K
kamm
Guest
Sosem értettem, mitől akkora szám a kimchi...Kimchi+szárított polipos MRE.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sosem értettem, mitől akkora szám a kimchi...Kimchi+szárított polipos MRE.
Felólem jöhet de akkor adjanak az állitólag letárolt Acherből is na persze nem arany árón.Akkor már vegyünk használ felújított, modernizált C/D Gripeneket 6-8 darabot - 2 legyen belőle kettő kétüléses és tréningezzünk azzal!
Szerintem 50 millióért simán kapunk ilyen Gripeneket...
Semmi. Csak annyi, hogy nálam megint valaki bekerült a tiltottak listájába.Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
30-as Skyranger még évekmúlva lesz csak kész - itt valami előszerződés vagy szándék nyilatkozat lehet csak.A kivastagitott részeken azért ne lépjünk túl....
úgy tudjuk, Magyarország Lynx harcjárművekre szerelhető, 30 milliméteres és statikus védelemként szolgáló 35 milliméteres Skyranger-rendszereket is vásárolni tervez vagy vásárolt már. A pontos darabszám nem ismert és az sem, hogy sor kerül-e a légvédelmi rendszerek hazai gyártására, de igencsak valószínű.
Szlovákia rendelt 17 db ELTA radart 2021. március 25-én. Ha ezek is nálunk készülnek, akkor nagyon is lenne értelme egy hazai üzemenek.......
Februárban bejelentették, hogy az izraeli Vaskupola által is használt ELTA-radarokat gyártják majd Nyírteleken, erre várhatóan egy új üzem épül majd.
Ha nálunk készülnek a szlovákok nem vennék meg.30-as Skyranger még évekmúlva lesz csak kész - itt valami előszerződés vagy szándék nyilatkozat lehet csak.
A 35-öst mondjuk vehettünk elvileg C-RAM képesség nagyon hasznos lenne...
Szlovákia rendelt 17 db ELTA radart 2021. március 25-én. Ha ezek is nálunk készülnek, akkor nagyon is lenne értelme egy hazai üzemenek...
Félnek hogy beépítünk egy kémmodult vagy távkikapcsolót?Ha nálunk készülnek a szlovákok nem vennék meg.
volt egy portfólió összefoglaló az idei fejlesztésekről, de neked biztos nem mond újat...Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
Szittyanak valaki roofiet dobott a sörebe, ettol meglepő módon egy uj logisztikai paradigmat vezetett elő kb 4 oldalon át, reszben a bolgarkerteszetek rendszeret szakasszintre atultetve (no pun intended!), dudi szokasos finom úriember módjára helyretette, a kimchi igazából egy sz@r.Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
Szóval az úgy volt....Jó lenne már valami terhes nő téma...
![]()
Ő pezsgőzik ilyenkor, amikor sejtelmesen bedob egy ilyesmit és nézi, ahogy mi megkergülünk...@krisss Te hümmögtél még idei hírek kapcsán
Lesz még valami ebben a pár napban, vagy idén már mindenki csak pezsgőzik?
kellett volna... történni valaminek?Na áugrottam nyélből az utolsó 6 oldalt. Történt valami?
történjen?kellett volna... történni valaminek?![]()
Az MH logisztikájánál szolgáló nők teherbe eshetnek?Jó lenne már valami terhes nő téma...
![]()
ne legyen előrről kezdveAz MH logisztikájánál szolgáló nők teherbe eshetnek?
Még kitüntetést is kéne adni neki.Az MH logisztikájánál szolgáló nők teherbe eshetnek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..