Vagy a határvadászokat átszervezik a Honvédkórház létszámáért cserébe a honvédséghez.Esetleg majd kitalálják hogy a tartalékosokat hogyan lehet jogilag átsorolni, hogy beleszámítsanak a létszámba?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy a határvadászokat átszervezik a Honvédkórház létszámáért cserébe a honvédséghez.Esetleg majd kitalálják hogy a tartalékosokat hogyan lehet jogilag átsorolni, hogy beleszámítsanak a létszámba?
Csak realista.Süt belőled a jóindulat!
Az eszedbe sem jutott, hogy a nem Honvédségi részen dolgozóknak nem lesz szükséges a honvédségi jogviszony, így könyebb lesz orvosokat, ápolókat odavonzani?Esetleg majd kitalálják hogy a tartalékosokat hogyan lehet jogilag átsorolni, hogy beleszámítsanak a létszámba?
Én lehúztam a Honvéd SBO-n 4 évet! En szerettem ott dolgozni és jó volt Honvéd Közalkalmazottnak lenni! Több kafetériánk volt mint a katonáknak!Az eszedbe sem jutott, hogy a nem Honvédségi részen dolgozóknak nem lesz szükséges a honvédségi jogviszony, így könyebb lesz orvosokat, ápolókat odavonzani?
Azért elég lett volna a HM közvetlennek kiszervezni az intézményt, nem?Csak realista.
Azért több ezres létszám többségének átmozgatása, normál esetben akár több 10 milliárdos finanszírozási átszervezéssel is járna!Szerinted?
Eddig is kettős finanszírozású volt a Honvédkórház.
Csak azóta változott pár dolog, és volt is hiszti ott...Én lehúztam a Honvéd SBO-n 4 évet! En szerettem ott dolgozni és jó volt Honvéd Közalkalmazottnak lenni! Több kafetériánk volt mint a katonáknak!
Pedig egy jó hely volt! 2012-2016-ig toltam ott akkor kezdett lezülleni, hogy megszüntették a detoxokat és jött a sok hajléktalan meg kábszeres! A Zaher meg vonzotta ezeket pluszba! Addig csak jogosultakat látott el utána meg napi 200-as beteglétszám!Csak azóta változott pár dolog, és volt is hiszti ott...
Elkezdtem gondolkozni a civil egészségügyi oldalon is, de akkor eszembe jutott hogy akkor miért kellett 2018 decemberében mindenkiből honvédségi alkalmazottat csinálni... most nézem hogy ez már 2022 májusában benne volt a közlönyben.Az eszedbe sem jutott, hogy a nem Honvédségi részen dolgozóknak nem lesz szükséges a honvédségi jogviszony, így könyebb lesz orvosokat, ápolókat odavonzani?
Felesleges bármiféle konzisztenciát (meg értelmet se nagyon érdemes) keresni az állami humán erőforrás menedzsementbenElkezdtem gondolkozni a civil egészségügyi oldalon is, de akkor eszembe jutott hogy akkor miért kellett 2018 decemberében mindenkiből honvédségi alkalmazottat csinálni... most nézem hogy ez már 2022 májusában benne volt a közlönyben.
Elkezdtem gondolkozni a civil egészségügyi oldalon is, de akkor eszembe jutott hogy akkor miért kellett 2018 decemberében mindenkiből honvédségi alkalmazottat csinálni... most nézem hogy ez már 2022 májusában benne volt a közlönyben.
Szerintem ez azért nem olyan nagyon logikátlan. Bár annak idején nagy balhé volt belőle, de valahogy a maradék orvosokkal megoldották.Felesleges bármiféle konzisztenciát (meg értelmet se nagyon érdemes) keresni az állami humán erőforrás menedzsementben
Ezt ki mondta neked?Szerintem ez azért nem olyan nagyon logikátlan. Bár annak idején nagy balhé volt belőle, de valahogy a maradék orvosokkal megoldották.
Azóta meg eltelt egy kis idő, és elkerülhetetlen a fluktuáció.
Viszont a pótlást a keményebb feltételekkel nehezebb megoldani.
Mikor mondta vagy nem mondta neked valaki a lehetséges valamit?
Orvos fluktuáció amit nem tudok értelmezni!Tudod mennyit keres egy orvos?
Főleg a honvédban.Orvos fluktuáció amit nem tudok értelmezni!Tudod mennyit keres egy orvos?
Szép csendben leírom a honvédból ugyanúgy járnak maszekolni!Főleg a honvédban.
De Így is sokan mennek magánkórházakba, ott még többet keres.
Tudom, nem kell szép csendben leírnod, ismerek ápolót orvost is a honvédből. De van aki teljesen átmegy privát szektorba ettől függetlenül. (jobb munkakörülmények stb azért vonzó egy magánkórházban)Szép csendben leírom a honvédból ugyanúgy járnak maszekolni!
Nem biztos hogy jobb csak maszekban dolgozni egy orvosnak!Tudom, nem kell szép csendben leírnod, ismerek ápolót orvost is a honvédből. De van aki teljesen átmegy privát szektorba ettől függetlenül. (jobb munkakörülmények stb azért vonzó egy magánkórházban)
Tudom...Orvos fluktuáció amit nem tudok értelmezni!Tudod mennyit keres egy orvos?
Azt hogy valaki 1,5-et vagy 2-t szakít havonta, teljesen érdektelenné teszi, ha korlátozva vagy a szabad mozgásba.Főleg a honvédban.
De Így is sokan mennek magánkórházakba, ott még többet keres.