a beszerzési formát illeti
1.)ki lett mondva hogy újjáépítik a hadipart , 100%-osan efelé haladnak, lassan ugyan de haladnak
2.) azért ők is tudják hogy nincs időnk elb@szni 2-3 évet (csehek köhöm köhöm) mert minden IS tegnap előttre kellett volna
Épp ezekből kifolyólag én kurvára támogatom ezt az inkább szakmai-gazdasági alapokon nyugvó beszerzési formát a bürokrácia kizárásával (sajnos esetekben nem politika mentesen ugyan) mert így lehet haladni ,így lehet egyszerűen építeni valamit
igen, pontosan , és tudod hogy miért? mert kurvára nehéz heylzetben van a Honvédség
1.) leépültek a társadalmi kapcsolatok
2.) leépült a komplett infrastruktúra (értsd: MINDEN)
3.) leépültek a hazai gyártási kapacitások
4.) leépültek/ kikerültek a rendszerből olyan képességek amelyek nélkül modern haderő aligha létezhet
5.) itt van emberhiány az egész országban , már mondtam párszor, nem véletlen nem emelnek fizut még
6.) ott a vízfej
7.) nincs társadalmi támogatottsága az egész haderőfejlesztésnek így is örülhetünk hogy a média ezt letolta az emberek torkán
8.) minden is tegnapra kellett volna
9.) eddig az akarat és ezáltal a pénzhiány miatt minden is jegelve volt ami okozta az előző kb 8 pontomat, most ugyan van akarat és pénz is de ilyen környezetben boooooorzalmasan nehéz manőverezni hogy az ember a helyes úton maradjon és mivel ebben a formában zajlik a haderőfejelsztés azt hogy TE nem látsz valamit és részinfók alapján következtetést vonsz le az nem jelenti hogy valami nem helyes , vannak faszságok én aláírom de legyen már a szar elég büdös vagy jöjjön vissza Vadai a kurva lazacos szendójával meg a méregdrága gyümölcsléjével?
Eddig elég jó dolgokat hoztak össze , kis türelmet , lesz minden is nyugi nem lesz ez rossz