Nincs rá igény....ez jó, még ilyet, még! csinálj pls egy külön topikot ezekről a sztorikról vagy legalább egy blogot
Csináltam Francia sajtószemlét....
Francia hadtörténeti fordítást....
A "LIKE"- ok alapján abbhagytam, érdektelenség miatt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs rá igény....ez jó, még ilyet, még! csinálj pls egy külön topikot ezekről a sztorikról vagy legalább egy blogot
pedig a sajtószemléid szerettem :'(Nincs rá igény....
Engem érdekelne....Nincs rá igény....
de ha nem nyom egy nyomorult "LIKE"'-jelet senki akkor abbahagyom...pedig a sajtószemléid szerettem :'(
Próbáld meg újra nyissál neki egy topikot én biztos lájkolom majd őket, szeretem az "életszagú" elemzéseket, beszámolókat, történeteket....de ha nem nyom egy nyomorult "LIKE"'-jelet senki akkor abbahagyom...
Nem terhelek senkit, érdektelen információkkal.
Mikor elkezdtem kamionozni,az iruni határkörzetben (spanyol oldalon is) úgy csinálták a kontrolokat,mint a filmeken.Szögesszij az aszfalton,sréhen 2-3 MASsel felszerelt csendőr/katona.Második-középső kép.
Katonák.
Franciáknál úgy hívták hogy "Gepard", 20 évvel ezelőtt...
Ma talán " Sentinell" ( Megfigyelő) a neve.
Seregen belül, hadosztály bontásban, 21 napos intervallumokkal, gördült a szolgálat...
Ünnepeket, egyéb "Meleg" időpontokat figyelembe véve vezényelték a katonákat az utcára.
Ha " meleg" volt az intervallum a "Szpáhik", " Huszárok", "Dragonyosok", " Légionisták" járkáltak az utcán, 3-6 fős csoportban, csendőrökkel megerősítve.
Nem beszélgető partnerként, hanem "taposó" egységként......aztán az ügyvédek rendezték a jogi dolgokat ,ha kellett.
Régi szép időkMikor elkezdtem kamionozni,az iruni határkörzetben (spanyol oldalon is) úgy csinálták a kontrolokat,mint a filmeken.Szögesszij az aszfalton,sréhen 2-3 MASsel felszerelt csendőr/katona.
Ma már ott sencs ilyen.Sőt,láthatóan kevesebb a göndörmaria is az utakon,mint régen.
Én mikor megláttam elösször a civil gárda sityakját,hát körberöhögtem őket.Védőmellény,géppityú-és akkor a fejükön egy XVIII. századi tollas kamplag.Rejtő könyvbe illő megjelenésük voltRégi szép idők
Van "Story"-m a spanyol határról is....
Jól szétvertek minket
" Guardia Civil".....Én mikor megláttam elösször a civil gárda sityakját,hát körberöhögtem őket.Védőmellény,géppityú-és akkor a fejükön egy XVIII. századi tollas kamplag.Rejtő könyvbe illő megjelenésük volt
Egyikkel se találkozol már olyan sűrűn.Ahogy a franciknál se látni már olyan gyakran CRSt járőrözni.Calaisnál látok manapság csak hébe-hóban,valahogy eltüntek.De a franci sereg konvolyait is ritkán lehet manapság már látni." Guardia Civil".....
Meg van a " Mossos Escuadra"....
Ne én az utóbbiakhoz csengettem be, nem szomjasan, hogy ha már rendőrök, nyomozzanak nekem ki kovászos uborkát.
Hallod, úgy agyonvertek hogy még....
De ma már tapasztalatból tudom hogy az "El kovászosuborka" , nem létezik.
20 Éve még mindennapos volt a zöld berret. Voltam én is Calais-ban....utáltak is mint a szart. Pedig csak annyit kértem ami le van írva.Egyikkel se találkozol már olyan sűrűn.Ahogy a franciknál se látni már olyan gyakran CRSt járőrözni.Calaisnál látok manapság csak hébe-hóban,valahogy eltüntek.De a franci sereg konvolyait is ritkán lehet manapság már látni.
Elég nagy baj.20 Éve még mindennapos volt a zöld berret. Voltam én is Calais-ban....utáltak is mint a szart. Pedig csak annyit kértem ami le van írva.
Ma meg a politika paralizálja a rendvédelmet ott is.
Liberalizmus.Elég nagy baj.
Mar linkeltem, de nagyon szorakoztato ez a spanyol gardas vonulas, megeri ujra vegignezni:" Guardia Civil".....
Meg van a " Mossos Escuadra"....
Ne én az utóbbiakhoz csengettem be, nem szomjasan, hogy ha már rendőrök, nyomozzanak nekem ki kovászos uborkát.
Hallod, úgy agyonvertek hogy még....
De ma már tapasztalatból tudom hogy az "El kovászosuborka" , nem létezik.
Nem az.Liberalizmus valójában szilárd,és betartatott törvényeken alapszik.Liberalizmus.
Na várj.....Mar linkeltem, de nagyon szorakoztato ez a spanyol gardas vonulas, megeri ujra vegignezni:
Jaja, "los legionarios", oda is van irva; viszont rendkivul viccesek es ritka hulye sapkajuk van nekik is.Na várj.....
Ezek kevert alegységek...
A kigombolt ingel mászkálók az a " Spanyol légió". , Ők azért más lapra tartoznak mint a többi Spanyol alegység.
A tomegek altal, persze. Az elitre es kegyenceire nem vonatkozik semmi.Nem az.Liberalizmus valójában szilárd,és betartatott törvényeken alapszik.
Tény, hogy ma már néhány tradícionális elem megmosolyogtató.Jaja, "los legionarios", oda is van irva; viszont rendkivul viccesek es ritka hulye sapkajuk van nekik is.