Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És főleg azért, mert nem léteznek.Mert ugyan úgy baszott drága?
Ja érdekes szerkezet, a soffőr mellett ül a parancsnok és ha ő akar vezetni csak áthúzza a kormányt! Csak a páncélozottsága gyanus, nem tűnik sziklából kifaragottnak...! Szerintem érdemes lenne kérni párat és meggyilkolni hogy milyen!Szerintem a törökök képesek lennének gyorsan nagy mennyiségben szállítani ha rendelnénk. Ezt láthatjuk a Gidránnál is, nem rajtuk múlik hogy még csak 50 ért ide. Itt viszont azt írták nem muzsikáltak jól a török apc-k. Pedig nekem a Pars kifejezetten szimpi volt.
Ki írt olyat, hogy török apc, hogy muzsikált?Szerintem a törökök képesek lennének gyorsan nagy mennyiségben szállítani ha rendelnénk. Ezt láthatjuk a Gidránnál is, nem rajtuk múlik hogy még csak 50 ért ide. Itt viszont azt írták nem muzsikáltak jól a török apc-k. Pedig nekem a Pars kifejezetten szimpi volt.
Nem vagyok benne biztos, hogy pont a Pars volt nálunk, még csak abban sem, hogy kerekes volt.Szerintem a törökök képesek lennének gyorsan nagy mennyiségben szállítani ha rendelnénk. Ezt láthatjuk a Gidránnál is, nem rajtuk múlik hogy még csak 50 ért ide. Itt viszont azt írták nem muzsikáltak jól a török apc-k. Pedig nekem a Pars kifejezetten szimpi volt.
Na akkor jól gondoltam...Ki írt olyat, hogy török apc, hogy muzsikált?
Ez eddig sem zavart sokakat semmi tekintetében.És főleg azért, mert nem léteznek.
Valamiért úgy emlékeztem azt írtad volt nálunk tesztelésen de akkor az csak a Tulpar lett volna? Én reménykedem benne, hogy felgyorsulnak az események… APC problémát gyorsan meg lehetne oldani török vonalon. Csöves tüzérséggel szerb irányba indulnék. A 2-3 éven belül komoly mennyiséget lehetne beszerezni viszonylag jó áron. Persze ez csak az én véleményem és kívülről pofázok bele.Ki írt olyat, hogy török apc, hogy muzsikált?
Azt gondolom, hogy az ifv teszt eredménye okozott téves emlékeket, amirôl említve volt, hogy egyböl lerobbant.Ki írt olyat, hogy török apc, hogy muzsikált?
Arra céloz, hogy legyártva nincsenek, nem kifejlesztve.Ez eddig sem zavart sokakat semmi tekintetében.
Mi mit csináltunk rosszul?Szerintem a törökök képesek lennének gyorsan nagy mennyiségben szállítani ha rendelnénk. Ezt láthatjuk a Gidránnál is, nem rajtuk múlik hogy még csak 50 ért ide. Itt viszont azt írták nem muzsikáltak jól a török apc-k. Pedig nekem a Pars kifejezetten szimpi volt.
A szerb vonal politikai állásfoglalás lenne. A balkáni puskaporos helyzetben most pont annyira messze kell magunkat tartanunk tőlük, mint az ukrán orosz háborútól. Ez most no go emiatt.Valamiért úgy emlékeztem azt írtad volt nálunk tesztelésen de akkor az csak a Tulpar lett volna? Én reménykedem benne, hogy felgyorsulnak az események… APC problémát gyorsan meg lehetne oldani török vonalon. Csöves tüzérséggel szerb irányba indulnék. A 2-3 éven belül komoly mennyiséget lehetne beszerezni viszonylag jó áron. Persze ez csak az én véleményem és kívülről pofázok bele.
Ezzel nem értek egyet. Franciákkal most tárgyalnak Rafaelről, eladtak nekik egy csomó helikoptert akkor nem fintorgott senki. Ráadásul más EU tagállam is rendszegesítette a haderejébe az eszközeiket.A szerb vonal politikai állásfoglalás lenne. A balkáni puskaporos helyzetben most pont annyira messze kell magunkat tartanunk tőlük, mint az ukrán orosz háborútól. Ez most no go emiatt.
A hajdúk könnyű gyalogosok voltakMiért, a hajdúdandár az mit jelent? A páncélos dandár még valahogy dekódolható józan paraszti ésszel, de a hajdúdandár az miféle képződmény?
Sztem megosztva csinálták. Bizonyos szerelést, pl. kábelezést, vagy akár kisebb karosszériamódosításokat már a felépítés első fázisában meg kell tenni, ezt a Nurolnál csinálták. A végszerelést csinálja Kaposvár. Vagy visszabontanak és úgy.Ezzel nem értek egyet. Franciákkal most tárgyalnak Rafaelről, eladtak nekik egy csomó helikoptert akkor nem fintorgott senki. Ráadásul más EU tagállam is rendszegesítette a haderejébe az eszközeiket.
A Gidrán késést illetően én úgy tudom az általunk kért rendszerek integrációja ment ilyen lassan. Ezt elvileg mi csináljuk Kaposváron. De ha tévedek majd itt megcáfolnak.
Az sem zavart senkit. Szóval nincs mit mentened.Arra céloz, hogy legyártva nincsenek, nem kifejlesztve.
Ha pénz nem számítana, akkor azért az is jó megoldás, hogy egy már lefoglalt gyártási kapacitást vennél át a szlovének nevében. Mert a BW köszöni a 45 alapjárművet és gond nélkül át fogja venni...Az sem zavart senkit. Szóval nincs mit mentened.
Honnan ered az hogy 2023-ban már megérkeznek az első L-39-esek? A légierő szemlélője azt mondta egy hónapja, hogy 2024 augusztusában érkezik az első két gép.Aranysas 2.0
Új év, várható új szerzemények: H225, L-39NG, KC-390. Elméletileg az első kettő meg is érkezik, míg a sugárhajtású harcászati szállítógép első példánya tesztelés céljából idén még az óceán túloldalán...www.facebook.com
Új év, várható új szerzemények: H225, L-39NG, KC-390. Elméletileg az első kettő meg is érkezik, míg a sugárhajtású harcászati szállítógép első példánya tesztelés céljából idén még az óceán túloldalán marad. (fotók: Romain Boghossian, Aero Vodochody, Embraer)
A legelső sajtóközlemény 23-25-öt írt asszem.Honnan ered az hogy 2023-ban már megérkeznek az első L-39-esek? A légierő szemlélője azt mondta egy hónapja, hogy 2024 augusztusában érkezik az első két gép.