Nem értek ehhez a témához, puruttya civil vagyok, ezért csak kibicként beledumálok, bocsássátok meg nekem. De szerintem pont az a lényeg, hogy ami elromolhat, az el is romlik. És ha ne adj' Isten egyszer sor kerül arra, hogy a MH harcba megy, akkor ott legalább annyi elbaszás lesz, mint amennyi a DON-nál volt. Főleg az elején. Én ebből indulnék ki. Meg abból, hogy a MH is olyan, mint egy kis cég, hogy kevesen vagyunk, ezért mindenkinek kell csinálni mindent. Az csak jelentős létszámú hadseregeknél van, hogy nagy eséllyel van egy erre kiképzett erő kéznél, aki be tud menni az épületbe. Ha mi harcolnánk valakivel, akkor tuti, hogy Szolnok máshol lenne, mint Tata, és ők meg olyan feladatot kapnának, amit a könyvek szerint nehézfegyverzettel kell végrehajtani, de nekik meg az nem lenne. Ezt tartom kb. a realitásnak, és nem azt, hogy az egész MH egyben mozdul meg, egy irányba, és mindenki csak azt a szűk szakmai részt csinálja, ami az eredeti funkciója. Erre volt jó példa, amikor 2015-ben Szolnok is lement a határra migráncsbuszokat terelgetni. Nem hiszem, hogy ez lenne az eredeti funkciójuk, de ez volt a feladat, és nem volt más, aki csinálja. De persze lehet, hogy rosszul gondolom.