Élő közvetítés,csatában vannak fogy a technika!Ma megint lecserélték a háttérképüket és a maradék Gidránt is leszedték.
Ezt rakták ki tegnap:
De mi ez a "Katica"?? Ezt soha nem láttam..!?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Élő közvetítés,csatában vannak fogy a technika!Ma megint lecserélték a háttérképüket és a maradék Gidránt is leszedték.
Ezt rakták ki tegnap:
A képek alapján egyre valószínűbbnek tűnik hogy ha valamit bejelentenek, akkor ezt fogják bejelenteni a hétvégén...De mi ez a "Katica"?? Ezt soha nem láttam..!?
Valami önvezető muníció hordozó lehet..A képek alapján egyre valószínűbbnek tűnik hogy ha valamit bejelentenek, akkor ezt fogják bejelenteni a hétvégén...
A tengerészgyalogság maradt. Kell nekünk ilyen katica (anyám borogass)? Pontosabban fogalmazva, prioritás más képességekkel szemben?Ma megint lecserélték a háttérképüket és a maradék Gidránt is leszedték.
Ezt rakták ki tegnap:
Eddig a Rheinmetall Mission Master tűnt a befutónak, azt mutogatták évek óta. Lehet hogy ezzel kapcsolatban is változott valami.A tengerészgyalogság maradt. Kell nekünk ilyen katica (anyám borogass)? Pontosabban fogalmazva, prioritás más képességekkel szemben?
Lőni lehet vele?
Simán rakhatsz rá egy RCWS-t géppuskával, gépágyúval ATGM-mel. Sok ilyen van a piacon, Ukrajnában is tesztelgetik ezeket...A tengerészgyalogság maradt. Kell nekünk ilyen katica (anyám borogass)? Pontosabban fogalmazva, prioritás más képességekkel szemben?
Lőni lehet vele?
mondjuk a karayel is elég hangsúlyos a képen..A képek alapján egyre valószínűbbnek tűnik hogy ha valamit bejelentenek, akkor ezt fogják bejelenteni a hétvégén...
Légvédelmi céldrónja már van Honvédségnek a PROTAR formájában...mondjuk a karayel is elég hangsúlyos a képen..
Tudom. Csak arra akartam utalni, hogy volnának hétköznapibb és sokkal fontosabb beszerezni való eszközök és képességek.Simán rakhatsz rá egy RCWS-t géppuskával, gépágyúval ATGM-mel. Sok ilyen van a piacon, Ukrajnában is tesztelgetik ezeket...
Ha tök olcsó technikának számító 4x4-esekre nem igazán futja, akkor aligha lesz itt nagy bejelentés Kardigánnal...Tudom. Csak arra akartam utalni, hogy volnának hétköznapibb és sokkal fontosabb beszerezni való eszközök és képességek.
Ha csak a HTD portfólióját tekintjük, akkor ott van a Gidrán és a Nomád, amikről eredetileg is több százas nagyságrendben volt eddig szó.
Legalább az önjáró aknavető Gidrán, vagy a loitering munition indítós L-NMS kellene mihamarabb.
A honvédség sajnos nem rendelkezik kellő tűzerővel, és ezek a nagyságrendek tekintetében filléres eszközök.
A katicabogár szerintem nem prioritás, ameddig nincs minden már létező, vagy a jövőben felállítani tervezett alegységnek egyéni felszerelése, modern harcjárműve, kellő mértékű tüzérségi támogatása, csapásmérő képesség földön és levegőben, operettnél nagyobb légierő, több rétegű légvédelem, modern teherautó flotta...ect.
Röviden, úgy kell mint sz*r a zsebbe. Szerintem.
Remélem holnapra nem szedik le a karayeleket is erről a remekműről.
Tudom. Csak arra akartam utalni, hogy volnának hétköznapibb és sokkal fontosabb beszerezni való eszközök és képességek.
Ha csak a HTD portfólióját tekintjük, akkor ott van a Gidrán és a Nomád, amikről eredetileg is több százas nagyságrendben volt eddig szó.
Legalább az önjáró aknavető Gidrán, vagy a loitering munition indítós L-NMS kellene mihamarabb.
A honvédség sajnos nem rendelkezik kellő tűzerővel, és ezek a nagyságrendek tekintetében filléres eszközök.
A katicabogár szerintem nem prioritás, ameddig nincs minden már létező, vagy a jövőben felállítani tervezett alegységnek egyéni felszerelése, modern harcjárműve, kellő mértékű tüzérségi támogatása, csapásmérő képesség földön és levegőben, operettnél nagyobb légierő, több rétegű légvédelem, modern teherautó flotta...ect.
Röviden, úgy kell mint sz*r a zsebbe. Szerintem.
Remélem holnapra nem szedik le a karayeleket is erről a remekműről.
Tájékozatlan vagyok ebben, hol lehet megtekinteni ezt a számítógépes festményt, melyik oldalon díszeleg ?
Itt kezdődött tegnap erről a beszélgetés.Tájékozatlan vagyok ebben, hol lehet megtekinteni ezt a számítógépes festményt, melyik oldalon díszeleg ?
Ez van ha túl sok kumiszt iszol a türk-tanácsos after-partyn...Ilyen Katicás szarokra költik a keves pénzt is! Vicc ez az orszag!
Ez pont nem egy rossz befektetes. Konkretan nem tul draga, viszont qrva hasznos. Cipeli utanad a cuccot, ratehetsz fegyverzetet, akar ATGM inditokat is stb.Ilyen Katicás szarokra költik a keves pénzt is! Vicc ez az orszag!
300 fő a cél. Pilot projekt. Ha bejön más helyőrségeknél is kopizzák.