Akkor rosszul láttam. Erről tudtam, hogy van, de nem feltételeztem, hogy ilyen időben ilyet hordanak.Combat shirt a neve és pont nyári viselet lenne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor rosszul láttam. Erről tudtam, hogy van, de nem feltételeztem, hogy ilyen időben ilyet hordanak.Combat shirt a neve és pont nyári viselet lenne.
Aláöltözött, ezzel kb feleslegessé tette a combat shirt-öt. Ellenben milyen jól néz ki.Akkor rosszul láttam. Erről tudtam, hogy van, de nem feltételeztem, hogy ilyen időben ilyet hordanak.
A gépesített erők alloharca nem olyan,mint az I.vh alloharca.A harcjárművek álló harcban is mozognak,minimum a tüzelőállásokat válogatva.Arra amire a technikát használják sok szakaszon, arra pont a btr is megfelel. Távolról tűztámogatás. Mert mivel páncélozottabb a VDV-sek BTR-D-je a nyitott toronnyal, mint a btr-82A? Csak, hogy egy példát hozzak (nyilván adott egységnek ez volt).
Klasszikus állóharc meg max tüzérséggel és gyalogsággal van, a többi ideiglenesen foglalja el a tüzelőállást, majd dolga végeztével "hazamegy".
A gépesített erők alloharca nem olyan,mint az I.vh alloharca.A harcjárművek álló harcban is mozognak,minimum a tüzelőállásokat válogatva.
Valóban jól nézz ki, normálisan áll a mellény, a sisak... mondjuk egy professzionális haderő tagjaitól ez is lenne az elvárható, nem pedig az ahogy a nagy átlag szokott kinézni.Aláöltözött, ezzel kb feleslegessé tette a combat shirt-öt. Ellenben milyen jól néz ki.
A kiépített loallasokat is váltogatják,különben hamar belovik őket tüzérséggel, aknavetőkkelIsi is, mert védelemben alapvetően jól beássák magukat. Ahogy most is látható az ukrán fronton. A kiépített tüzelőállásokat jól el tudják hagyni és gyorsan, ha kell. Ugyanakkor nagyságrenddel növelik saját védettségüket, ha be vannak ásva. Pedig ezt a kiépített védelmet már elfeledték a modern kor katonái, látva az iraki amerikai harcászatot is sikereket. Európai terep kicsit más, itt bizony érdemes lehet némi védelmet kiépíteni is, nem csak elfoglalni adott terepszakaszokat csapatokkal.
Valóban, főleg a bőrszíjas AK-k remekül néznek ki, így 2023-ban.Valóban jól nézz ki, normálisan áll a mellény, a sisak... mondjuk egy professzionális haderő tagjaitól ez is lenne az elvárható, nem pedig az ahogy a nagy átlag szokott kinézni.
Még jó hogy csak egy személyről az elsőként nyilatkozó Hadnagy ruházatáról és annak helyes viseléséről volt szó.Valóban, főleg a bőrszíjas AK-k remekül néznek ki, így 2023-ban.
A cikkben azt írták, hogy ez a játék kereskedelmi forgalomban is kapható. Esetleg felismeri valaki?
Egy nagyon jó stratégia játék játszottam anno vele de nem jut eszembe a neveA cikkben azt írták, hogy ez a játék kereskedelmi forgalomban is kapható. Esetleg felismeri valaki?
Nem látom annyira, hogy ne csak tippeljek, de talán a Men of War lehet.A cikkben azt írták, hogy ez a játék kereskedelmi forgalomban is kapható. Esetleg felismeri valaki?
Én a Combat Mission széria egyik tagjára tippelek.Nem látom annyira, hogy ne csak tippeljek, de talán a Men of War lehet.
Én inkább codoztatnam a fiukat de ha ők ezt szeretikKözben megtaláltam. Az UI és az assetek alapján egyértelműen a Combat Mission Black Searől van szó.
https://store.steampowered.com/app/1502380/Combat_Mission_Black_Sea/
A Waffen SS-ben sakkoztak! Egy nagyon jó stratégiai játék ami megdolgoztatja az agyadat! Sakk matt!Én inkább codoztatnam a fiukat de ha ők ezt szeretik
Minek?Én inkább codoztatnam a fiukat de ha ők ezt szeretik
Hogy ne unatkozzanak!
Az ukrán tapasztalatok szerint a háború 80%-ban baromi unalmas, monoton várakozás - a maradék 20% ami k. intenzív, stresszes és sokszor halálos...Hogy ne unatkozzanak!