Miért akar itt mindenki Royal NAVY-t játszani?Nagyon jó ez a szittya, de lenne egy kérdésem a profi katona urakhoz. Hogy fognak ezek közlekedni a vizi akadályokon?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért akar itt mindenki Royal NAVY-t játszani?Nagyon jó ez a szittya, de lenne egy kérdésem a profi katona urakhoz. Hogy fognak ezek közlekedni a vizi akadályokon?
Azért az nagy álmélkodást okozna az ellenfélnek. A stratégiai előny rögtön itt lenne .Mivel ők Szittyák, tehàt vizilovakon
Azért egy könnyű lövész csapatnak aminek a gyorsaság az egyik fő fegyvere nem kellene problémát okoznia egy kis úszás.Miért akar itt mindenki Royal NAVY-t játszani?
Van egy 2 részes Mező András irás is,de nemtom belinkelni.Hogy ne keljen keresgélni a neten és utána azt mondani, szszoltnak, hogy saját kútfőböl jön a tudás
itt egy link témáról amiben Ruszin barátunk is közreműködött, ez egy 2005-s tanulmány majd a szakmabeliek elmondják (persze csak ha akarják, vagy lehet nekik),hogy mennyi a hasonlóság a most bemutatott sziitya zászlóalj és a tanulmány között...
Marhaság lenne a síkságon hasznalni őket. Sem védettségük sem tűzerejük nincs hozzá. A hegyekben és településeken meg nem kell úszni.Azért egy könnyű lövész csapatnak aminek a gyorsaság az egyik fő fegyvere nem kellene problémát okoznia egy kis úszás.
A gépeden van?Van egy 2 részes Mező András irás is,de nemtom belinkelni.
Igen és sem a síkságra gondoltam, hanem mondjuk a kőrösökre, marosra kisebb folyócskákra arra a nagyobb domboknál. A kérdés komolyabb szintre emelve lenne ezekkel valami könnyű műszaki egység is ami a kisebb vizi akadályokat megoldja?Marhaság lenne a síkságon hasznalni őket. Sem védettségük sem tűzerejük nincs hozzá. A hegyekben és településeken meg nem kell úszni.
Nem,külsővinyon,ami nincs nálam.De az nke honlaprol töltöttem le,de most nem adja ki.Folyton variálják ezt a vacak honlapjukat is,és sosem előnyére.A gépeden van?
A @Wilson által linkelt doku emlegeti a műszakiakat.Igen és sem a síkságra gondoltam, hanem mondjuk a kőrösökre, marosra kisebb folyócskákra arra a nagyobb domboknál. A kérdés komolyabb szintre emelve lenne ezekkel valami könnyű műszaki egység is ami a kisebb vizi akadályokat megoldja?
Tudod az az embernek nem csak a terepszöge meg a lépcsőmászó képessége kiváló. A Körös meg a Maros is az Alföldön folyik amúhy...Igen és sem a síkságra gondoltam, hanem mondjuk a kőrösökre, marosra kisebb folyócskákra arra a nagyobb domboknál. A kérdés komolyabb szintre emelve lenne ezekkel valami könnyű műszaki egység is ami a kisebb vizi akadályokat megoldja?
DE merről is erednek? És ott nem alföld van.Tudod az az embernek nem csak a terepszöge meg a lépcsőmászó képessége kiváló. A Körös meg a Maros is az Alföldön folyik amúhy...
Az a baj a névvel, hogy a komolytalansága, sikertelensége esetén, nevetségessé válhat.
nem. a szittya egy vicc, egy rossz vicc, most lehet anyázni, legalább 24 óráig nem leszek gépközelben utána válaszolok, a rr féle tanulmányra is,Nagyon jó ez a szittya, de lenne egy kérdésem a profi katona urakhoz. Hogy fognak ezek közlekedni a vizi akadályokon?
sztem egyszerű bullshit, drága mint a szar és nincs rá most pénzünkRaketatuzersegnel amugy mi lesz az a nagy technologiai ugras es milyen garancia van arra hogy nekunk egyaltalan eladjak a legujabb generaciot?
nem gond, nem is kell visszajönninem. a szittya egy vicc, egy rossz vicc, most lehet anyázni, legalább 24 óráig nem leszek gépközelben utána válaszolok, a rr féle tanulmányra is,
Együttműködési megállapodást írtak alá a Visegrádi Országok védelmi miniszteri találkozójának résztvevői a védelempolitikai és a katonai együttműködés-fejlesztéséről.
Katonai tiszteletadással fogadták Erdőbényén Jaroslav Nad’ szlovák védelmi minisztert, Jan Havranek cseh védelmi miniszterhelyettest és Wojciech Skurkiewicz lengyel nemzetvédelmi miniszterhelyettest a Visegrádi Országok védelmi miniszteri találkozóján.
És?DE merről is erednek? És ott nem alföld van.
Jaja, en is abbol ismertem meg, csak valamivel korabban - imadtam azt a konyvet, annyira kalandos volt, hogy ujra lehetett olvasni szinte minden evben.Először kb 12 évesen találkoztam a nevével, nagyanyám könyvespolcán ott volt Kenneth Rogers könyve, az Északnyugati átjáró.