Ha Maróth távozik, annak is lehet a jele, hogy a vezetés szakít a csak a legújabb doktrínával.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt a HM költségvetés szétlopása kezdődik. Ennek egyértelműek a jelei:Ha Maróth távozik, annak is lehet a jele, hogy a vezetés szakít a csak a legújabb doktrínával.
csak lassan frissül az oldal...
Maróth még mindig ott van az államtitkárok között. Szivatva vagyunk kérem?
Azért Benkő sem véletlen jutott olyan pozícióba, ahova.Benkő menesztése, helyette a korrupt/stróman dzsentri SzBK.
Krisss legalább háromszor leírta már, hogy eddig is működött, csak nem volt neve.A Katonai Iroda létrehozása a Karmelitában. Orbánnak szívügye a lopás, innen fogják irányítani.
Te már tudod, hogy miért, hova, mikor, mit? Mert eddig nem hallottam semmi konkrétumot.A szakmai vezető (Maróth) menesztése.
De egyszer már nem levették?csak lassan frissül az oldal...
Maróth még mindig ott van az államtitkárok között. Szivatva vagyunk kérem?
Ezt kb évente bedobod konkrétumok nélkül.Itt a HM költségvetés szétlopása kezdődik.
SzBK-nak a hazai és nemzetközi kapcsolatai messze felülmúlják Benkőt. Így a lobbiereje is nagyobbEnnek egyértelműek a jelei:
- Benkő menesztése, helyette a korrupt/stróman dzsentri SzBK.
Ezt ugye Maróth intézte.l, nem SzBK. A mai folyamatokhoz semmi köze 2018 körül indult a sztori
- A zavaros hátterű török járműbeszerzés az ismert NER stróman/tolvajokkal.
Sztem meg tök logikus.
- A megmagyarázhatatlan L-39NG beszerzés.
Ez ugye baromság. A HM költségvetésén belül a honvédelmi és sport kiadások külön vannak. Jövőre 1.400 mrd fölötti védelmi költségvetési terv van és erre jön rá a sportköltségvet3s a HM büdzséjén belül.
- A stadionok fenntartásának HM költségvetésből finanszírozása.
- A Katonai Iroda létrehozása a Karmelitában. Orbánnak szívügye a lopás, innen fogják irányítani.
1 éve még neked a lopás garanciája volt Maróth. Ma a menesztése....
- A szakmai vezető (Maróth) menesztése.
Ezt a kirohanást megkönyvjelzőzöm gonoszságból.Mi kell még, hogy világos legyen mi történik! A Zrínyinek vége, csak a HM maradt szétlopható, mert itt korlátlanul lehet titkosítani a tagállami belügyet. Ebbe nem tud majd az EU beleugatni.
Nah, lesz fekete címlap???Találgatás.
Holnap hozunk infót.
Annyi könyvjelző nincs a fórummotorban, amennyi @blogen -hez kell...Ezt kb évente bedobod konkrétumok nélkül.
SzBK-nak a hazai és nemzetközi kapcsolatai messze felülmúlják Benkőt. Így a lobbiereje is nagyobb
Ezt ugye Maróth intézte.l, nem SzBK. A mai folyamatokhoz semmi köze 2018 körül indult a sztori
Sztem meg tök logikus.
Ez ugye baromság. A HM költségvetésén belül a honvédelmi és sport kiadások külön vannak. Jövőre 1.400 mrd fölötti védelmi költségvetési terv van és erre jön rá a sportköltségvet3s a HM büdzséjén belül.
1 éve még neked a lopás garanciája volt Maróth. Ma a menesztése....
Abban értek veled csak egyet, hogy szeretném, ha védelmi fejlesztések körül maradna.
Ezt a kirohanást megkönyvjelzőzöm gonoszságból.
Ha igazad van, és logisztikailag sem jelentene előnyt a lynx alvázas Merkava megvétele, akkor tényleg bukó a sztori mint időben, mint pénzben. Akkor szeritnem egy újabb adag leo-t kell még rendelnünk, amíg tudunk (jó eséllyel a szerződésben van lehetőségünk egy kis utórendelésre). Ha meg arra sincs pénz, akkor tényleg megnyílik @Pogány előtt az ajtó a T-72 pimpeléshez.Kiállitás elött jelentek meg Phanter cimszóval orrmotoros hk rajzok.Utána meg bemutatták ezt a Leo alvázas cuccot.
Elvileg semmi akadálya egy csökkentett magasságú Lynx alvázra tenni a tornyot.Arra is van lehetőség,hogy a motort kicseréljék egy erősebbre.Az előzetes rajzok alapján úgy gondolom,hogy legalábbis rajz szinten foglalkoznak a dologgal.Az is lehet,hogy a germánok forditva csinálják a fejlesztést,mint a Merkavánál a zsidók.Ők elöbb megcsinálták az alvázat,és csak késöbb a tornyot.Merkava protokon még Patton torony volt.
Azt viszont nem hiszem,hogy ha Lynx alapon el is készül egy germánMerkava,az olyan hű de nagyon azonos alkatrészbázison lesz a KF41 tipussal.Olyan nagy lesz(lenne?) a különbség,mint a vadászgépeknél a Hornet és a Szuper Hornet,vagy mint a MiG21F13 és a BISZ között.Leo alváz esetén viszont a Leoinkal lenne egy alkatrészbázis átfedés.
Hát,én régóta mondogatom,@Pogány -nyal vállvetve,hogy a 72einket nem kohóba,hanem egy jóféle modernizációra kéne küldeni.Most már ugyan bizton drágább lenne,mint 3-4 milka,mert az infláció dolgozik,de még mindig jóval (én azt mondom,hogy az új Leo árának 1/3ért megéri) olcsóbban,és gyorsabban kész lenne,mint egy új hk rendelésből várható tétel.
Eddig se a meghirdetett "térség meghatározó ereje",meg "honvédelmi képességű haderő" fejlesztése volt a valós cél,hanem egy NATO bennmaradáshoz,és a banánköztársasági léthez szükséges BW segéderő kiépitése.Itt a HM költségvetés szétlopása kezdődik. Ennek egyértelműek a jelei:
- A Katonai Iroda létrehozása a Karmelitában. Orbánnak szívügye a lopás, innen fogják irányítani.
Mi kell még, hogy világos legyen mi történik! A Zrínyinek vége, csak a HM maradt szétlopható, mert itt korlátlanul lehet titkosítani a tagállami belügyet. Ebbe nem tud majd az EU beleugatni.
Ha a sereget is olyan mértékben futtatják fel, és olyan mértékben rakják bele a pénzt, mint a sport-infrába, akkor tőlem aztán lehet a sereg az új stadion. Mondjuk nekem vannak kétésgeim, mert akkor legalább 2,5-3 %-ot kéne költenünk gdp arányosan.Eddig csak egy szlogen volt,de most megtöltik alighanem vastagon tartalommal is-A sereg az új stadion.
Nem fejlesztőnek megy, ezen a szinten tökmindegy, hogy gépészmérnök-e vagy sem. Látnoknak kell lennie, és értenie kell az üzleti nyelvet, kultúrát es gondolkodásmódot.Várható volt, hogy nem engedik el. Palkovics nagyon nagy koponya. A gépészmérnöki múltja, - M.I. rendszerek alkalmazása járműveknél, rendszereknél - erre a tudásra hadi, fejlesztési területen nagyon nagy szükség van most.
Ott a pont. A Zrínyinek, ahogy eddig ismertük, vége. Mostantól a NER változat jön. Piros bőrüléses G Mercit mindenkinek!Itt a HM költségvetés szétlopása kezdődik. Ennek egyértelműek a jelei:
Mi kell még, hogy világos legyen mi történik! A Zrínyinek vége, csak a HM maradt szétlopható, mert itt korlátlanul lehet titkosítani a tagállami belügyet. Ebbe nem tud majd az EU beleugatni.
Miért,felfuttatták a sportot?Nem.És mibe került az az infra?Jóval többe,mint amennyit ér.....Ha a sereget is olyan mértékben futtatják fel, és olyan mértékben rakják bele a pénzt, mint a sport-infrába, akkor tőlem aztán lehet a sereg az új stadion. Mondjuk nekem vannak kétésgeim, mert akkor legalább 2,5-3 %-ot kéne költenünk gdp arányosan.
Két éve. Egy éve azt írtam már, hogy az eü hétpróbás gazembere, a korrupció szakértője nem véletlen kerülhetett ide, mert jó munkát végez, ért a biznichez. Akkor azt gondoltam a lopás végett, de kiderült ez a fickó sokkal több, mint egy számlamanipulátor strómansegéd! A sok ittenivel ellentétben én nem vagyok rajongója, csak respektálom az elvégzett munka horderejét. Ez az ember érti a dolgát, megtalálta a helyét egy tőle idegen területen is. A magyar állam egyik SZAKEMBERE, mint Szíjjártó mondjuk. Az ilyenekre vigyázni kell, megtartani és megbecsülni őket!1 éve még neked a lopás garanciája volt Maróth. Ma a menesztése....
Abban értek veled csak egyet, hogy szeretném, ha védelmi fejlesztések körül maradna.
Nézzük meg hova kerül kiKét éve. Egy éve azt írtam már, hogy az eü hétpróbás gazembere, a korrupció szakértője nem véletlen kerülhetett ide, mert jó munkát végez, ért a biznichez. Akkor azt gondoltam a lopás végett, de kiderült ez a fickó sokkal több, mint egy számlamanipulátor strómansegéd! A sok ittenivel ellentétben én nem vagyok rajongója, csak respektálom az elvégzett munka horderejét. Ez az ember érti a dolgát, megtalálta a helyét egy tőle idegen területen is. A magyar állam egyik SZAKEMBERE, mint Szíjjártó mondjuk.
Kikerülése a pixisből egyértelműen a jele, hogy szakmai munka korszaka itt véget ért (strómansegédek ideje). A lopáshoz nem kell ekkora kaliber.
Van egy gyanúm, hogy harmadik területre. Az eü és hm után. Mondom: érti a dolgát!Nézzük meg hova kerül ki