Engem az a 6+1 jobban érdekel mint a Gripen!Szerintem is valós a +4 repülő, csak abban nem vagyok biztos hogy tényleg akarták, hogy kitudódjon...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Engem az a 6+1 jobban érdekel mint a Gripen!Szerintem is valós a +4 repülő, csak abban nem vagyok biztos hogy tényleg akarták, hogy kitudódjon...
Elméletben és papíron lenyomjuk a világot...Erre van szükség. Szervezni, létrehozni a leg leg leg felsőbb parkettások melegedőjét.Ismét létrejött a Honvéd Vezérkar
Az Országgyűlés 136 igen szavazattal, 46 ellenvoks és tíz tartózkodás mellett döntött a Honvéd Vezérkar újbóli létrehozásáról.
A Honvéd Vezérkar 2019 januárjában szűnt meg, akkor az Összhaderőnemi Parancsnoksággal összeolvadva vált Magyar Honvédség Parancsnokságává. Most azonban annak a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség teljes szétválása miatt, a Tisztelt Ház újfent megalkotta a vezérkart a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos törvények módosításával.
Mivel november 1-jével létrejöttek a középirányító haderőnemi parancsnokságok, a Honvéd Vezérkar felső szintű stratégiai irányító lesz. Strukturális változásokat a jogszabály nem vezet be, a jelenlegi főparancsnoksági felépítés változatlan marad.
A jogszabály tartalmazza a települési és veszélyelhárítási terv szabályait is, és a jövőben kormánydöntéshez lesz kötve a nemzeti eseménykezelő központ működtetése. Emellett a védelmi és biztonsági tevékenységben részt vevő szervezeteknek a jövőben kötelező lesz védelemgazdasági tervet készíteni. Változás még, hogy az alkotmánybírók, valamint az Alkotmánybíróság hivatalának alkalmazottai munkakörük teljesítésével eleget tesznek a polgári védelmi kötelezettségüknek, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat munkatársai pedig igazolványt és jelvényt kapnak.
És ez így mennyibe kerül?Kíváncsi vagyok, mikor csinálják ismét vissza...
Az eddigi tapasztalatok alapján 2-3 év.Kíváncsi vagyok, mikor csinálják ismét vissza...
Egyáltalán miért szüntették meg és most miért hozták vissza? Milyen okok húzódtak meg mögötte?Az eddigi tapasztalatok alapján 2-3 év.
Azt sosem tudhatjuk, hogy mit vettünk vagy mit nem - csak azt hogy volt-e bejelentés.Akkor ma nem vettünk semmit?
Soha nem lesz show!Azt sosem tudhatjuk, hogy mit vettünk vagy mit nem - csak azt hogy volt-e bejelentés.
Eléggé úgy tűnik kommunikációs stop van: nem jelentenek be semmit. Pl. +4 Gripen kiszivárgott, de hivatalosan nincs bejelentve, újságírói kérdésre is csak terelnek, mellébeszélnek...
Szerintem bizonyára jó pár dolog le van szerződve, amiről egyelőre nem hajlandók beszélni...franc tudja miért...
Lehet, hogy egyszerre lesz egy nagy bejelentő show, ahol Bobo "fényezheti magát" vagy az is lehet, hogy egyszer csak megjelennek ezek az eszközök a semmiből mint annó a Gidrán...
Akkor egyszer csak beúszik a szép új atom-tengaralattjárónk a Parlament elé...Soha nem lesz show!
Hat, ha nincs penz jobb radiora, nincs igeny kepzettebb kezelore, akkor is legalabb bele lehet kotni, hogy hogyan all rajtuk az egyenruha. :-(
Egyáltalán miért szüntették meg és most miért hozták vissza? Milyen okok húzódtak meg mögötte?
- H225M: lihivas az iptr kialakítása (mondtam, hogy francia parasztvakítás!). Hangárkomplexum kialakítása márciusban kellett volna kezdődnie, de egy kapavágás sem történ. Ezeket nem lehet sátorba tarolni, mint a H145M-et. Szimulátor nagyon kéne, de nem lesz az első etapban (akkor mi a fenét mutogattak a TV-ben!?)
- ACCS egyseges NATO vezetési rendszer: szfi és légi integrálása. Par éven belül lehetőleg lesz. Nagyon sokat költött rá a NATO.
Iptr: irányított páncéltörő rakéta.A kiemelteknél mire gondolsz?
Érdekes hogy IPTR-t akarnak a nagy helikre is...először a 145-ösökre kellene sikeresen rávarrni. Ott is csak 5 darab fullos HForce-os.Iptr: irányított páncéltörő rakéta.
Szfi: szárazföldi
(telóról gépelek)