Az utóbbi időben kissè negatívba fordult a világ helyzete emiatt negatívabban làtom sajis mivel úgy látom, hogy az utóbbi években hozott gyakran elhibázott döntések a vezetés körmére égnek.
Ennek pedig egyenes következménye lesz, hogy ha még negatívabb lesz a saját helyzetünk egy sekély tömegsírba fogjàk dózerolni a testemet a ràm bízott emberekkel együtt akiket felszerelés és kiképzés nélkül vezettem csatába mert valaki tizenéven át hegedült...
Mintha Én és Pogány is ezt szajkóztuk volna a plan Z kezdete óta.
Most meg már, ha menne a kapkodás akkor is késő lenne...
Van helyette "adaptív huszár" vagy mi a f@szom XD Milyen beteg elme talál ki egy ilyen degenerált elnevezést, most őszintén?
És mit jelent ez? Hogy nem lesz gidrán csak paci? CZ helyet meg kardnak hívott lapos vas? És így rohamozzuk majd meg ellenség tankjait?
Az utóbbi idők elnevezéseiből látszik, hogy a döntési pozíciókban mindenki agybeteg!
Amivel most eredményt lehetne elérni , az az olcsóbb kategóriás harceszközök beszerzése.
Nekem ne mondja senki, hogy ne tudnánk harckocsi aknát, mellényt, sisakot vagy kézifegyvert vásárolni a jelenleginél nagyobb mennyiségben. Ahogyan más kiegészítő eszközökre is van lehetőség!
De persze ez nem fontos. Skanzen műretro pajszerkodás az kell... meg wunderwaffe pánter, ami talán a IV. VH-ra elkészül, ha lesz még Magyarország meg rajmetál