K
kamm
Guest
Sosem értettem, mitől akkora szám a kimchi...Kimchi+szárított polipos MRE.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sosem értettem, mitől akkora szám a kimchi...Kimchi+szárított polipos MRE.
Felólem jöhet de akkor adjanak az állitólag letárolt Acherből is na persze nem arany árón.Akkor már vegyünk használ felújított, modernizált C/D Gripeneket 6-8 darabot - 2 legyen belőle kettő kétüléses és tréningezzünk azzal!
Szerintem 50 millióért simán kapunk ilyen Gripeneket...
Semmi. Csak annyi, hogy nálam megint valaki bekerült a tiltottak listájába.Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
30-as Skyranger még évekmúlva lesz csak kész - itt valami előszerződés vagy szándék nyilatkozat lehet csak.A kivastagitott részeken azért ne lépjünk túl....
úgy tudjuk, Magyarország Lynx harcjárművekre szerelhető, 30 milliméteres és statikus védelemként szolgáló 35 milliméteres Skyranger-rendszereket is vásárolni tervez vagy vásárolt már. A pontos darabszám nem ismert és az sem, hogy sor kerül-e a légvédelmi rendszerek hazai gyártására, de igencsak valószínű.
Szlovákia rendelt 17 db ELTA radart 2021. március 25-én. Ha ezek is nálunk készülnek, akkor nagyon is lenne értelme egy hazai üzemenek.......
Februárban bejelentették, hogy az izraeli Vaskupola által is használt ELTA-radarokat gyártják majd Nyírteleken, erre várhatóan egy új üzem épül majd.
Ha nálunk készülnek a szlovákok nem vennék meg.30-as Skyranger még évekmúlva lesz csak kész - itt valami előszerződés vagy szándék nyilatkozat lehet csak.
A 35-öst mondjuk vehettünk elvileg C-RAM képesség nagyon hasznos lenne...
Szlovákia rendelt 17 db ELTA radart 2021. március 25-én. Ha ezek is nálunk készülnek, akkor nagyon is lenne értelme egy hazai üzemenek...
Félnek hogy beépítünk egy kémmodult vagy távkikapcsolót?Ha nálunk készülnek a szlovákok nem vennék meg.
volt egy portfólió összefoglaló az idei fejlesztésekről, de neked biztos nem mond újat...Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
Szittyanak valaki roofiet dobott a sörebe, ettol meglepő módon egy uj logisztikai paradigmat vezetett elő kb 4 oldalon át, reszben a bolgarkerteszetek rendszeret szakasszintre atultetve (no pun intended!), dudi szokasos finom úriember módjára helyretette, a kimchi igazából egy sz@r.Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
Szóval az úgy volt....Jó lenne már valami terhes nő téma...
Ő pezsgőzik ilyenkor, amikor sejtelmesen bedob egy ilyesmit és nézi, ahogy mi megkergülünk...@krisss Te hümmögtél még idei hírek kapcsán
Lesz még valami ebben a pár napban, vagy idén már mindenki csak pezsgőzik?
kellett volna... történni valaminek?Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
történjen?kellett volna... történni valaminek?
Az MH logisztikájánál szolgáló nők teherbe eshetnek?Jó lenne már valami terhes nő téma...
ne legyen előrről kezdveAz MH logisztikájánál szolgáló nők teherbe eshetnek?
Még kitüntetést is kéne adni neki.Az MH logisztikájánál szolgáló nők teherbe eshetnek?