Nem Maróth tárgyal ott...?Nagy a pörgés ma is Svédországban (Stockholm, Göteborg), két utasszállító honvédségi gép is ott van...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem Maróth tárgyal ott...?Nagy a pörgés ma is Svédországban (Stockholm, Göteborg), két utasszállító honvédségi gép is ott van...
Szijjártó. Eddig az Electroluxnál volt. Figyelem, de nem akartam még beírniNagy a pörgés ma is Svédországban (Stockholm, Göteborg), két utasszállító honvédségi gép is ott van...
Ő múlt héten volt, elvileg hazajött... De lehet maradt. Mindenesetre nagy a nyüzsi ott. A svédek érdeke is a választás előtti megegyezés, nehogy F-35 felé forduljon a szekér.Nem Maróth tárgyal ott...?
Mit nem akartál még beírni? Az Elektroluxot?Szijjártó. Eddig az Electroluxnál volt. Figyelem, de nem akartam még beírni
Nem, fölöslegesen nem akartam beírni, hátha vmi izgibb helyre is elugrik és majd azt.Mit nem akartál még beírni? Az Elektroluxot?
Csak nem megint ellentételezgetünk?
Electrolux és az Ericsson központ is Stockholmban van. Valaki volt Göteborgban is. Illetve a múltkor nem csak Stockholmban jártak, hanem Osloban is.Szijjártó. Eddig az Electroluxnál volt. Figyelem, de nem akartam még beírni
Ha ezeket most összeadogatjuk, akkor valószínűleg nem tippelünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, van kábé néhány ezer, Carl Gustaf M4-es típusú páncéltörő löveggel felszerelt katonánk, 20 könnyű helikopterünk, 14 Gripenünk, 2-2 kisebb és nagyobb utasszállítónk, 12 tankunk és 10 harcjáművünk.Mit tud a magyar hadsereg, ami Szijjártó szerint garantálja a biztonságunkat?
Nem tudom volt-e már...?
Szerintem CG-ből nincs is ennyi...Ha ezeket most összeadogatjuk, akkor valószínűleg nem tippelünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, van kábé néhány ezer, Carl Gustaf M4-es típusú páncéltörő löveggel felszerelt katonánk, 20 könnyű helikopterünk, 14 Gripenünk, 2-2 kisebb és nagyobb utasszállítónk, 12 tankunk és 10 harcjáművünk.
Ez komolytalan. Legalább a wikipediát megnézhette volna.
Azt fölélőtte, a többit alá, meg ezer dolgot kihagyott. Egyszerűen nem is értem, hogy lehet ennyire igénytelenül összeszedni, amikor ilyen hosszú cikket irt, de a lényeg, amiről irni akart ekkora ökörség.Szerintem CG-ből nincs is ennyi...
Ha rajonként eggyel számolunk akkor is inkább százakban mérhető a mennyiség legfeljebb...
Szerintem csak az új beszerzéseket nézte - az orosz technikát kihagyta egy az egyben...Azt fölélőtte, a többit alá, meg ezer dolgot kihagyott. Egyszerűen nem is értem, hogy lehet ennyire igénytelenül összeszedni, amikor ilyen hosszú cikket irt, de a lényeg, amiről irni akart ekkora ökörség.
Letolt a gatya és most fázik a picsa!Szerintem csak az új beszerzéseket nézte - az orosz technikát kihagyta egy az egyben...
jaj Istenem b@zdmeg de megmondta ez a szerencsétlen hozzá nagyon nemértő gyökér.... hagyjuk már az ilyen cikkeket komolyan , értem én hogy ellenzéki és ez a dolga de most pont ez nem kell (arról nem is beszélve hogy itt a fórumon megint felhoz olyan témát amit már 1000-szer átrágtunk de most mehetünk bele 1001-jére is gondolom)Mit tud a magyar hadsereg, ami Szijjártó szerint garantálja a biztonságunkat?
Nem tudom volt-e már...?
Meg mást is.Szerintem csak az új beszerzéseket nézte - az orosz technikát kihagyta egy az egyben...
mi maradt még ki?Meg mást is.