szolgálatmentes vagyok. (szolgálat mentességet élvezek )Lent vagy a határon?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szolgálatmentes vagyok. (szolgálat mentességet élvezek )Lent vagy a határon?
Azt hittem. Mert annyira beindultál az utóbbi pár napbanszolgálatmentes vagyok. (szolgálat mentességet élvezek )
szolgálatba soha nem kommntelek még csak netezni semm netezek. (én azon kevesek eggyike vagyok akik elvannak a szolgálatba a szolgálattal nem kell nekem net munka közben.) pihenő időbe is csak nagyon ritkán. (net sincs a telomon korházba cigiszünetbe néha szoktam wifizni oszt annyi)Azt hittem. Mert annyira beindultál az utóbbi pár napban
Egyszerűen arról van szó. hogy van hadielektonikai iparuk, nem is rossz. Nem fizetnek másoknak, ha a pénz otthon is maradhat.Félnek hogy beépítünk egy kémmodult vagy távkikapcsolót?
Amúgy jogos...így csak Izraelnek lesz ilyen.
"Megfontolt fiatal" az olyan lehet mint Mária szeplőtelen fogantatása......
Azt hiszem itt az megfelelő kifejezések a "naív", és a "bármit elhisznek" lett volna.."Megfontolt fiatal" az olyan lehet mint Mária szeplőtelen fogantatása......
Azt a pár évet kell kibírnod, jön a Gestamen railgun, és akkor majd a csehek is azt vesznek.Most írigy vagyok, mi mire várunk? FN Minimi a cseheknek.
Czech Republic acquires 949 Minimi machine guns | Shephard
The CZK 1.12 billion ($ 50.73 million) contract with the Czech company CB Servis Centrum sro comprises 7.62 x 51 mm and 5.56 x 45 mm weapons. The deliveries are scheduled to take place from 2022 to 2025.www.shephardmedia.com
BUÉK-ot kíván Gáspár!..akkor maradt 2 nap a bejelentésre?
BUÉK-ot kíván Gáspár!
Ennél többre ne számítson senki!
BallisztikusPontosan idézve a jó Maróth Gáspár BUEK mondott amely egy rettenetesen hatékony vadiúj fejlesztésű fegyver elnevezése, tehát voltaképpen ezzel bejelentést tett
aPontosan idézve a jó Maróth Gáspár BUEK mondott amely egy rettenetesen hatékony vadiúj fejlesztésű fegyver elnevezése, tehát voltaképpen ezzel bejelentést tett
Barátoknak-ultragyorsan-elfolyó-közpénz.Ballisztikus
Ultrasonic
Elfogó
Kegyelemdöfés
BUÉK-ot kíván Gáspár!
Ennél többre ne számítson senki!
Legalább a skyranger / uav deal-t kitehetné az asztalra..
Ez jó tetszika
Barátoknak-ultragyorsan-elfolyó-közpénz.
Még a 40 új Gidránnal is tartozik! Enyje Gazsi!Legalább a skyranger / uav deal-t kitehetné az asztalra..