Igen, Kirk kapitány belépett a honvédséghez.De de deeee azt lehetetlen megcsinálni.
Amúgy valami èrdemi információ van már a toborzás szàmairól?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, Kirk kapitány belépett a honvédséghez.De de deeee azt lehetetlen megcsinálni.
Amúgy valami èrdemi információ van már a toborzás szàmairól?
És ezzel be is zárult a kör...Legalább egy ember van HM-ben aki örül Bobonak...
Szalay-Bobrovniczky: Én vagyok a legboldogabb ember, hogy honvédelmi miniszter lehetek
Köztársaságielnök-jelöltségi ambícióiról kérdezte az RTL a minisztert, aki tömören-száguldósan felelt.telex.hu
(ha nem ide való a téma, akkor tegyétek át! )
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a két százalék a padló, és nem a plafon...HadERŐ „Hazámat szolgálom!” - 2024.02.13-i adás
Vadászirányítás; Gestamen fegyverek; a haderőfejlesztés 2023-as eredményei és mi várható 2024-ben; a Messer kiemelése a Balatonból;
2024 végén érkeznek az első Hero drónok.
"Kitartóan kitartunk...."
Tudja a tököm nem jártam ott szerintem másfél éve, akkor is tankolni álltam meg.Az Irinyi laktanyát is elérte az infrastruktúra fejlesztése? A laktanya és az autópálya között van valami új, kb szerkezet kész több emeletes épület, az a laktanyához tartozik? @krisss ?
Irinyi? Az melyik?Az Irinyi laktanyát is elérte az infrastruktúra fejlesztése? A laktanya és az autópálya között van valami új, kb szerkezet kész több emeletes épület, az a laktanyához tartozik? @krisss ?
Pólus mellett. Tűzszerèsz/hadihajósIrinyi? Az melyik?
Irinyi? Az melyik?
Múltkor az oroszoknak eladott btr tankok. Most meg ez. Jó sok fura ismerősöd vanEgy ismerősömnek meggyőződése, hogy az a büntető laktanya, mert
1; régen is ez volt az (??)
2; a város szélén van
3; mindig csak gyalog lát oda katonákat menni
pedig az eggyik legjobb laktanya szerintem mert a belterületén lévő szálló miatt sokkal barátságosabb a hangulat. Én szerettem ott aludni mindig jókat dumálok ha ott járok és nemigen szoktak panaszkodni a helyőrségre. (ezzel nem az objektumon bellüli szállók mellett szólók de kis közepes helyőrségeknél teremt egyféle családias hangulatot.)Egy ismerősömnek meggyőződése, hogy az a büntető laktanya, mert
1; régen is ez volt az (??)
2; a város szélén van
3; mindig csak gyalog lát oda katonákat menni
Múltkor az oroszoknak eladott btr tankok. Most meg ez. Jó sok fura ismerősöd van
Spec gyakorlaton még mi se láttuk az A7-est meg a lynxetSzlovák gyakorlat szupertitkos 21. századi fejlesztésekkel :
Én várom nagyonSpec gyakorlaton még mi se láttuk az A7-est meg a lynxet