szolgálatmentes vagyok. (szolgálat mentességet élvezekLent vagy a határon?
)Azt hittem. Mert annyira beindultál az utóbbi pár napbanszolgálatmentes vagyok. (szolgálat mentességet élvezek)
szolgálatba soha nem kommntelek még csak netezni semm netezek. (én azon kevesek eggyike vagyok akik elvannak a szolgálatba a szolgálattal nem kell nekem net munka közben.) pihenő időbe is csak nagyon ritkán. (net sincs a telomon korházba cigiszünetbe néha szoktam wifizni oszt annyi)Azt hittem. Mert annyira beindultál az utóbbi pár napban![]()
Egyszerűen arról van szó. hogy van hadielektonikai iparuk, nem is rossz. Nem fizetnek másoknak, ha a pénz otthon is maradhat.Félnek hogy beépítünk egy kémmodult vagy távkikapcsolót?
Amúgy jogos...így csak Izraelnek lesz ilyen.![]()
"Megfontolt fiatal" az olyan lehet mint Mária szeplőtelen fogantatása......

Azt hiszem itt az megfelelő kifejezések a "naív", és a "bármit elhisznek" lett volna.."Megfontolt fiatal" az olyan lehet mint Mária szeplőtelen fogantatása......![]()
Azt a pár évet kell kibírnod, jön a Gestamen railgun, és akkor majd a csehek is azt vesznek.Most írigy vagyok, mi mire várunk? FN Minimi a cseheknek.
Czech Republic acquires 949 Minimi machine guns | Shephard
The CZK 1.12 billion ($ 50.73 million) contract with the Czech company CB Servis Centrum sro comprises 7.62 x 51 mm and 5.56 x 45 mm weapons. The deliveries are scheduled to take place from 2022 to 2025.www.shephardmedia.com
BUÉK-ot kíván Gáspár!..akkor maradt 2 nap a bejelentésre?![]()

BUÉK-ot kíván Gáspár!
Ennél többre ne számítson senki!![]()

BallisztikusPontosan idézve a jó Maróth Gáspár BUEK mondott amely egy rettenetesen hatékony vadiúj fejlesztésű fegyver elnevezése, tehát voltaképpen ezzel bejelentést tett![]()
aPontosan idézve a jó Maróth Gáspár BUEK mondott amely egy rettenetesen hatékony vadiúj fejlesztésű fegyver elnevezése, tehát voltaképpen ezzel bejelentést tett![]()
Barátoknak-ultragyorsan-elfolyó-közpénz.Ballisztikus
Ultrasonic
Elfogó
Kegyelemdöfés
BUÉK-ot kíván Gáspár!
Ennél többre ne számítson senki!![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..