Milyen sorrendben? Sztem lesz izraeli és török is.Ha nekik izraeli lesz, akkor nekünk biztos török
Melyik legyen amúgy? IAI? ELBIT? BAYKAR? TAI?
Itt Gazsi bealudt nagyon úgy tűnik!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen sorrendben? Sztem lesz izraeli és török is.Ha nekik izraeli lesz, akkor nekünk biztos török
Melyik legyen amúgy? IAI? ELBIT? BAYKAR? TAI?
Biztos nem. Lásd közös csehszlovák- magyar radarbeszerzés. Mki hasonlót szerzett be, de 3 külön úton halad az üzlet m.Az Elbit után, már az IAI is romániai drón gyártásról írt alá megállapodást egy román céggel, konkrétan az IAI Heron-ról szól a cikk… Sőt, akadémiai szintű képzésről is szó van..
Ha izraeli uav-ok beszerzését választanánk, ugye Nem román gyártásból kapnánk?
IAI și IAR Brașov intră puternic în competiția pentru înzestrarea României cu UAV-uri: Drone Heron, fabricate în România la Brașov
Israel Aerospace Industries (IAI) a semnat un acord de cooperare cu compania română de apărare IAR-Brasov pentru producția de aeronave fără pilot (UAV). Acordul de cooperare le va permite celor două companii să ofere în România soluții UAV avansate, bazatm.defenseromania.ro
Én nem a konkrét árnyalat mellett érvelnék, inkább az egységes kinézet mellett. Amennyiben a Leopárd 2A4 harckocsik festése hivatalos, akkor arra kellene festeni a még hadrendben lévő T-72-es harckocsikat is. Én amellett a festésminta mellett tenném le a voksom.
Akkor inkább a New Holland kék.Én nem a konkrét árnyalat mellett érvelnék, inkább az egységes kinézet mellett. Amennyiben a Leopárd 2A4 harckocsik festése hivatalos, akkor arra kellene festeni a még hadrendben lévő T-72-es harckocsikat is. Én amellett a festésminta mellett tenném le a voksom.
Vicces vagy, Amraam vs "villáskulcs". Rendben.Érdekes szabályokat állítasz fel: "legalább Amraam szintű fegyvert mondj" Példát kértél, azt kaptál. Ne válogass.
Én igen.Még véletlenül sem a szlovákokról írtam.
Akkor inkább a New Holland kék.
Vagy csak a gyártásról tárgyal.Milyen sorrendben? Sztem lesz izraeli és török is.
Itt Gazsi bealudt nagyon úgy tűnik!
Leopardok.Maróth mondta, hogy adunk el eszközöket az élettartam felénél. Erre tippeltem a jenki rakétákat. Olyan nagy válogatási lehetőség nincsen.
Az AMRAAMok még évig simán jók a NASAMS-be - még ha Gripenen nem is lehet őket reptetni már!Maróth mondta, hogy adunk el eszközöket az élettartam felénél. Erre tippeltem a jenki rakétákat. Olyan nagy válogatási lehetőség nincsen.
Kb. Maroth altalaban beszelt arrol, hogy az a helyes hozzaallas, ahogyan kocsit is ugy cserelsz, hogy meg korrekt arat kapsz a hasznaltert, nem nullara futtatod es kidobod es ujat veszel evszadonkent ketszer.Leopardok.
Egy hónapjuk van arra a honvédségi dolgozóknak, hogy beoltassák magukat
Fizetés nélküli szabadságra küldhetik, majd kirúghatják azt, aki nem oltakozik.index.hu
nem sok mert eddig is kellett ha valaki szolgálatot akart ellátni kül vagy belföldön... inkább az irodákat érinti a dolog mintsem a harcoló állományt. (ugyanis irodán vólt olyan aki csak azért nem oltatta le magát hogy ne vezényeljék szolgálatra mert neki jó az iroda...)Kíváncsi leszek hàny ember szerel le emiatt
Kíváncsi leszek hàny ember szerel le emiatt
Sztem ez a kötelező oltás kicsit kommunikációs trükk lesz. Bevezethetik a munkaadók, de nem kötelező. Bevezeti az állam. De ha nem teljesíti a munkavállaló fizetés nélkülire küldhetik, de szintén nem automatikus. Meg fog nőni az oltottsági arány, de minimális negatív következmény le lesz, aki nem teljesíti. Meglátjuk.
Hátha azt gyártják majd itt, vagy alkatrészt gyártanak hozzá Győrött.Ezt a Kecskeméti repülőnapon kapott prospektusban találtam: " A tervezési és fejlesztési folyamatoknak köszönhetően napjainkban folyamatosan korszerűsödnek a Magyar Honvédség technikai eszközei. Nem használt vagy mások számara felslegessé vált eszközök hadrendbe állítása történik, hanem a 21. század igényeinek megfelelő, korszerű harckocsik, önjáró lövegek, páncéltörő eszközök érkeznek. Emellet megújul a honvédség közúti szállítóflottája is.
Mivel a Rába felszámolta a gyártósort így új Rábák nem lehetnek tehát itt most a HX3-ra gondoltak ?