személyszerint azt se értem miért ilyen színű a profilképed ... elég randaBezzeg a Leopard 2 festés, az jó volt?
Mindig a festés, ....
Át kéne keresztelni a topicot:
"A magyar haderő lehetséges festései" címre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
személyszerint azt se értem miért ilyen színű a profilképed ... elég randaBezzeg a Leopard 2 festés, az jó volt?
Mindig a festés, ....
Egy színnek nem tetszeni kell!Nem. Amikor valami ennyi emberből vállt ki ellenérzést, az valószínűleg tényleg nem stimmel, és nem csak az örökös elégedetlenkedés esete áll fent. (Leokra gondolok)
Iszom szavaid. Pont így gondolom, de ez eretnekség!Nem. Amikor valami ennyi emberből vállt ki ellenérzést, az valószínűleg tényleg nem stimmel, és nem csak az örökös elégedetlenkedés esete áll fent. (Leokra gondolok)
Magam sem tudom, nevet is alig tudtam választani.személyszerint azt se értem miért ilyen színű a profilképed ... elég randa
Én nem szóltam azért sem semmit. Tök mindegy a festés, úgyis dzsuva lesz használatban.Bezzeg a Leopard 2 festés, az jó volt?
Mindig a festés, ....
T-72 upgrade-ről is csak azért lehetett cirka 1000 oldalt írni itt a fórumon, mert még senki sem akarta átfesteni.Iszom szavaid. Pont így gondolom, de ez eretnekség!
Mikádó, 2000 m esővédő, alu kulacs, gyalásó még hiányzik a képről.Na kapják a csúcs eszközöket a határon szolgáló katonáink! Mehet oda is a rohambili és társai....
nem baj hogy mutatják meg hogy ilyet adnak , de ne hívnák legmodernebbnekMikádó, 2000 m esővédő, alu kulacs, gyalásó még hiányzik a képről.
Ha már így öltöztetik fel őket legalább direkt ne mutogatnák a médiában.
A szerb oldalon totál leszarjak őket?És az idióta fasz még lehozza a sajtóban, hogy előszedték a 2015 óta lent lévő szarokat....
Amúgy terméskövet szórnak át a kerítésen, meg nagyobb ágakat.
Bácsit sem állítottam volna be a háttérbe. Szilárdnak is fickósabb a megjelenése. Na de mindegy.nem baj hogy mutatják meg hogy ilyet adnak , de ne hívnák legmodernebbnek
Egyébként mintha Kecskeméten egy újra festett lett volna.T-72 upgrade-ről is csak azért lehetett cirka 1000 oldalt írni itt a fórumon, mert még senki sem akarta átfesteni.
A Hindek matt szurkek es qrva jol neznek ki. Szivesen latnek a Gripeneken is olyan szint, de nem tudom, mennyivel rontana az égen az eszlelhetoseget...Szerintem Hindek és Minyók zöld-okker festése jól nézne ki a lánctalpasokon és még működne is...
Rosszul fogalmaz. A csat ereszkedő képes, az öv varrásai nincsenek bevizsgálva ereszkedésre.A tervezettnek ebben az esetben úgy is van értelme - és úgy még a jelentése is hibátlan -, hogy direkt a mellényhez tervezték ezt az övet.
Te meg arra gondoltál, hogy úgy tervezett, hogy még tervezik a bevezetését.
A lényeg, hogy van, és hogy fasz@.
Ez az ereszkedő szemes dolgot nem nagyon értem. Ha ráteszik, akkor bírnia kellene. Nem lehet, hogy a csak a minősítés (bevizsgálás, papírmunka) nincs még meg?
Szotyiznak.A szerb határőrök meg mi a faszt művelnek közben?
Esztétikáról nem igazán lehet vitázni, de a szürke szinonimája az unalmasnak és jellegtelennek.A Hindek matt szurkek es qrva jol neznek ki. Szivesen latnek a Gripeneken is olyan szint, de nem tudom, mennyivel rontana az égen az eszlelhetoseget...
Valaki rátalált már erre a műsorra? Én ma is hallgattam a Rádió 1-et, de semmi...Nah, ma reggel hallottam! Minden péntek reggel Dr Maróth Gáspár-ral. Elég vagány a beharangozó spot, vki belinkelhetné.
Sztem ez is titkos!!!Valaki rátalált már erre a műsorra? Én ma is hallgattam a Rádió 1-et, de semmi...
Akko rózsaszín is jó lett vóna...Én nem szóltam azért sem semmit. Tök mindegy a festés, úgyis dzsuva lesz használatban.