Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A helyén már örömködtem egy kicsit, de itt technikailag érdekelne - mert ott senki nem kérdezett rá -, hogy mik a tapasztalatok a BR-rel.
Anti-HTKA HQ
Nem úgy volt hogy 2026-ra?? Már 2030 meg 2031?Magyar Honvédség 2031-re a térség egyik legjelentősebb haderejévé váljon.
Én a mostani állás szerint a "térséget" mondjuk mittomén Pest-Nógrád-Bács-Kiskun megyére merném kockáztatni 2031-ben is....Nem úgy volt hogy 2026-ra?? Már 2030 meg 2031?
Mindig ez "a térség"... Remélem ezalatt a térség szó alatt burkoltan Erdélyt meg Kárpátalját is értik
A MH minden magyarországi vármegyének a meghatározó ereje...Nem úgy volt hogy 2026-ra?? Már 2030 meg 2031?
Mindig ez "a térség"... Remélem ezalatt a térség szó alatt burkoltan Erdélyt meg Kárpátalját is értik
És az ispánok bandériumai? Azok nem számítanak a vármegyék katonaságaiba?A MH minden magyarországi vármegyének a meghatározó ereje...
Minden csak nézőpont kérdése. Valójában ez a duma nem jelent semmit - politikai lózunk mint minden.
Jöhetnek ide az ötletekért elemezni! Ingyen tanácsadásért! Bár szerintem a laza kb. 2750 oldalnyi nyugdíj meg T72 felújításnál feladják.Anti-HTKA HQ
Munkaerot keresnek?Anti-HTKA HQ
Ez jó! Meg hangzatos! Bevezethetnék a seregbe, jobb mint a huszáros bandériumos.És az ispánok bandériumai? Azok nem számítanak a vármegyék katonaságaiba?
Fókuszban a haderőfejlesztés
A várakozásokat messze meghaladta a Lynx toborzókampánya, mondta dr. Czermann János, a Honvédelmi Minisztérium stratégiáért és humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) idei harmadik negyedéves ülésén, Budapesten, szeptember 28-án.honvedelem.hu
A fórumon elhangzott, hogy a program az elmúlt negyed évszázad legjelentősebb haderőfejlesztését eredményezte hazánkban és célja, hogy a Magyar Honvédség 2031-re a térség egyik legjelentősebb haderejévé váljon.
A PZH osztálynál is ugyanúgy lesz toborzás, mint a Lynxnél, mert nagyon bejött a dolog.
Hogy eddig senkinek nem jutott eszébe, hogy több pénzért többen jelentkeznek...hihetetlen!A PZH osztálynál is ugyanúgy lesz toborzás, mint a Lynxnél, mert nagyon bejött a dolog.
Szemlézve alább - ha valaki hozzám hasonlóan nem hajlandó pénz kiadni a Demokrata nevezetű lapra...Az semmi, a lentebbi interjúban már azt mondta, hogy "európai léptékben is tekintélyt parancsoló"!
Ott van a teljes cikk a linken, lapozható, nagyítható... más el tudta olvasni.Szemlézve alább - ha valaki hozzám hasonlóan nem hajlandó pénz kiadni a Demokrata nevezetű lapra...
Akkor bocsi, tegnap még nem volt elérhető és úgy láttam csak nyomtatottan hozzák le...Ott van a teljes cikk a linken, lapozható, nagyítható... más el tudta olvasni.
De, elérhető volt. Azért linkeltem.Akkor bocsi, tegnap még nem volt elérhető és úgy láttam csak nyomtatottan hozzák le...
Skyranger 30 - abba is tettünk lét elvileg.
Fejlesztéssel és gyártással szállhatunk be a Pantherbe.
De van hasonló légvédelmi(???) és jármű projekt. (Hitron)
Légvédelem a skyranger, jármű a lynx.
Fejlesztéssel és gyártással szállhatunk be a Pantherbe.
De van hasonló légvédelmi(???) és jármű projekt. (Hitron)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..