Van akinek való, meg van akinek nem.Nem biztos hogy jobb csak maszekban dolgozni egy orvosnak!
De most pont mindenki szépen vissza lesz rántva a közellátásba.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van akinek való, meg van akinek nem.Nem biztos hogy jobb csak maszekban dolgozni egy orvosnak!
ÉrtemVan akinek való, meg van akinek nem.
De most pont mindenki szépen vissza lesz rántva a közellátásba.
Ezt már nem tudom megítélni.Nem biztos hogy jobb csak maszekban dolgozni egy orvosnak!
Van a megyében olyan anesztes orvos aki 12000/óra bérben ügyel! Hát az nem szar azért! Elvállalnak egy 72 órát az 864000 Ft! Én ennek a feléért egy hónapot dolgozok! És ez csak maszek!Ezt már nem tudom megítélni.
Nem akarlak összezavarni, de egy ismerôsöm svàjcban volt osztàlyvezetô fôorvos.Tudom...
Azt hogy valaki 1,5-et vagy 2-t szakít havonta, teljesen érdektelenné teszi, ha korlátozva vagy a szabad mozgásba.
Annyit megkeres bárki - mostmár - az egészségügy releváns részeiben, hogy azt mondhassa, hogy nem érdekel, ha 200-zal kevesebb lesz, de akkor és oda megyek nyaralni ahova, és amikor akarok.
Teljesen lényegtelenek a svájci bérek.Nem akarlak összezavarni, de egy ismerôsöm svàjcban volt osztàlyvezetô fôorvos.
Neki 30 ezer frank volt a fizuja….
Ezen leracsniztam, de kb innen érthetô a másfél, meg a kettô!
Van aki nem elégszik meg azzal, hogy privátban csinálja 9-17-ig minden munkanap ugyan azt. Nem túl sok fejlődési lehetőség van. Gondold el, ha neked az lenne a perspektíva, hogy innentől kezdve a nyugdíjig tartalékos alapkiképzést kellene tartanod. Jó pénzt kapnál érte, de tényleg...?Ezt már nem tudom megítélni.
Delelott allami, delutan privat?Van aki nem elégszik meg azzal, hogy privátban csinálja 9-17-ig minden munkanap ugyan azt. Nem túl sok fejlődési lehetőség van. Gondold el, ha neked az lenne a perspektíva, hogy innentől kezdve a nyugdíjig tartalékos alapkiképzést kellene tartanod. Jó pénzt kapnál érte, de tényleg...?
Ráadásul a privát egészségügyben gyakran korlátozottak a diagnosztikai lehetőségek. Elég sok van olyan, hogy úgy kerülnek vissza az állami egészségügybe a "meg nem oldott problémák".
Az állami rendszerben lévő nagyobb esetszám változatosabb eseteket hoznak.
búék beléd!Tudom...
Azt hogy valaki 1,5-et vagy 2-t szakít havonta, teljesen érdektelenné teszi, ha korlátozva vagy a szabad mozgásba.
Annyit megkeres bárki - mostmár - az egészségügy releváns részeiben, hogy azt mondhassa, hogy nem érdekel, ha 200-zal kevesebb lesz, de akkor és oda megyek nyaralni ahova, és amikor akarok.
Neked is, de ez most hogy jön ide?búék beléd!
Aki vàllalja, nemcsak a pénzért teszi.Teljesen lényegtelenek a svájci bérek.
Mi sem mutatja jobban, hogy 3 olyan orvos van a közvetlen ismerettségi körben, akik a fizuemelés óta jöttek haza a közellátásba dolgozni.
Aki 1,5-et megkeres, az nem fog honvédelmi jogviszonyba beszállni, még ha ezért 1,5 helyett 2 is kaphat.
9től 5ig??? Meg fejlődési lehetősèg?? Bruhahaa Szerintem ne lovald bele magad ebbe...!Van aki nem elégszik meg azzal, hogy privátban csinálja 9-17-ig minden munkanap ugyan azt. Nem túl sok fejlődési lehetőség van. Gondold el, ha neked az lenne a perspektíva, hogy innentől kezdve a nyugdíjig tartalékos alapkiképzést kellene tartanod. Jó pénzt kapnál érte, de tényleg...?
Ráadásul a privát egészségügyben gyakran korlátozottak a diagnosztikai lehetőségek. Elég sok van olyan, hogy úgy kerülnek vissza az állami egészségügybe a "meg nem oldott problémák".
Az állami rendszerben lévő nagyobb esetszám változatosabb eseteket hoznak.
Mibe?9től 5ig??? Meg fejlődési lehetősèg?? Bruhahaa Szerintem ne lovald bele magad ebbe...!
Szerinted magánrendelésen van fix munkaideje az orvosnak?Mibe?
Mi bajod van a 9-17-iggel?
Szia,kivetített képre élessel csapatni.
Nos nézzük.Szerinted magánrendelésen van fix munkaideje az orvosnak?
Szia,Ha ez normálisan ennyi időt vesz igénybe, akkor viszont nem is elvárható, hogy hadrendben legyen még, ha 2018-ban rendeltük...