E-Bike beszerzés már volt???
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szittyak meg kapnanak 21. szazadi ijat.E-Bike beszerzés már volt???
Az is karos. És?
Semmi vitás nincs itt. Egy beteg, patologikus hazudozó, gátlástalan megélhetési szélhámos parazita.
Vitazni valoban, mert nincs miről, ossze-vissza hazudozik a venember, semmihez nem ért és semmilyen epkezlab allasa nem volt soha, viszont sejthetően bizonyos szervek hasznaljak időről-idore - nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy ez a bohóc is komcsi ügynök volt anno...
Nemcsak a dohányzás káros, meg az erőszak.
Amikor feleslegesen félelmet szít valaki, az is karos, minimum mentálisan, de van ennek hosszú távú hatása is.
Mondtam én, hogy Debrecenbe szeretném őket tenni?Ha Debrecenbe tesszük őket, akkor azelőtt elvesznek, hogy beindítanák őket. Az első használható védvonal a Tisza után a Duna...
(Mikor építési telket kerestem szempont volt, hogy Dunától nyugatra legyen... )
Nincs de lesz sok !!!Lássunk bele mindenbe haderőfejlesztést..
Húsz év után, novemberben, ismét Magyarországra látogat a dél-koreai elnök, amely vizit során a két ország várhatóan megállapodást köt a kapcsolat stratégiai szintre emeléséről.
Jelen pillanatban van vmi katonai megállapodásunk Dél-Koreával??
csak fórumon ne legyünk mi???@fedett_mókus és @Pogány fizetek nektek Hajdúszoboszlón egy wellness hétvéget!
Hogy oldották meg?Amit nagyon érdekesnek találtam, az az, hogy a testben lévő lőszerrekesz védelmét, hogy oldották meg az A7+-ban. Ami a leó nagy fogyatékossága és ebben a verzióban némiképp ezt orvosolták.
Biztos nem lehet rossz de ilyenkor szokták mondani hogy messze van meg nem vásároltunk még elég jóindulatot. jut eszembe a Norvégok a k-9-el tudom az más kávéház.Durvus.
Sajnos az olajsejkségek közül nem Katar választotta, hanem az Arab Emírségek, igy a beszerzése kérdőjeles!!
Ha D.Korea akkor..Igazad van, a google jó barát!
Tovább erősödnek a koreai-magyar kapcsolatok - Honvédelem
Kiemelt figyelmet és támogatást kap összkormányzati szinten a magyar-dél-koreai kapcsolatrendszer és együttműködés – jelentette ki csütörtökön Benkő Tibor honvédelmi miniszter, miután tárgyalásokat folytatott Szöulban dél-koreai kollégájával. A két miniszter védelempolitikai és...honvedelem.hu
A két miniszter védelempolitikai és kutatás-fejlesztési együttműködési megállapodást írt alá.
IIletve idén.
https://kormany.hu/hirek/a-koreai-koztarsasag-nagykovetet-fogadta-a-honvedelmi-miniszter
bízik abban, hogy a 2021. július 1-jén kezdődő V4-es magyar elnökség idején további területeken sikerül bővíteni a kétoldalú és a V4+Korea együttműködést.
Nagyra értékeljük, hogy a Koreai Köztársaság újranyitotta véderőattasé-hivatalát Budapesten. Ez a lépés jelentősen hozzájárul a kapcsolatok erősítéséhez”
Nem elég fejlett nekünk! A mi igényeinknek ez kevés és olcsó is! Várjuk a generációs ugrást a rakétatüzérségnél! Tudjátok hisz megmondták! Hogy ez mit jelent?? Lehet sz Uránuszig el lehet majd lőni vele!Biztos nem lehet rossz de ilyenkor szokták mondani hogy messze van meg nem vásároltunk még elég jóindulatot. jut eszembe a Norvégok a k-9-el tudom az más kávéház.
A románok taktikai ballisztikus rakétákat szállítottak, igaz?Durvus.
Sajnos az olajsejkségek közül nem Katar választotta, hanem az Arab Emírségek, igy a beszerzése kérdőjeles!!
Ellentételezésként meg a fél Samsung leköltözne hozzánk
+ amivel most nagyon jól járnánk a chip gyártása! Csodálom hogy Szíjjártó még nem kötött ilyen üzletet!Ellentételezésnek meg a fél Samsung leköltözne hozzánk
Ellenben utazhatunk az oltáskártyánkkal Üzbegisztánba meg a többi kipcsak-országba!+ amivel most nagyon jól járnánk a chip gyártása! Csodálom hogy Szíjjártó még nem kötött ilyen üzletet!
Van valami Üzbegisztánban!? Valami nagy fánk szobor vagy bármi amit meg lehet nézni!?Ellenben utazhatunk az oltáskártyánkkal Üzbegisztánba meg a többi kipcsak-országba!
Ne légy telhetetlen!
Figyelem, figyelem!Szolgálati közlemény! Pistikét várják szülei a nagymedencénél...!Nem látunk belem mindenbe, a beszerzések esetében. Azt azonban nehezen tudnám elképzelni, hogy olyan, folyamatosan a kifutón szereplő modellt, mint a Leopárd 2A7+, lebutítva adnának el nekünk. Ki venne akkor mégis tőlük bármit is legközelebb ? Csúcskategóriás harckocsink lesz, ha pedig körbe nézek, a szomszédoknak mi van, vagy lesz, akkor duplán csúcskategóriás harckocsink lesz.
Az információit inkább magától írta a szerző szerintem, vagy valaki alaposan átvágta, ha ilyesmiket mondott neki. Egyébként nem hinném hogy mondott, mart ha valami titkos a harckocsik beszerzésénél, akkor most még tuti az az általunk megrendelt tank technikai, műszaki adatai. Lásd, Honvédség esetében minden titkos, az is titkos, mi a titkos. Már rég kitárgyaltuk ezt
Tán kihúzta a gyufát a kis huncút?!Figyelem, figyelem!Szolgálati közlemény! Pistikét várják szülei a nagymedencénél...!
Szamarkand. Vannak hírös építményei, aztán ott van Tamerlán mauzóleuma.Van valami Üzbegisztánban!? Valami nagy fánk szobor vagy bármi amit meg lehet nézni!?
Akkor oda veszem a jegyet neked @fedett_mókus -al!Szamarkand. Vannak hírös építményei, aztán ott van Tamerlán mauzóleuma.
Még annyit hozzá tennék hogy kb egy évtized óta képez a Bundeswehr kínai tiszteket. Minden szinten,és kategóriában.Én azt feltételezem rólad, hogy amit leírtál azt nem rosszindulatból tetted, hanem mert ilyen információkat hallottál, de azért pár dolog csak nem hagy nyugodni ezzel kapcsolatban..
Az első, hogy ezt a lebutított Leo2A7-t, hogyan kell elképzelni? Mert ha tényleg ennyire rossz a helyzet nálunk kém ügyileg, hogy már orosz és kínai kémek mászkálnak nálunk szakmányban az MH-ban és az első beérkező Leo2A7-t már gurítják is be egy isten háta mögötti gyártelepre, hogy ott kínai/orosz kémek szedjék apró darabokra.Akkor nem is értem, hogy hogyan is vállalhatnak ekkora kockázatot a németek, hogy bármilyen haditechnikát is eladnak nekünk.
Azért is nagyon tamáskodom ezekkel a lebutított A7-l kapcsolatban mert végül is, hogyan akarják ezt megvalósítani a németek, más lesz a páncélzat a magyar Leokon, más lesz a páncélzat összetétele?Más lesz a tűzvezetőrendszere? Már megbocsáss de szerintem ezt elég bonyolult lenne megoldani, sokkal egyszerűbb lett volna a németek számára, hogyha azt mondják a magyaroknak, hogy nektek nem adunk A7-t, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen üzletbe miért is menne bele a magyar kormány? Hogy egy vagonnyi pénzért egy light Leo2A7 kapjon.
Azért is sántít ez az érvelés számomra, mert a krautok eladták a Leo2A7-t Katarnak az üzletkötés idejének megfelelően teljesen felextrázva és akkor nem zavarta a németeket, hogy Katar és Oroszország nagyon is jó viszonyt ápol egymással?A mi esetünkben pedig igen?És ezzel kapcsolatban az is megfogalmazódik bennem, hogy a KMW nekünk állítólag lebutított Leo2A7-t az állítólagos orosz és kínai kém veszélyre való tekintettel, miközben egy másik német hadiipari óriás eladja nekünk a hipermodern német hadiipari kütyükkel ellátott Lynx-t sőt még a magyar állammal kooperálva egy gyártóüzemet is létrehoz Magyarországon illetve egy fejlesztőbázist is, remélem a dolgozókat nagyon megfogják szűrni ezek után kémügyileg.Így aztán én nem tartom tulságosan hihetőnek ezt a magyarok lebutított A7-t kapnak történetet, ismétlem nem gondolom azt, hogy te nem mondasz igazat, szerintem inkább a forrásod információjával lehet a probléma....
Gidrán,borulékonyság, Közel-kelet, ezzel az a baj, hogy elég csak ránézni a térképre vagy megnézni pár videót és egyből rájön az ember, hogy a Közel-kelet sem asztallap simaságú és bőven vannak ott olyan domborzati viszonyok mint Magyarországon, tehát szerintem ez a kijelentés simán nem állja meg a helyét.
A Lynx-l kapcsolatban pedig tény, hogy egy vadonatúj koncepció,de egyből temetni a Strykerrel párhuzamba vonva, szerintem elég elhamarkodott dolog.
A Leo2A7 szállításával kapcsolatban szerintem pedig az a helyzet, hogy én biztos vagyok benne, hogy a vásárlás előtt ezt is figyelembe vették, és ha nem lennénk képesek mozgatni őket akkor nem vettünk volna A7-t.Ha van is szűk keresztmetszet ebben a kérdésben arra meg van a megoldás...