Nem tudom ki lehetett előző életébenCsak nem a már elhunyt Makrai alezredes "reinkarnációja"...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom ki lehetett előző életébenCsak nem a már elhunyt Makrai alezredes "reinkarnációja"...
Akkor te még nem találkoztál Makrai alezredes nevével?Nem tudom ki lehetett előző életében
Dehogynem. De nem tudom, hogy ő született-e újjáAkkor te még nem találkoztál Makrai alezredes nevével?
Akkor "megnyugodtam"...Dehogynem. De nem tudom, hogy ő született-e újjá
Végre...!Egy jó vezető ismertető jele, hogy képes felismerni a tehetséget és használni és táplálni is azt. Dicsőüljön meg hiszen a szervezete munkáját minősítik ezzel, ami ha a vezető hülye, akkor hiába dolgozik jól aki alatta van, nem tudja érvényesíteni a potenciálját.
Szóval én azt látom, hogy elmúltak azok az idők amikor elzavarták a fiatalt, hogy mit akarsz itt az hülyegyerek nem tudsz te semmit. A haderőfejlesztés kivitelezése nagyon sok pozitív változást indított el abban a tekintetben is, hogy a szenioriátus elvén alapuló néphadsereges hozzáállás eléggé kikopóban van.
Azok alkotják a rendszer alapjait és erre épül rá a magasabb szintű SERE képzés.Akkor "megnyugodtam"...
Még mindig Makrai ales által létrehozott anyagok, módszerek alapján oktatják a katonai túlélést?
Tényleg, minden katonának beosztásától függetlenül el kell végeznie egy valamilyen szintű túlélő tanfolyamot?Azok alkotják a rendszer alapjait és erre épül rá a magasabb szintű SERE képzés.
Az új rendszer ami kialakítás alatt áll jelenleg ezt a célt kívánja elérni. Jelenleg a harcolók és illetve a pilóták kapnak komolyabb képzést illetve a missziós felkészítés része a komolyabb túlélés kiképzés.Tényleg, minden katonának beosztásától függetlenül el kell végeznie egy valamilyen szintű túlélő tanfolyamot?
Az angol rendszer szerintem az egyik legjobb a világon ebben a tekintetben, valami ilyesmi lenne a cél?Az új rendszer ami kialakítás alatt áll jelenleg ezt a célt kívánja elérni. Jelenleg a harcolók és illetve a pilóták kapnak komolyabb képzést illetve a missziós felkészítés része a komolyabb túlélés kiképzés.
Aki nem harcoló boesztásban van csak alapszintűt kap.
Hamburger nicknévenIlyenkor mindig kíváncsi vagyok krisss rendfokozatára. Ki tudja ki ő vagy ki lesz. Annak idején huszonéve a Lippai tábornok még alacsonyabb rangon az indexes fórumokba írogatott. Mondjuk akkor még én is egyetemista voltam
Nem ismerem ennyire pontosan a részleteket egyelőre. Egy előadáson halgattam meg amin nagy vonalakban vázolták a dolgot.Az angol rendszer szerintem az egyik legjobb a világon ebben a tekintetben, valami ilyesmi lenne a cél?
Krisss -> 3 s , ergo RuSzin Szendi RomuluSzIlyenkor mindig kíváncsi vagyok krisss rendfokozatára. Ki tudja ki ő vagy ki lesz. Annak idején huszonéve a Lippai tábornok még alacsonyabb rangon az indexes fórumokba írogatott. Mondjuk akkor még én is egyetemista voltam
A kriss az a Gáspár! Én ebben hiszek! Meg a Guadalupei Szűzanyában!Krisss -> 3 s , ergo RuSzin Szendi RomuluSz
a Kri meg arra utal hogy az a Ruszin-Szendi Romulusz , krisztus előtti név
Na ez @milagro -i magasságokba emelkedő szimbólumkutatásra sikerültKrisss -> 3 s , ergo RuSzin Szendi RomuluSz
Krisss -> 3 s , ergo RuSzin Szendi RomuluSz
Nem ul, hiszen mindkettonek van gatyája. Olyas valakit kell keresnunk, akinek nincsen és volt az idei IDEB-on.A kriss az a Gáspár! Én ebben hiszek! Meg a Guadalupei Szűzanyában!
Végul úgy is a Kongresszuson múlik ...Szerintem már megrendeltük!
Ez se jó mert azt hiszem, hogy kapta a képeketOlyas valakit kell keresnunk, akinek nincsen és volt az idei IDEB-on.