Tehát a speciális eszközökel való felderítés és hatástalanítás maradt ki... de IED től a gyári robbanótestekig (nem csak aknák) speciális tölteteken át az átalakítható kettőshasználatú robbanóeszközökig van tapasztalatom kicsi kostolás a lángfegyverek és gyújtófegyverek világába... építés és szerelés össze és szét telepítés gyújtás átjárónyitás vágás döntés segítségükkel földmunkák müszaki munkálatok robbanó müszaki zárások létesítése stb megvan kis HK használattal... jó tanfolyam vólt hála a tüzérek zászlóalj parancsnokának és egy harckocsizó zászlósnak akivel utánna rengeteg trotilt robbantottunk frissítésként és az 1 hónapos tanfolyamra épülő továbbképző modul címszóval...
ha érdekel sokat és sokmindent robbantottam és szeretek robbantani nem tagadom. és szeretek mindent ami robban. még a formázott töltet készítését is szeretem megmaradt hajítótöltetekből.
ha érdekel sokat és sokmindent robbantottam és szeretek robbantani nem tagadom. és szeretek mindent ami robban. még a formázott töltet készítését is szeretem megmaradt hajítótöltetekből.