Hát ilyen választ még nem kaptamMiért fontos ez?
Tényleg meg kell indokolni?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ilyen választ még nem kaptamMiért fontos ez?
Towards to the united european army…Nem tudom volt e már ez a hír...
https://www.leonardocompany.com/en/...italy-with-the-italian-air-force-and-leonardo
A Luftwaffe is az Olasz International Flight Training School (IFTS) pilótaiskolába küldi a vadászpilóta jelölteket haladó képzésre ahol M-346 on képezik őket.
Mostmár egyre inkább.Hát ilyen választ még nem kaptam
Tényleg meg kell indokolni?
Hát a németeknek muszály vólt. Usa beli kiképzésük megszünt (ami a vadászt illeti) Kanada NFTC is megszünik (legalábbis nagyon minimális marad)... Saját nincsTowards to the united european army…
Legalább is a németek többet tesznek a dologért mint a franciák akik inkább csak beszélnek róla (meg leginkább úgy képzelik hogy a németekkel megfinanszíroztatnák a fejlesztéseket aztán az EU-bán használja mindenki az ő fegyvereiket)
Te biztos hogy az én eredeti kérdésemre reagálsz? Hogy a gyakorlat 500 résztvevője közül mennyi volt a német? 2500? ! Az elég jelentős információtöbbletet hordozna ) Arra rá se kérdeztem, hogy az 500 minusz X-ből mennyi volt az önkéntes tartalékos és a ludovikás tisztjelölt.Mostmár egyre inkább.
Számodra milyen információ többletet hordoz az, hogy 500 fő, vagy 300, vagy 700, vagy 2500?
a hadgyakorlat üteme le van írva. annyi ember van és olyan összeállításban amit a feladat végrehajtása igényel...Te biztos hogy az én eredeti kérdésemre reagálsz? Hogy a gyakorlat 500 résztvevője közül mennyi volt a német? 2500? ! Az elég jelentős információtöbbletet hordozna ) Arra rá se kérdeztem, hogy az 500 minusz X-ből mennyi volt az önkéntes tartalékos és a ludovikás tisztjelölt.
Vicces lenne egy francia beszerzés, miközben saját gyárunk van. De meg kell hagyni hogy egy jó elképzelés.Van a hirtenbergernek
Nem értek hozzá szóval mindenféle hátsó szándék nélkül kérdezem. Mi az a szakmai ok amiért itt a Tucano helyére itt a felsorolásba nem kerülhet Alba? Nem lehet Zlin után sugármeghajtású kiképzőbe ülni csak turboprop-ba?Ennek ráadásul így kellene kinéznie nálunk egyszerű racionalitás okán (rendkívül csekély számú pilótára van szükségünk vadászgépre):
- motoros kiépzés: Zlin
- haladó kiképzés: Tucano
- jet alap és harci pilótaképzés: külföldi program részeként, nem magyar tulajdonú eszközzel!
Még egyszer: ezek miért fontosak?Te biztos hogy az én eredeti kérdésemre reagálsz? Hogy a gyakorlat 500 résztvevője közül mennyi volt a német? 2500? ! Az elég jelentős információtöbbletet hordozna ) Arra rá se kérdeztem, hogy az 500 minusz X-ből mennyi volt az önkéntes tartalékos és a ludovikás tisztjelölt.
Túl gyors és erős. Mintha robogóról ülnél BMW-be.Nem értek hozzá szóval mindenféle hátsó szándék nélkül kérdezem. Mi az a szakmai ok amiért itt a Tucano helyére itt a felsorolásba nem kerülhet Alba? Nem lehet Zlin után sugármeghajtású kiképzőbe ülni csak turboprop-ba?
rajtaütésnél is inkább a tűzerő kihasználása és anagyobb lőtáv ami dominál. nem a karabélyos közelharc...de ha már előhoztam a szittyát azok nem mesterlövész puskák hanem romboló puskák. es DMR fegyver van a rajokba.
és azért nem könnyűlövész mert teljesen más koncepció. (ez inkább csabda állítás léprecsalás és védelemre szolgáló erő...) természetesen támdni is lehet velük de ez inkább védő jellegű dolog a könnyülövészel ellentétbe ami inkkább támadás ba való résztvétel.
Mindent lehet....Nem értek hozzá szóval mindenféle hátsó szándék nélkül kérdezem. Mi az a szakmai ok amiért itt a Tucano helyére itt a felsorolásba nem kerülhet Alba? Nem lehet Zlin után sugármeghajtású kiképzőbe ülni csak turboprop-ba?
Csak érdekel, kíváncsiságból. Nem fontos, nyilván vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is az életben. Viszont a paranoid faggatózást talán mellőzhetnénk. Nem Kalocsán vagyunk 1971-ben.Még egyszer: ezek miért fontosak?
de ha már előhoztam a szittyát azok nem mesterlövész puskák hanem romboló puskák. es DMR fegyver van a rajokba.
és azért nem könnyűlövész mert teljesen más koncepció. (ez inkább csabda állítás léprecsalás és védelemre szolgáló erő...) természetesen támdni is lehet velük de ez inkább védő jellegű dolog a könnyülövészel ellentétbe ami inkkább támadás ba való résztvétel.