Én inkább codoztatnam a fiukat de ha ők ezt szeretikKözben megtaláltam. Az UI és az assetek alapján egyértelműen a Combat Mission Black Searől van szó.
https://store.steampowered.com/app/1502380/Combat_Mission_Black_Sea/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én inkább codoztatnam a fiukat de ha ők ezt szeretikKözben megtaláltam. Az UI és az assetek alapján egyértelműen a Combat Mission Black Searől van szó.
https://store.steampowered.com/app/1502380/Combat_Mission_Black_Sea/
A Waffen SS-ben sakkoztak! Egy nagyon jó stratégiai játék ami megdolgoztatja az agyadat! Sakk matt!Én inkább codoztatnam a fiukat de ha ők ezt szeretik
Minek?Én inkább codoztatnam a fiukat de ha ők ezt szeretik
Hogy ne unatkozzanak!
Az ukrán tapasztalatok szerint a háború 80%-ban baromi unalmas, monoton várakozás - a maradék 20% ami k. intenzív, stresszes és sokszor halálos...Hogy ne unatkozzanak!
Kollégám nemzetközi sakk nagy mester vagy h mondják eszméletlen észjárása van.A Waffen SS-ben sakkoztak! Egy nagyon jó stratégiai játék ami megdolgoztatja az agyadat! Sakk matt!
az inkább 99% lessz unalom a legkeményebb csávóknak is és 1% se az akció. 80-20% ba nem sokáig huzza az ember. (va akinek ennyi jut persze neki hamar vége a háborúnak.)Az ukrán tapasztalatok szerint a háború 80%-ban baromi unalmas, monoton várakozás - a maradék 20% ami k. intenzív, stresszes és sokszor halálos...
Nincs mit virítani, a haderőfejlesztés befejeződött, ezt világosan kifejtette a miniszter úr. Gyakorlatilag már minden szükséges (nehéz)tekknikát megrendeltünk, ezek lassan beérkeznek és akkor hátradőlhetünk, mert megvan a térség meghatározó hadereje. Az országhatáron belül legalábbis bizonyosan a legmeghatározóbb. Szomszédok közül talán egy szlovén támadást ki tudunk majd védeni (esetleg még egy ideig egy szlovákot is, most hogy odaadták a tankjaikat meg nincs légierejük); persze csak akkor, ha egyedül támadnak - ami igazán megnyugtató (stratégiai nyugalommal tölt el).Nem ezélt vagy azélt, de valamit mál vilíthatnának Minisztel Úl!
Nem vagyok félős, de...
Azért ez a folyamatos panaszkodás, "sírás és fogaknak csikorgatása" is kicsit -nekem- érthetetlen. Nem azt mondom, hogy minden szép, minden jó, minden tökéletes, de:Nincs mit virítani, a haderőfejlesztés befejeződött, ezt világosan kifejtette a miniszter úr. Gyakorlatilag már minden szükséges (nehéz)tekknikát megrendeltünk, ezek lassan beérkeznek és akkor hátradőlhetünk, mert megvan a térség meghatározó hadereje. Az országhatáron belül legalábbis bizonyosan a legmeghatározóbb. Szomszédok közül talán egy szlovén támadást ki tudunk majd védeni (esetleg még egy ideig egy szlovákot is, most hogy odaadták a tankjaikat meg nincs légierejük); persze csak akkor, ha egyedül támadnak - ami igazán megnyugtató (stratégiai nyugalommal tölt el).
Itt szeretném én is megkövetni @Negan -t, jól látta, hogy gyakorlatilag egy BW szárnysegéd kiépítése zajlik és mi gondoltunk ebbe a történetbe többet. (Mellesleg pont annak a BW-nek, ami modern története harmadik veresége felé lavírozik, erre van predesztinálva, de ez már nem ennek a topiknak a témája.)
Nem biztos, hogy a fő hangsúly az elkövetkező időszakban is az eddig megszokott mértékű technikai eszközök beszerzésén lesz. Úgy gondolom, hogy nagyobb figyelmet fog kapni a -csúnya szóval- humánerőforrás megteremtése mind számban, mind képességben.
- Es mi lesz az uj tizeves program neve, Zrinyi 2.0?
- Gondolom Ukrajna(vagy ami marad belole) elrettentesere gondol, ebbol lehet nagyjabol kovetkeztetni hogy milyen fegyverrendszerek johetnek meg? Jo tudom, tuzerseg minden mennyisegben.
Szerintem nincs olyan, hogy filléres képesség.filleres manpads
Ennek se híre, se hamva .....Az alapokhoz per ma meg hianyzik legalabb:
- tobbszintu legvedelem: elsosorban filleres manpads (+ megfizetheto, dronelharitasra is alkalmas skynex/skyranger)
Ez a leggyorsabbam megoldható.
- olcso tuzerseg: elsosorban 120mm aknavetok
Hónapok óta hetekre vagyunk a bejelentéstől.....
- teherautok
- male drone csapasmeres/felderites
Nah, ez nem most lesz ....csak ha vmi használt cucc, de azt se tudjuk Európából venni, mert minden fölösleg, sőt már azon túl is már Ukrajnában..kepessegeinek kiepitese. Ami nem alap az a meglevo/kialakitott kepessegek skalazasa, raketatuzerseg+ abm beszerzese.
Én azért reménykedek hogy idén a tűzérség vonatkozásában lépnek ( Puls, Atmos) ,hogy nincsen Európában vegyünk Izraelből , drón: Izrael ; Gripen upgrade 2.1 idén , sisakcélzó- Iris-t - idén , 120 mm aknavető cső idén , akkor azért lehet mondani jogy haladnak a dolgok. Plussz az idén beérkezők!Ennek se híre, se hamva .....
Egyedül a Lynx légvédelmi verziójának prootipusa Mistrallal megspékelve lehet kész idén.
Ez a leggyorsabbam megoldható.
Egyrészt idén még kell érkeznie az első Hirtenbergertől rendelt 120-as vontatott csomagnak, másrészt a Gidranba is összedobtak egy Ragnarök verziót.
Hónapok óta hetekre vagyunk a bejelentéstől.....
Nah, ez nem most lesz ....csak ha vmi használt cucc, de azt se tudjuk Európából venni, mert minden fölösleg, sőt már azon túl is már Ukrajnában
Na a duma már meg van. Jöhetnek a tettek