A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
20 221
69 051
113
Ha megjön a fegyver pénz lesz utána kilépési hullám?
A rendőröknél sokan csak ezt várják...
A facebookon folyamatosan ezt várják. Nyáron feloldották a zsaruknál, nem volt tömeges kilépés. Most is fel lehet mondani, ha engedélyezik. Nem tudom mennyiszer tagadják meg, de léptek ki tavaly is és jöttek újak is.
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
20 363
72 580
113
A facebookon folyamatosan ezt várják. Nyáron feloldották a zsaruknál, nem volt tömeges kilépés. Most is fel lehet mondani, ha engedélyezik. Nem tudom mennyiszer tagadják meg, de léptek ki tavaly is és jöttek újak is.
ezt engedd el de kurva gyorsan... Elmentek marha sokan akkor a BM statisztika meg hazudik mint a vízfolyás.
 

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
3 768
6 419
113
Zárójelben megjegyzem, hogy jelenleg albánia és a két újonnan csatlakozott macedónia és montenegró ahol szarabb a katonák bérezése mint nálunk. Amíg ezek be nem léptek az előkelő utolsó előtti helyet foglaltuk el, figyelembe véve azt is, hogy az albánok viszont külszolgálatban jobb bért kapnak.
Romulánok is jobban keresnek??
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
4 607
21 505
113
egy harckocsi dandárnak is vannak lövész zászlóaljai (vagy zászlóalja)
A miénk meg lövész dandár kiegészítő harckocsi zászlóaljjal.
Összefoghatnál molnival egy jó videósorozatra, ahol a magamfajta kocáknak röviden elmagyarázzátok a MH doktrínáját meg a szervezeti felépítést. Csak mert eléggé átláthatatlan :)