H
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hummen23-ka, anya már többször elmondta neked, hogy még egyet kell aludni amíg jön a Jézuska. Ha ilyen türelmetlen vagy, meglátod, nem hoz semmit, mert nem szereti a türelmetlen gyerekeket. Tessék, egyél egy szaloncukrot és menj játszani.Kapunk ma karácsonyi ajándékot?
Én megelégszem a 40 db gidránnal is.
Menne ő de nincs mivel,Ezért kellenének a Gidránok....Hummen23-ka, anya már többször elmondta neked, hogy még egyet kell aludni amíg jön a Jézuska. Ha ilyen türelmetlen vagy, meglátod, nem hoz semmit, mert nem szereti a türelmetlen gyerekeket. Tessék, egyél egy szaloncukrot és menj játszani.
Igen, most jelentették be újabb 755 milliárdnyi beruházás elhalasztását, a múltkori 350 milliárdos megszorítás mellé.Kapunk ma karácsonyi ajándékot?
Én megelégszem a 40 db gidránnal is.
Honvédelmi, hadiipari tétel nincs benne.Igen, most jelentették be újabb 755 milliárdnyi beruházás elhalasztását, a múltkori 350 milliárdos megszorítás mellé.
Ez az infó konkrét forráson alapul? Én még sehol sem találtam a részletezést, hogy miket érint.Honvédelmi, hadiipari tétel nincs benne.
Ez az infó konkrét forráson alapul? Én még sehol sem találtam a részletezést, hogy miket érint.
Vigyuk at ide: https://forum.htka.hu/threads/a-penz-vilaga.1132/page-155#post-1037685Megvan, hol farag le a kormány 755 milliárd forintot jövőre - Egy része egyelőre csak ígéret
A Pénzügyminisztérium szerda esti közleménye után nem sokkal a közlönyben meg is jelent a kormány határozata, hogy a 2022-es költségvetésben hol húzza szorosabbra a nadrágszíjat a kabinet annak érdekében, hogy legalább (!) 755 milliárd forintnyi kiadást megspóroljon. Konkrétan 17 költségvetési...www.portfolio.hu
Ezt igy nem tudjuk, mert az eddig eldontott 605 milliardbol sem ismert 400 millilardnyi elvonas, ami az un. Beruházási Alap eleve 'titkos' 550 milliardjabol jon ki.Honvédelmi, hadiipari tétel nincs benne.
Sztem az biztonsági puffer volt. Mindig tettek ilyet a költségvetésbe csak más néven.Ezt igy nem tudjuk, mert az eddig eldontott 605 milliardbol sem ismert 400 millilardnyi elvonas, ami az un. Beruházási Alap eleve 'titkos' 550 milliardjabol jon ki.
De ez meg a Gazdaságújraindítási alap egy fejezete, személy szerint nem hiszem, hogy ebből bármilyen honvédelmi, hadiipari beruházást finanszíroznának. (De persze bármi lehet…)Ezt igy nem tudjuk, mert az eddig eldontott 605 milliardbol sem ismert 400 millilardnyi elvonas, ami az un. Beruházási Alap eleve 'titkos' 550 milliardjabol jon ki.
Akkoriban szóba került Szmercs is, nem emlékszem végül miért esett ki.
Igen csakhogy a 90-es évek elejéről volt szó. Akkoriban még élvonalbeli technika volt.A tótoknál dísznek van az s-300-as. Elavult papíron létező "hadseregük" van
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
A HTKA honlap üzemeltetőinek, moderátorainak, minden fórumozónak, és olvasóinak!
Ahhoz tul nagy. Meg mondtak is, hogy annak mar megvan a helye, de az nem volt nyilvanos...Sztem az biztonsági puffer volt. Mindig tettek ilyet a költségvetésbe csak más néven.