Januári cikkTurkiye is ready to supply its MLRS to Hungary instead of American HIMARS
Turkiye is ready to supply its MLRS to Hungary instead of American HIMARSapa.az
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Januári cikkTurkiye is ready to supply its MLRS to Hungary instead of American HIMARS
Valaki felhomályosítana, miért NE vennénk török MLRS-t?Turkiye is ready to supply its MLRS to Hungary instead of American HIMARS
Mert akkor lenne.Valaki felhomályosítana, miért NE vennénk török MLRS-t?
A google talàlatnàl figyeltem a dàtumot, de ott gondolom a legfrissebb cikk dàtuma mellé dobta az oldalról a talàlatot. A cikkben meg màr nem néztem.Januári cikk
Mert akkor pénzbe kerülne, ami nincs, illetve más a prioritás, mint amit kommunikálnak.Mert akkor lenne.
Nem a kormàny blokkolja a pénzeinket, így lehet tolni buta szöveget, amíg nem a kormàny blokkolja addig bizony a màs hibàja.Mert akkor pénzbe kerülne, ami nincs, illetve más a prioritás, mint amit kommunikálnak.
A pénzhiány meg "minenki más hibája, nem a kormányé".
van ott pénz csak éppen tartalékban , várják a világvégétMert akkor pénzbe kerülne, ami nincs, illetve más a prioritás, mint amit kommunikálnak.
A pénzhiány meg "minenki más hibája, nem a kormányé".
"Lázár János miniszter bejelentette, hogy 2025-ben kezdődik el a Győr-Budapest autópálya hat sávosra bővítése. A fejlesztés során kétszer három sávosra bővítik a szakaszt. A beruházás összege meghaladja majd a 700 milliárd forintot és minden idők legnagyobb és legfontosabb magyar infrastruktúra fejlesztése lesz."van ott pénz csak éppen tartalékban , várják a világvégét
Mert a koreait meg az izraelit is nézegetjük.Valaki felhomályosítana, miért NE vennénk török MLRS-t?
Nézegetéssel jól képzett, rutinos személyzettel ellàtott haderônk lesz.Mert a koreait meg az izraelit is nézegetjük.
Közigazgatás?
Ha helyesen értelmezed, ez a beruházás is egy esetleges háborúval összefüggésben készül."Lázár János miniszter bejelentette, hogy 2025-ben kezdődik el a Győr-Budapest autópálya hat sávosra bővítése. A fejlesztés során kétszer három sávosra bővítik a szakaszt. A beruházás összege meghaladja majd a 700 milliárd forintot és minden idők legnagyobb és legfontosabb magyar infrastruktúra fejlesztése lesz."
Ennyi pénzből azért lehetne Már venni valamit
A tűzoltóknak meg nincs biztosításuk."Lázár János miniszter bejelentette, hogy 2025-ben kezdődik el a Győr-Budapest autópálya hat sávosra bővítése. A fejlesztés során kétszer három sávosra bővítik a szakaszt. A beruházás összege meghaladja majd a 700 milliárd forintot és minden idők legnagyobb és legfontosabb magyar infrastruktúra fejlesztése lesz."
Ennyi pénzből azért lehetne Már venni valamit
Kb. mint anno a beharangozott felderítő Zlinekkel. Milyen optikát kaptak, a pilótákon kívül? Remélem a felderítő NG-k nem ugyanúgy (nem) lesznek felszerelve, drága pénzért!Nézegetéssel jól képzett, rutinos személyzettel ellàtott haderônk lesz.
A nyugati világban a legtöbb helyen az emberek a saját államukat csak pénzkiadó automatának tekintik. Én se vagyok a legvagányabb legény a vidéken, és nem szívesen pusztulnék el egy háborúban, de azért furán veszi ki magát, hogy az emberek 99% ha beüt a baj, azonnal lépne... Bezzeg szavazni, állami adókedvezményt felvenni nem fáj senkinek És ezzel nem akarok úgy tenni, hogy milyen nagy király lennék, mert lehet, hogy adott esetben én is lépnék, csak ilyen direktben, lélektelenül azt mondani, hogy hát ha bukik az ország, kit érdekel, ez azért fáj.Ha helyesen értelmezed, ez a beruházás is egy esetleges háborúval összefüggésben készül.
Érted?
Vagyis, ha beüt keletről a baj, akkor legyen ahol a hős magyar állampolgároknak menekülnie. Véletlenül se legyen torlódás Ausztria felé.
Előrelátó a kormány. Nem véletlenül szondázza a közvéleményt és mindig a többség igénye szerint dönt.
Megtudom én is erősíteni a fenti vélelem valószínűségét, ugyanis a kollégáim 90%-a el kíván menekülni egy ilyen helyzetben. A 10%-nak is fele csak mondja, hogy maradna, helyzet esetén lelépne.
Szóval, kell az a pályaszélesítés.
A Bp-re tartó oldalt csak azért bővítik, hogy ne legyen feltűnő a nyugatra tartó szakasz szélesítése.
Valaki felhomályosítana, miért NE vennénk török MLRS-t?
A nyugati világban a legtöbb helyen az emberek a saját államukat csak pénzkiadó automatának tekintik. Én se vagyok a legvagányabb legény a vidéken, és nem szívesen pusztulnék el egy háborúban, de azért furán veszi ki magát, hogy az emberek 99% ha beüt a baj, azonnal lépne... Bezzeg szavazni, állami adókedvezményt felvenni nem fáj senkinek És ezzel nem akarok úgy tenni, hogy milyen nagy király lennék, mert lehet, hogy adott esetben én is lépnék, csak ilyen direktben, lélektelenül azt mondani, hogy hát ha bukik az ország, kit érdekel, ez azért fáj.
Beleôrülnétek a nemzeti egységbe!A honvédelem alapja a nemzeti egység. Mivel az nincs, így nem csoda az ilyen reakció. Amúgy a magyar állam jelenleg az alapszolgáltatásait sem biztosítja az amúgy komoly adózás mellett. Egészségügy, oktatás, utak, közművek stb És még sokkal csúnyább dolgokat is lehet sorolni... Így viszont ne is várja el, hogy kockáztasson a polgár.