ne sértődj be naaa nem bántásból írtam ám
lehet 'kiégtem'
nem sértődtem be (meg).
arról raktál be képet és azt mondod hogy A4 modernizációja 4,3 misi nem ? én erre írtam hogy a dán ,jó állapotú A5->A7V modernizáció volt 5 misi/db, akkor A4-ről A7V hááááát biztos több mint az a 4,3 misi, én erre írtam
Mindig elviszi az illusztráció a mondanivaló lényegét. De ha kép nélkül csinálom, ugyanazt a szakaszt 50000 karakterben kellett volna, hogy részletezzem, hogy aztán visszakérdezzen valaki valami olyanra amit elmondtam az 50000 karakterben. Egyszer sem írtam A7V-ről. Kísérletet sem tettem rá.
közben, picit többet kell tárgyalni de létezik rá megoldás, kapacitásnöveléssel megoldható
Ha csúszások vannak nyersanyagok miatt az eredeti tételek esetében is, mennyivel lenne egy kapacitásnövelés ugyanarra nyersanyagkészletre....mennyivel lenne hamarabb megteremthető ez az egyszerűbb, de használható verzió?
ahha, értem, így érthető bár nem gondolom hogy az A3 erre pont jó platform, döcögősebb amit én szeretnék de szerintem jobban megérősebb kapacitást növelve lynx alapra rakni ezt a dolgot márcsak a homogén flotta miatt is
Ami mellettük szól, az a fizikai létezésük, illetve a kivitelező elérhetősége, akinek kevesebb dologgal kell ez esetben törődnie és az anyagok sem feltétlenül jelentenek akadályt. Nekem is szimpatikusabb a homogén flotta, de nincs egyelőre. És az egész alapja az, hogy nincsen csak ugyanaz a T-72 amiről lemondtunk, ugyanaz a BTR ami nem a csúcs finoman szólva sem.
oké, honnan vetted hogy 46db jött volna idén? és honnan veszed hogy 10db jön még idén?
Az egész eddigi médiahatás, a hype ezt sugallta. Ha tévedtem, bevallom a tévedésem, de ugye nem véletlenül ültetődött el bennünk a lassulás érzete.
miért? mire nem elég az 50-es meg mondjuk 2x2 stinger?
tényleg nem akadékoskodni szeretnék itt csak szeretném ha meggyőznél mert szerintem az én setup-om olcsóbb és kb azonosan hatékony/életképes modell
Nagyobb hatótávolság a csöves fegyverrel, harcképesség komolyabban páncélozott szárazföldi célok ellen, saját kereső és rávezető radar. Plusz Gidrán is 2023 vége a következő csomag a jelen ismeretek szerint.
lehet ebben igazad van igen, de ha azt vesszük hogy 16-tól nézzük a haderőfejlesztést, akkor ennyi idő alatt az általam említett vasakból is itt tudna lenni már pár, szerintem mondom mégegyszer
Biztos nem illik vele példálózni, de a kefebajszos a hatalomátvétele után 6 évvel elkezdett ipar és haderőfejlesztés után majdnem megnyert egy totális, 6 évig tartó világháborút, vízen, földön, levegőben. Tudom, hogy ez túlzás összevetésnek, meg a népesség, meg a méretek, meg a minden is, de azért hiányzik még mindig valahogy az átmeneti komoly védelmi képesség, amíg az iparunk nem állítja elő önmaga védelmét, ha világháborút nem is kezdeményezünk.
csak vegyük a harckocsi példát, szerintem egy modernizált A7V kb 9-10 misi, csak a vas+a modernizációs csomag , erre még support , 10-11-12 misi attól függ mennyit veszünk persze, ha csak 88 darabbal számolsz már hatalmas különbség van a számaink között, ifv-ben meg mivel más vassal számolunk, mert Te egy régit modernizálsz én meg egy újat "gyártok", persze hogy az én számom nagyobb lesz + sok esetben szerintem alábecsülöd a support árát és nem számolsz itthoni fejlesztésekkel amik nélkül a vasakat el sem adják nekünk, igazából ennyi
Nem beszéltem A7V-ről. A5+ szintet elérően igyekeztem meghúzni a vonalat. Számoltam a supporttal, hiszen kimondottan jeleztem, hogy csak a vasak egységára amit megadtam (a szerintem reális számokkal) de az sem azonnali egyösszegű költség, jóval hosszabban elnyújtott, mint a beszerzés részletei, hiszen az élettartamra szól. Én is a homgén flottának örülnék, ismétlem, csak az nincsen, ezek meg léteznek lehetőségként.