Inkább "nem gondolkodom" akart az lenni...Nem, hazában gondolkodom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább "nem gondolkodom" akart az lenni...Nem, hazában gondolkodom.
Tényleg mi van az izraeli radarral? 2018-ban még arról szóltak a hírek hogy nem lehet a Szövetségi rendszerbe integrálni izraeli radart mert nem NATO tag Izrael.Látom nem nagyon értik itt páran, hgy mit jelent a szövetségi rendszer...
Elég bonyolult az certifikációs eljárás, de azért vettük az RM Canadán keresztül, mert ők már lenyomták ezt az eljárást a típusra.Tényleg mi van az izraeli radarral? 2018-ban még arról szóltak a hírek hogy nem lehet a Szövetségi rendszerbe integrálni izraeli radart mert nem NATO tag Izrael.
Mindennek van egy lejárati dátuma és kína nagyon nyomul. Szóval majd kiderül.
Nem tudom feltűnt e, de maga a honvédelmi politika is túllépett a szövetségben gondolkodáson:Inkább "nem gondolkodom" akart az lenni...
Akkor rosszul kerestél szerintem.
Az első Sisu vagy Pasi? Nekem tetszik és még úszik is. Szerintem nem kéne rá várni évegik. Vajon menyibe kerülhet?én valami hasonlót terveznék a gidránból kihozni (aptria lynx horvát biznisz esetén fölösleges az uszóképesség 6x6 nak)vagy mint a titus ami ismertebb
Nem tudom emlékeztek-e rá, de pár éve egyik fórumtársunk elment egy állásinterjúra a Currus-hoz ahol körbevezették, és részletesen beszámolt nekünk arról amit neki meséltek hogy ott már nagyban készülnek a BTR-modernizálásra. (a hozzászólást szerintem lehetetlen visszakeresni, amennyi találat kiadna ezekre a kulcsszavakra) Na ebből nem lett semmi és már világos hogy nem is lesz modernizálás, de akkor úgy tűnik hogy még egy nagyjavítás bele fog férni.
A horvátok aláírták a bradleyt múlt héten... szóval ezen szerintem ne gondolkodj.én valami hasonlót terveznék a gidránból kihozni (aptria lynx horvát biznisz esetén fölösleges az uszóképesség 6x6 nak)vagy mint a titus ami ismertebb
Protolab PMPV. A hírek szerint nagyon jó árban van. Iszonyú jó a feature listája (úszóképes, első-hátsó tengely kormányzás, 10fő/10t hasznos teher.). Elvileg a finnek megrendeltek több példányt tesztelésre. De a Patria 6x6-tal versenyzik. Az meg elég erős, pláne, hogy egy rlég komoly skandináv-balti összefogás alakult ki körülötte.Az első Sisu vagy Pasi? Nekem tetszik és még úszik is. Szerintem nem kéne rá várni évegik. Vajon menyibe kerülhet?
Még mindig nem tudjuk, mire szánják a Szittya koncepciót.Szerintem a szittya zászlóaljak felfegyverzésénél
Az onnantól nem könnyű.s a könnyűgyalogságunkat ezzel a kínai 8x8-as járművel
Nézd meg egy kicsit mit takar a jäger a németektől a finnekig. Elárulom: 8x8, 6x6 többek közt:Az onnantól nem könnyű.
Jägerbattaillon 101:
használják még őket, vagy már raktáron tartalékban vannak ahogy @ZRÍNYI 20!026 mondja?Akkor rosszul kerestél szerintem.
Bár egy kicsit gondolkodva, ennek azért lenne komoly NATO képesség értéke!Speciel most jó hülye vagy.
Még mindig jó hülye vagy. Gondold ezt át!Bár egy kicsit gondolkodva, ennek azért lenne komoly NATO képesség értéke!
Itt rimánkodna, és egymásra licitálna az összes tagállam, hogy jöjjenek a Bakonyba..
Mi lennénk a NATO dedikált ellenerő hadosztálya!
Te is ezzel az egész felvettéssel. Nézzünk már szembe legalább a geopolitikai realitásokkal könyörgöm...Még mindig jó hülye vagy. Gondold ezt át!
Semmilyen kizáró okot nem látok. Különösen a tavaszi választásokba várható amerikai beavatkozás után!Te is ezzel az egész felvettéssel. Nézzünk már szembe legalább a geopolitikai realitásokkal könyörgöm...