Lánctalp nélkül a Lazanski 57 mm-es RCWS-e már jó lesz ágyúnak?Tőlem jöhet, csak legyen lánctalpa meg ágyúja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lánctalp nélkül a Lazanski 57 mm-es RCWS-e már jó lesz ágyúnak?Tőlem jöhet, csak legyen lánctalpa meg ágyúja.
Nem. Tőlem rajta lehet az is, de legyen lánctalpa, meg ágyúja is.Lánctalp nélkül a Lazanski 57 mm-es RCWS-e már jó lesz ágyúnak?
Porkoláb majd 5 év múlva is előadja, hogy k. nagy innovátorok vagyunk, csak minden fejlesztésünk láthatatlanságra ment rá!Amúgy ha ebből a kurva sok innovációból öt év múlva idegrendszerre kötött erővért nélkül jövünk ki, akkor el lett baszva.
A KUB alvázakra a NASAMS konténereket tenném, hogy legyen normális mobilitása, ha már csillagászati áron megvettük ezt a norvég parasztvakítást.Tudom, furcsa lény vagyok, de a KUB-okat és szétszedném. Az alvázaikból páncélvadászokat csinálnék a területcédelemnek, a használható rakétákkal az indítókat pontvédelemre használnám, a radarok egy részéből meg csalit csinálnék, vagy pár darabból esetleg szárazföldi radart, szárazföldi ellen érzékelésére céladatot adni a páncélvadászoknak.
"Orbán Viktor elmondta, hogy a kormány célnak tűzte ki, hogy legyen ütőképes honvédség és világszínvonalú hadiipar. A következő évtizedekben Európa újra militarizálódik, Magyarországnak alkalmazkodnia kell, a harci drónok gyártása is megindul német–izraeli–magyar együttműködésben. Most fejeződött be a NATO innovációs hete Budapesten, ez azért is fontos, mert Magyarország alapítója az innovációs mechanizmusnak. A kormányfő elmondta: 4 ezren kötöttek szerződést a honvédséggel, gőzerővel folytatják a toborzást is."
Remélhetőleg lesz annyi eszünk, hogy legalább a radarokat nem dobjuk ki. Mikor 1-2 éve írtam, hogy a KUB maradhatna még csak nem Győrben hanem végre a harcoló alakulatoknál csapat vagy objektumvédelemre jött is rögtön a felhördülés több kommentben, hogy "nagyon régi már a KUB, nem szabad rendszerben hagyni..."Tudom, furcsa lény vagyok, de a KUB-okat és szétszedném. Az alvázaikból páncélvadászokat csinálnék a területcédelemnek, a használható rakétákkal az indítókat pontvédelemre használnám, a radarok egy részéből meg csalit csinálnék, vagy pár darabból esetleg szárazföldi radart, szárazföldi ellen érzékelésére céladatot adni a páncélvadászoknak.
Érdekli őket, hogy ilyen sok pénzből ily keveset venni mégis hogy lehetBrit érdeklődés a magyar haderő iránt
Tájékoztató megbeszélésen fogadta Kajári Ferenc vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a hazánkba érkező Justin Macielewski dandártábornokot és Richard Trant alezredest, a brit haderő nyugállományú katonáit.honvedelem.hu
Varázsszó idehaza mindenre is a közbeszerzés!Érdekli őket, hogy ilyen sok pénzből ily keveset venni mégis hogy lehet
Hat abban pont a britek az ellovasok.Érdekli őket, hogy ilyen sok pénzből ily keveset venni mégis hogy lehet
Katonai és védelmi ipari együttműködés kiterjesztése
A közös pont, hogy nekik is van egy k. sok pénzért minimális valós(!) képességeket felmutató haderejük és hadiparuk...
Nekem lenne ötletem.A közös pont, hogy nekik is van egy k. sok pénzért minimális valós(!) képességeket felmutató haderejük és hadiparuk...
A "lepördegtünk nekik" mit jelent?Nekem lenne ötletem.
Ma olvastam, hogy a lengyelek is amcsi hitelből nyomják fullba a haderőfejlesztést.
Az Emírségek az arab világ pénzügyi központja. Akciósan lepörgetünk nekik pár dolgot alacsony kamatú hitelért. Én ezt intézném velük.
Lőszer, LYNX, kézifegyver, aknavető,HERO, RGW tökmind1. Ami kell.A "lepördegtünk nekik" mit jelent?
Mondjuk az ELTA radarok nekünk sem jönnekEgész gyorsan megkapták - kb. 1 év kellett hozzá...
Ez nem Rheinmetalos, KMW-s szarakodós tempó. Érdekes hogy németekhez képest mindenki gyorsabban szállít szinte bármit...
AMV 1 év alatt; PULS, ATMOS félév alatt...
Az a Z-program nagy rejtélye: másfél éve kuss van róla, pedig 2022-re ígérték.Mondjuk az ELTA radarok nekünk sem jönnek